|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 02:32
|
Autor |
Wiadomość |
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
Naklejki: 0
|
Re: Zepsute marzenia
Lecz się tak nie stało.
Chcem Xperię PLAY.
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
Cz, 3 kwi 2014, 14:27 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Dostajesz... Samsunga C25.
Chciałbym, aby Pelagia wróciła z Berlina.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Cz, 3 kwi 2014, 19:15 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Ale pojechała zamiast tego do Madrytu.
Chcę by było tak jak dawniej.
|
Cz, 3 kwi 2014, 20:15 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Szkoda, że to zepsute marzenia. Trudno odbudować przeszłość, to wręcz niemożliwe. Dawniej, to dawniej, przyjdzie jutro i zniszczy przeszłość. Ruin nie da się już odbudować, trzeba zbudować coś nowego.
Chcę, abyś to właśnie ty mi odpowiedział!
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Cz, 3 kwi 2014, 20:35 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
Trudno to marzenie zepsuć, ale umówmy się, że nic nie napisałem, ok?
Chcę, aby samochody pływały. Marzenie to marzenie, czyż nie?
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Cz, 3 kwi 2014, 20:52 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Niestety, od pływania to są statki. Samochody będą jeździć na ziemi jeszcze przez jakiś dłuższy czas.
Chcę, aby już dziś pojawiły się wyniki konkursu Prima Aprilisowego.
|
Pt, 4 kwi 2014, 13:40 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Niestety TrickSter przedawkował napój zwany jabko-minta i będzie się kurował jeszcze przez tydzień.
Chcę nie chcieć chcenia niechcenia chcenia!
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pt, 4 kwi 2014, 14:45 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Skończyło się na tym, że masz manie chcenia chcenia niechcenia chcenia.
Chcę, aby pojawił się wreszcie kolejny rozdział Ataku Krzeseł.
|
Pt, 4 kwi 2014, 17:23 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
|
Spełnienie tego marzenia leży w moich rękach, więc... nie licz na to, że się spełni. Chciałbym przegrać 7 rundę w ZiN2. Mam nadzieję, że odpisze ktoś z DnC.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pt, 4 kwi 2014, 19:28 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Cóż, podejrzane, trochę masochistyczne marzenie. Nooo, ale skoro muszę ci już zepsuć marzenie, to powiem, że wygrasz. Ale tylko mówię, nie mówię zaś, że tak będzie ;p.
To tym razem chcę kolejny rozdział komiksu Kretesa102.
|
So, 5 kwi 2014, 16:28 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
Niestety, w związku z opóźnieniami i innymi takimi, komiksu nie będzie. Ale wszystko zależy ode mnie i nie łudź się, że to się spełni.
Chciałbym zobaczyć Mątka w innym kolorze nicku.
|
So, 5 kwi 2014, 17:39 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Zobaczyłeś go za to ponownie w bieli.
Chcę by Api wreszcie pokazała jakiś nowy rysunek.
|
Pt, 11 kwi 2014, 06:27 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Api poszła na całość i pokazała nie rysunek, ale prawdziwy obraz namalowany farbami olejnymi. I tak marzenie Autora legło w gruzach.
Chcę... zbudować teatr z klocków LEGO i LEGO Mindstorm.
Cz, 24 kwi 2014, 10:19 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
No niestety, gdy już miałeś 3/4 zbudowanego teatru, nagle spostrzegłeś, że skończyły się Tobie klocki, a klocki, które Tobie brakują, jeszcze nie znalazły się w produkcji klocków LEGO.
Chciałbym mieć książkę, która nigdy się nie kończy.
|
Cz, 24 kwi 2014, 10:25 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
|
Ciężar tej książki będzie tak ogromny, że spowoduje wgniecienie w czasoprzestrzeni, a zatem stworzy czarną dziurę. Nawet nie zdążysz dotknąć książki.
Chce mieć marmoladę we wszystkich smakach.
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
Cz, 24 kwi 2014, 18:25 |
|
|