|
|
Teraz jest Wt, 12 lis 2024, 19:08
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
Naklejki: 0
|
Waruga
1: Wojownik 2: (rasa) Kret (ale wmawia wszystkim że jest nornikiem) 3: (statystyki) inteligencja - 0.p. siła - 2.p. zręczność - 1.p. wytrzymałość - 2.p. 4: Waruga wojownik (dawny wteteran i porucznik na wojnie) postać (sry za postać nie jestem dobry w ich tworzeniu :/) Opis postacI: ( w końcu czas na wyzwolenie mojej twórczośći) Waruga był weteranem w armiikretów zjednoczonych. Miał range porucznika i budził respekt w wielu żołnierzach nawet tych z wyższą rangą. Razem z nim do wojska wstąpił jego brat Seth (czyt. seff), byli ze sobą bardzo zżyci ,aż mówiono o nich bracia wojny (tak wiem głupio brzmi ^^'). Ale jak to zawsze każdemu bohaterowi przydaża się coś złego. Seth miał swoją drugą złą stronę, był potwornie chciwy i łasy na pieniądze. Wroga siatka szpiegowska zapłaciła mu za pozbycie się Generała Wacława Kretossa i zwalenie całej winy na jego własnego brata Waruge. Oczywiście gdy pierwszy lepszy żołnierz trafił na porucznika przy zwłokach generała z bronią, od razu powiadomił ważniejsze służby ,które złapały tak zwanego sprawce i wsadziły do więzienia. Gdy tylko dowiedział komu tak to wszystko zaedzięcza, zmienił swoje nastawienie do świata o 180 stopni. Zrobił się w więzieniu twardy jak skała , nawet najtwardsi i najgroźniejsi więźniowie bali się do niego podejść. Pewnego dnia jeden z policjantów powiedział mu że ma widzenie, więzień poszedł od razu sprawdzić kto nalegał na wizyte z nim. Gdy podszedł już do miejsca w którym odbywały się widzenia, zobaczył dziwną postać w kapturze, drzw się zamkneły wieć wiadomo że widzenie właśnie się zaczeło. Waruga podszedł do tajemniczego gościa w kapturze, a on siedział dalej w milczeniu, lecz po chwili powiedział mu jedną rzecz "odbijemy cię" i dał mu list. Nasz bohater otworzył go i przeczytał " jutro o godzinie 12.34 na spacerniaku wyrwiesz się strażnikom i wdrapiesz się na dach stamtąd odbierzemy cię helikopterem". Po przeczytaniu nieznajomy odebrał list i wyszedł. Następnego dnia podczas spacerniaku, o wyznaczonej godzinie nasz więzień obezwładnił strażników go pilnujących, i prędko pobiegł do rynny by wdrapać się na dach. Strażnicy którzy to widzieli wszczeli alaram i pobiegli za nim w pogoń. Na szczęście gdy Waruga byłjuż na dachu, z lewej strony pojawił się helikopter a wnim zakapturzony nieznajomy i dwa potężnie wyglądające krety. Wskoczył do nich bez namysłu i odleciał wraz z nimi. Gdy już wylądowali w lesie, Waruga już miał pytać o wszystko lecz nieznajomy ubiegł go mówiąc "odezwiemy się do ciebie" i wskoczył do helikoptera po czym odleciał. Teraz waruga miał tylko jedno w głowie ZEMSTA! (bardzo przepraszam że to wyszła bardziej przydłuuga historia ale nie mogłem sie uprzeć pokusie ;p) (rasa) Kret lecz wmawia wszystkim że jest nornikiem statystyki inteligencja - 0.p. siła - 2.p. zręczność - 1.p. wytrzymałość - 2.p. Stany Kretów Zjednoczonych
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
|
Pn, 13 maja 2013, 22:20 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Re: Waruga
Twoje Statystyki:
Atak: 78 Obrona: 108 Krytyczne ciosy: 4 % Hp: 140
Wyuczasz się klasowego Skilla ,,Krecia Robota'' Nie zadaje on żadnych obrażeń, jednak pozwala ci w pełni korzystać z krecich zdolności, typu przekopywania się, drążenia tuneli itp.
Otrzymujesz 25 R, na początkowe, drobne wydatki. Orzymujesz telefon komórkowy, którym możesz komunikować się w każdym miejscu i w każdym czasie, o ile jest oczywiście zasięg.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Wt, 14 maja 2013, 17:04 |
|
|
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
|
[i] + 10 Exp. Zapisz to w temacie o swojej postaci i jeśli wbiłeś poziom rozdaj nowe statystyki.
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
|
Śr, 15 maja 2013, 21:48 |
|
|
Waruga
Roz-krecony
|
|
Pt, 7 cze 2013, 17:18 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
+10 Exp.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Wt, 11 cze 2013, 19:44 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Masz aktualnie 3 lvl. Możesz rozdać z tego powodu 10 punktów statystyk.
|
So, 8 mar 2014, 19:22 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|