|
|
Teraz jest So, 21 cze 2025, 07:33
|
Autor |
Wiadomość |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
 Re: Eliminacje
- CTSG - Madzik89 - skkf - Husiek - PolskiPingwin - Bremu - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - Shantee2011 - MinecraftGplay - reZi - inilux - MaciekTMPL - BARTEKZBARTEK - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - PSPMagister - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - RoxMb - Sheo - KreirisPL - WellyPL - dealereq
Pan Smietania musi odejść, bowiem rzucił mi się w niemiłosierny wzrok. Wyzwoliłem go tym samym od sterczenia na tej liście i od nadziei, że on zostanie i wygra.
|
N, 27 paź 2013, 20:15 |
|
 |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
- Madzik89 - skkf - Husiek - PolskiPingwin - Bremu - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - Shantee2011 - MinecraftGplay - reZi - inilux - MaciekTMPL - BARTEKZBARTEK - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - PSPMagister - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - RoxMb - Sheo - KreirisPL - WellyPL - dealereq
Usuwam CTSG, bo to podobno skrót od "Co Tak Stoisz Głupku". Źródło informacji: Nonsensopedia
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 27 paź 2013, 21:11 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
- Madzik89 - Husiek - PolskiPingwin - Bremu - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - Shantee2011 - MinecraftGplay - reZi - inilux - MaciekTMPL - BARTEKZBARTEK - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - PSPMagister - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - RoxMb - Sheo - KreirisPL - WellyPL -dealereq
Usuwam skkf, bo znów wpadł mi nick w mroczny wzrok zniszczenia. Zresztą ma najkrótszy nick zapisany przy pomocy tylko małych liter.
|
Wt, 29 paź 2013, 06:58 |
|
 |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 663 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Madzik89 - Husiek- PolskiPingwin - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - Shantee2011 - MinecraftGplay - reZi - inilux - MaciekTMPL - BARTEKZBARTEK - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - PSPMagister - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - RoxMb - Sheo - KreirisPL - WellyPL -dealereq
Usuwam Deltiego, bo chcę obejrzeć "Cops n Robbers" !!! Ps.Czemu Delti nagle zniknął, mimo, że nikt go wcześniej nie usunął? Ktoś tu potwornie mąci!
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Śr, 30 paź 2013, 08:51 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
- Husiek- PolskiPingwin - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - Shantee2011 - MinecraftGplay - reZi - inilux - MaciekTMPL - BARTEKZBARTEK - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - PSPMagister - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - RoxMb - Sheo - KreirisPL - WellyPL -dealereq
Madzik89 musi odejść, bo nigdy o nim nie słyszałem (zresztą i tak nie oglądam minecrafta na yt...).
PS: Przeszukałem posty i usunął go AdamZet. Chyba
|
Śr, 30 paź 2013, 19:53 |
|
 |
AdamZet27
Norman
|
- Husiek- PolskiPingwin - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - Shantee2011 - MinecraftGplay - reZi - inilux - MaciekTMPL - BARTEKZBARTEK - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - PSPMagister - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - RoxMb - Sheo - KreirisPL - WellyPL -dealereq Usuwam Psp magistra bo rozwalił na masakrze deltiemu wszystko. Ps: to z deltim to przypadkowo.
|
Śr, 30 paź 2013, 21:11 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
- Husiek - PolskiPingwin - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - Shantee2011 - MinecraftGplay - reZi - inilux - MaciekTMPL - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - RoxMb - Sheo - KreirisPL - WellyPL -dealereq Usuwam Bartka, bo ma nick napisany przy użyciu samych dużych liter...
PS. Następnym razem usuwajcie od razu, bo potem robi się zamieszanie.
|
Śr, 30 paź 2013, 21:32 |
|
 |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1642 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
- Husiek - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - Shantee2011 - MinecraftGplay - reZi - inilux - MaciekTMPL - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - RoxMb - Sheo - KreirisPL - WellyPL -dealereq Usuwam PolskiegoPingwina, bo podejrzanie oddycha.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pt, 13 gru 2013, 19:43 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
@odkop - Husiek - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - Shantee2011 - MinecraftGplay - reZi - inilux - MaciekTMPL - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - RoxMb - Sheo - KreirisPL - WellyPL -dealereq To ja usuwam "DuSsia", bo nie kojarzę.
|
Cz, 16 sty 2014, 19:58 |
|
 |
takijeden
Norman
|
- Husiek - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - Shantee2011 - MinecraftGplay - reZi - inilux - MaciekTMPL - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - Sheo - KreirisPL - WellyPL -dealereq
Roxmb, bo robi fajne poradniki.
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Cz, 23 sty 2014, 20:00 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
- Husiek - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - Shantee2011 - MinecraftGplay - reZi - inilux - MaciekTMPL - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - bunny_kou - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - Sheo - KreirisPL - WellyPL -dealereq
Usuwam treekt, bo pierwsze słyszę.
|
Cz, 23 sty 2014, 20:03 |
|
 |
Dino102
Bywalec Nory
|
- Husiek - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - Shantee2011 - MinecraftGplay - reZi - inilux - MaciekTMPL - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - bunny_kou - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - Sheo - KreirisPL - WellyPL
Usuwam dealereq'a bo pierwsze co słyszę, że jest taki Youtuber.
|
Pt, 24 sty 2014, 15:24 |
|
 |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
- Husiek - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - Shantee2011 - MinecraftGplay - reZi - inilux - MaciekTMPL - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - bunny_kou - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - Sheo - KreirisPL - WellyPL
Usuwam Wasserfall, bo kojarzy mi się z moim (nie) ulubionym narodem - Nemcamy.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pt, 24 sty 2014, 16:49 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
- Husiek - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - Shantee2011 - MinecraftGplay - reZi - inilux - MaciekTMPL - zahaczai - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - bunny_kou - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - Sheo - KreirisPL - WellyPL
Usuwam Dzuniora, bo jego nick brzmi trochę dziecinnie.
|
Pt, 24 sty 2014, 17:28 |
|
 |
Paki
Starszy Norman
|
- Husiek - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - Shantee2011 - MinecraftGplay - reZi - inilux - MaciekTMPL - zahaczai - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - Sheo - KreirisPL - WellyPL
Usuwam bunny_kou, bo zerwała z Vertezem (chyba) i nie przepadam za nią.
So, 25 sty 2014, 11:07 |
|
|