Naklejki: 100
Zoom
Spoiler:
Nowa gra AM. Taka inna wersja Pictoo. Polega ona na odkrywaniu elementów obrazka, a następnie zgadywania co on przedstawia. Im więcej elementów odsłonimy tym mniejszy wynik.
Gra jest dosyć fajna. Tak, Mątek ma rację, że nie da się przy takich grach nudzić. Tak jak patrzyłem i grałem, to widzę, że Zoom jest taką większą przeróbką Pictoo, ale i tak nie odbiega od tamtej gry swoją ciekawością i atrakcyjnością. Trzyma taki sam poziom jak Pictoo, a nawet trochę wyższy. Jak dla mnie bomba .
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości