|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 23:08
|
Autor |
Wiadomość |
Ciszu
Przystojniak Po Wylewie
Naklejki: 100
|
Silence Of Future
Dzień Dobry. Heavensiss, najpiękniejsza i najjaśniejsza we wszystkich wszechświatach, z łaski uczynienia mnie Jej osobistym Pysiem Królisiem, dała mi maluteńki fragment swojej mocy. Dzięki niemu znam przyszłość wielu wszechświatów, między innymi tego. Jeśli chcecie, możecie zadać mi jakieś pytanie, a ja postaram się odpowiedzieć na nie. A więc wróżby i przepowiednie Cisza uważam za otwarte.
|
So, 1 mar 2014, 16:22 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Re: Silence Of Future
Czy kłamczuch z ZiNII zostanie zabity przez Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy?
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 1 mar 2014, 16:24 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Czy Reprezentacja Polski w piłce nożnej będzie kiedyś mistrzem świata?
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Kiedy upadnie UE? Jak żenująca będzie moja przyszłość? Czy Polska stanie się królestwem? Czy skończę opo?
|
|
|
Z. Art
Żaba
|
Czy zostanę kiedyś Czarnym Charakterem? Czy trafię do Gwardii Reksia?
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
|
So, 1 mar 2014, 16:26 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
No dobra, wróżbito Ciszu. Zadam pytanie i zobaczę czy ty na nie odpowiesz. Bardzo bym chciał wiedzieć jaka przyszłość czeka mnie w życiu oraz tutaj na forum?
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 1 mar 2014, 16:26 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
A to może ja też zadam. Będzie 4 sezon Tap Madl? Masz oczywiście odpowiedzieć, że będzie.
|
So, 1 mar 2014, 16:28 |
|
|
Ciszu
Przystojniak Po Wylewie
|
Dziki Słoń z serem zamiast głowy? Całkiem ciekawa wizja ponurego żniwiarza. Niestety Ż. Arcie, muszę cię zmartwić. Sytuacja będzie dużo cięższa niż ci się wydaje, a kłamczuch z ZiNII zostanie ścięty przez faceta z kosą. Oczywiście stanie się to w lekko późniejszych latach jego życia, a "rzekomego" mordercy nikt z wyjątkiem kłamczucha nie zauważy.
|
So, 1 mar 2014, 16:29 |
|
|
Ciszu
Przystojniak Po Wylewie
|
No cóż Lobonie. No cóż... Ciemno to widzę. Wszystkie obliczenia wynikające z gwiazd na niebie i rozłożenia ziemniaków na pewnym polu w południowej Argentynie wskazują raczej że nie. Może kiedyś to się zmieni, ale szczerze mówiąc: Nie sądzę że za szybko. Na pewno nie stanie się tak w tym pięćdziesięcioleciu. Przewiduję prawdopodobieństwo takiego zdarzenia na okolice sześciuset lat w przód.
|
So, 1 mar 2014, 16:34 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Jaka jutro będzie pogoda?
So, 1 mar 2014, 16:51 |
|
|
Ciszu
Przystojniak Po Wylewie
|
Unia Europejska dociągnie do 2234 roku, wtedy przewidywane jest rozpoczęcie się nietypowego zjawiska astronomicznego, jakim będzie huragan kontynentów. Wszystko zostanie rozmieszane, zgniecione a podstawowe granice państw obowiązujące w obecnym świecie zostaną wręcz zmiecione z powierzchni wszechświata. Polska od roku 2235 graniczyć będzie z Roztopioną Republiką Nowej Grenlandii (RPNG), oraz z Sidney'owską Diarchią Nowego Świata ( SDNŚ) (nowym państwem powstałym po podziale Australii na 276 części). Jeśli chodzi o granice morskie, bo takie będą od tego momentu występować, będziecie graniczyć również z Hondurasem.
Właściwie to jeśli chodzi o twoją przyszłość, widzę trzy alternatywy. 1) Idąc do szkoły, 22 Stycznia 2019 roku, zostaniesz rozgnieciony przez spadający statek kosmiczny. Zginiesz na miejscu, ale wtedy zostaniesz bohaterem narodowym i prawdopodobnie również świętym. 2) Jeśli wybierzesz seminarium, twoja kariera duchowa będzie się piąć tylko w górę. W okolicach 2061 roku zostaniesz wybrany na nowego papieża, po tym jak twój poprzednik zginie w katastrofie lotniczej. 3) Jeśli nie wybierzesz seminarium i pójdziesz na studia, wylecisz z nich po roku, niezależnie od tego jakie będą. W końcu się zdenerwujesz i zostaniesz najlepszym na świecie rzeźnikiem.
Niestety nie.
|
So, 1 mar 2014, 16:51 |
|
|
Ciszu
Przystojniak Po Wylewie
|
W realnym życiu, z pewnością nie.
Trafisz, jeśli dominacyjna okaże się alternatywa przyszłości, kiedy to jeden z członków gwardii przestanie wchodzić na forum, a tobie dalej będzie chciało się w niej uczestniczyć. Tak czy siak, jest to całkiem możliwe.
|
So, 1 mar 2014, 16:55 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Czy politycy przestaną wreszcie kraść? Jaki będzie następny ustrój polityczny w Polsce? Czy Przedwieczny jeszcze zaatakuje forum?
|
So, 1 mar 2014, 16:59 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
[center]Czy kiedykolwiek kojtniesz na zawał?[/center]
Mistrz i Małgorzata <3
|
So, 1 mar 2014, 17:02 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Czy jest możliwy romans kapusty z burakami? Czy ser ma uczucia? Czy marchewka i pączek to dobre połączenie? Czy kabanos będzie kiedyś premierem w Polsce? Czy kiedyś spadnę ze schodów?
|
So, 1 mar 2014, 17:04 |
|
|