|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 15:05
|
Autor |
Wiadomość |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: Ulubiona postać
Ja osobiście lubię Smokręta za to, że jest fajny. Na drugim miejscu są wg mnie Czarodzieje. Fajni są, mam nawet swojego faworyta, jakim jest Serpentus Snake. Zagwarantowane trzecie miejsce ma Al Chomik. Nie dlatego, że jest fajny, tylko za to, że jest śmieszny, w szczególności jak mówi. Reszta postaci z RIC może być.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 15 gru 2013, 11:35 |
|
|