| 

| 

| 

Teraz jest Wt, 4 lis 2025, 06:41 

| 

| Autor | 
            Wiadomość | 

| 

Autor8 
				Lord Protektor 

Naklejki: 100

| 

Re: Macie RIKN  

@odkop Oczywiście mam tą najdłuższą grę PR. Jest ciekawa. Pamiętam to oczekiwanie na ostatni numer gazetki PR... Ach! Miałem już RiWC i już chciałem zagrać w kontynuacje. Gra jest dość ciekawa, ale dla mnie Wehikuł i tak naj-. Grałem w nią dużo razy, oj dużo. Swego czasu robiłem też nieudany let's play, ale mniejsza o to. Gra jest humorystyczna. Oj, zagram w nią jeszcze wiele razy.
  PS: Fajnie by było gdyby nie pisano tu tylko jednym zdaniem, bo tak to temat jest spamerskim. 

| 

| N, 15 gru 2013, 19:53 | 

| 

| 

| 

Matek 
				Pod-ziemniak 

Naklejki: 10

| 

Mam tą grę. Uważam, że jest bardzo ciekawą i śmieszną grą. Ja podobnie jak Autor8 niecierpliwie czekałem na ostatnie wydanie gazetki o Reksiu. Dobrze pamiętam kiedy ją kupiłem, bardzo się cieszyłem, ale także było mi smutno, że to ostatnia gra z tej gazetki w którą zagram. Akurat po pierwszym odpaleniu płyty nie schodziłem z komputera, bardzo dużo grałem w tą grę. Według mnie jest to bardzo dobra gra zaraz po RIWC. Na pewno wiele razy w nią jeszcze zagram w oczekiwaniu na dobrą zabawę.    

| 

| N, 15 gru 2013, 20:12 | 

| 

| 

| 

takijeden 
				Norman 

Naklejki: 0

| 

Jest to najlepsza gra całej serii o Reksiu. Najlepiej dopracowana, pełna zmyślnych żartów i nawiązań do kultury. Porządna graficznie. Polecam                     takijeden 

_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922 

| 

| N, 15 gru 2013, 21:42 | 

| 

| 

| 

AdamZet27 
				Norman 

| 

No ba! Oczywiście że mam    

| 

| Pn, 16 gru 2013, 17:36 | 

| 

| 

| 

Kretes102 
				Poznaniak Nieszczelny 

Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2435 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
						 Naklejki: 17

| 

Hmm...czy mam? No, oczywiście, że mam. Nawet dwie te same płyty. Gra oczywiście ciekawa, nadal pamiętam jak czekałem na gazetkę z PR. Gdy już ją zakupiłem, tak się cieszyłem, że nie mam słów, by to opisać. Drugą płytę miałem wraz z grą RiMS: LE. Tyle razy w nią grałem, ale tylko trzy razy na poziomie trudniejszym. Nie wiem, ale tak pisząc nabrała mnie ochota na zagranie. Aż sobie w nią zagram. Jeszcze w tym roku. 

_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:  "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście    

| 

| Śr, 25 gru 2013, 23:37 | 

| 

| 

| 

Kogut.wynalazca 
				Bywalec Nory 

Dołączył(a): Pn, 5 sie 2013, 12:43 Posty: 82 Lokalizacja: Planeta Gallifrey, TARDIS

| 

Oczywiście, że tak     

_________________ Allons-y Alonzo 

| 

| So, 22 lut 2014, 12:39 | 

| 

| 

| 

Reksio Najlepszy 
				Bywalec Nory 

Dołączył(a): Śr, 16 lis 2011, 15:58 Posty: 51 Lokalizacja: Dróżka papużka

| 

Mam wszystkie, jednak do kolekcji brakuje mi RiMS     RiKN to według mnie najlepsza (zaraz po RiC) gra z serii gier o Reksiu. Ta część ma dobrą fabułę. Bardzo mi się spodobała grafika, gdy 1-wszy raz w to grałem.   Najlepiej rozwinięta, najlepiej zrobiona gra z tej serii.    

_________________ Reksio rządzi, Reksio radzi, Reksio nigdy Cię nie zdradzi!Avek wykonany przeze mnie.  Pozdrawiam fanów Fineasza i Ferba, oraz Reksia i Kretesa!  

| 

| Cz, 6 mar 2014, 20:05 | 

| 

| 

| 

olexo2 
				DZIKI WCIONSZ 

Naklejki: 3

| 

Mam Rikn. Jak dla mnie jest jedną z ciekawszych części z przygód reksia, no i też najdłuższą. Fajnie mi się w nią grało, jednak najwięcej problemów sprawiły mi mumionki (te drugie). Chyba tylko dwa razy przeszedłem tą grę   . Gra ma bardzo ciekawą fabułę, jest bardzo rozwinięta. Szkoda, że to ostatnia gra ze starej serii (Prócz dodatków). Podsumowując, jest to bardzo fajna gra i zachęcam osoby które jeszcze jej nie kupiły, bo to zrobiły, bo naprawdę warto.    

_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe Moderuje kolorem takim jak jest normalnie tekst w postach pisany 

| 

| Pt, 2 maja 2014, 19:13 | 

| 

| 

| 

Lobon 
				Bardzo Stary Norman 

Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA

| 

Trochę temat taki spamerski,ale cóż... Tak posiadam RIKN. Zarówno wersję z gazetki przygody reksia jak i z wersji pudełkowej    .  

_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze! 

| 

| Pt, 2 maja 2014, 22:12 | 

| 

|