|
|
Teraz jest N, 17 lis 2024, 06:45
|
Autor |
Wiadomość |
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): Pn, 7 lut 2005, 15:05 Posty: 1512 Lokalizacja: inąd
Naklejki: 3
|
Ogame to taka internetowa bezpłatna gra a link do niej to http://www.ogame.pl
_________________ Piszę poprawie po bangleszstańsku.
|
Wt, 31 sty 2006, 15:11 |
|
|
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3
|
Szalony kapeluszniku na którym byliście uniwersum( ja w swoich 4 planetach mam cały układ KURANA )
_________________Cort X-6
|
Wt, 31 sty 2006, 15:13 |
|
|
.::.Ola.::.
Się Odezwał
|
_________________ .::.::.::.*ola*.::.::.::.
|
Śr, 5 lip 2006, 19:53 |
|
|
Maciekg
Bardzo Stary Norman
|
linków się tak nie robi i to nie ten temat.
Cz, 6 lip 2006, 15:53 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Właśnie! Ja chcę grę online!
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
N, 15 kwi 2007, 20:50 |
|
|
Itachi
Bywalec Nory
Dołączył(a): N, 15 kwi 2007, 20:30 Posty: 95 Lokalizacja: z B-stoku
|
Właśnie gry online są super
|
N, 15 kwi 2007, 20:59 |
|
|
Kretes245
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 5 kwi 2006, 11:35 Posty: 572 Lokalizacja: Gdańsk
|
Gry Online były by najlepsze ale pewnie nie będzie ich chociaż mam nadzieję że będą
|
N, 15 kwi 2007, 21:15 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
A może SZ.K. nas zaskoczy i będą.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
N, 15 kwi 2007, 21:27 |
|
|
Bartek.98
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 6 kwi 2007, 18:34 Posty: 600 Lokalizacja: Polska-PL-Żyrardów
Naklejki: 1
|
ale to tylko może... a te pieski to bardzo fajny pomysł Blubbie tylko że do pobrania i agrania na płyte
_________________Piractwu mówimy zawsze NIE! <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366
|
Cz, 5 lip 2007, 20:40 |
|
|
Bartek.98
Bardzo Stary Norman
|
Re: pytanie o gry ONLINE
aha i jeżeli ktoś nie znalazł tego postu to ma go tu na dole w moim poście
| | | | Blubb napisał(a): Tak jak wspomniał mój przedmówca gry ONLINE to gry internetowe, w których uczestniczy wielu graczy naraz... ...i tak sobie myślę i myślę i właśnie wpadłem na pomysł takiej gry, w której każdy gracz miałby za zadanie opiekować się np.: własnym pieskiem, musiałby mu co jakiś czas dać jedzonko, pićku, mógłby go uczyc jakichś sztuczek... Piesek rósł by sobie, zdobywał nowe umiejętności, trenował poprzednie... Raz na jakiś czas byłaby wystawa piesków, tam nasz milusiński mogliby zdobyć od Reksia medal za najlepiej utrzymanego i zadbanego psiaczka. To tylko szybki pomysł, jeśli się Wam podoba ? piszcie ! A spróbujemy go zrealizować. Jeśli pomysł jest kiepski to nie bójcie się tego wyrazić... ale nie sztuką jest powiedzieź "nie podoba mi się" , sztuką jest wymyślić w zamian coś lepszego... dlatego proszę o ostrożność w krytykowaniu | | | | |
_________________Piractwu mówimy zawsze NIE! <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366
|
Cz, 5 lip 2007, 20:41 |
|
|
Bartek.98
Bardzo Stary Norman
|
i mam pytanko Blubb a jak piesek zdechnie to gra się dale i AiDEM daje nowego pieska czy nie gra się dalej?
|
So, 7 lip 2007, 07:04 |
|
|
Gość
|
A może zamiast pieska mógłby każy wybrać sobie jakąś postać z gier z Reksiem?
|
So, 7 lip 2007, 13:14 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Naklejki: 5
|
Albo byłoby tak: Na począku robisz postać zaczynasz od rasy ( pies, kot, żaba, kret, kogut, kura, itp ), wybierasz płeć ( dziewczyna, chłopak), ubranie, itd. W grze można by spotkać Reksia, Kretesa oraz inne postacie. Spotykałoby się, pracowało w jakiś sposób, zarabiało, kupowało różne rzeczy, itd. Tak jak World Of Warcraft. Byłyby różne krainy, miasta, możnaby się spotykać, gadać, Również byłyby różne emocje. Np można byłoby się śmiać, tańczyć płakać, spać, siadać itp. Oceniajcie mój pomysł.
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
So, 7 lip 2007, 20:11 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
| | | | Euresanda napisał(a): Albo byłoby tak: Na począku robisz postać zaczynasz od rasy ( pies, kot, żaba, kret, kogut, kura, itp ), wybierasz płeć ( dziewczyna, chłopak), ubranie, itd. W grze można by spotkać Reksia, Kretesa oraz inne postacie. Spotykałoby się, pracowało w jakiś sposób, zarabiało, kupowało różne rzeczy, itd. Tak jak World Of Warcraft. Byłyby różne krainy, miasta, możnaby się spotykać, gadać, Również byłyby różne emocje. Np można byłoby się śmiać, tańczyć płakać, spać, siadać itp. Oceniajcie mój pomysł. | | | | |
Ja tez myslałem o czymś takim ( troche jak club peunguin).
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
So, 7 lip 2007, 20:12 |
|
|
Gość
|
Bardzo fajny pomysł Eurosanda jest super
|
N, 8 lip 2007, 11:53 |
|
|