|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 14:51
|
Autor |
Wiadomość |
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
Re: Jakie nowe gry kupiłeś
Dzisiaj byłem w sklepie i kupiłem 2 gry na PS3 i już w nie grałem. Piersza gra to Litle Big Planet, gra tak zwałowa, że aż fajna xD, a druga to NHL10 fajna gra oraz najlepsze jest bicie się w niej xD
|
Pt, 28 gru 2012, 16:28 |
|
|
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
|
Wczoraj miałem zaje*isty dzień, byłem na gokartach i jestem szcześliwym posiadaczem Karty Stałego Klienta, kominiarki i Assassin's Creed Revelations Ottoman Edition :).
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
So, 29 gru 2012, 15:09 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Ja ostatnio kupiłem super grę botanicula.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Pn, 31 gru 2012, 14:59 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Ostatnio grałem w niezwykła grę... chodzi tu o Księgę Czarów od J.K.Rowling. To na prawdę niesamowita produkcja, która wykorzystuję nowe eee "urządzenie wejściowe" (w zasadzie ciężko powiedzieć urządzenie na coś co nie potrzebuje prądu) wonderbook. Obsługa gry jest prosta... obracasz strony prawdziwej książki, która leży przed tobą na (stole, podłodze itp) a z książką dzieje się to samo na ekranie telewizora. Kontroler Move zmienia się w magiczną różdżkę, którą możemy czarować... działa to tak samo jak w Reksio i Czarodzieje i polega na wykonaniu-wykreśleniu różdżką magicznego znaku. Dlatego granie w jest dla mnie miłym wspomnieniem gry Aidem Media. Oprócz nauczenia się 20 zaklęć możemy poznać ich historię, ćwiczyć je, rozszerzyć swoje informacje o świecie Harrego Pottera. Mamy pięć rozdziałów, a pod koniec każdego musimy wykonać praktyczny sprawdzian umiejętności magicznych, a po jego przejściu dostajemy rymowane wierszyki (na prawdę fajne) które zawierają rady dla każdego, kto chce zostać "dobrym czarodziejem" Plusy:- Magiczny świat Harrego Pottera
- Znany nam sposób rzucania czarów
- Wiele niezwykłych przygód
Minusy:- 20 zaklęć i 5 rozdziałów - krótkie, czyli typowe dla każdej gry
- Zależność od oświetlenia - jeżeli za nami świeci słońce to nie możemy grać bo książka nie chce działać
- Parę drobnych wad, których nie jestem w stanie wymienić
Gra jest 9/10. Polecam...
Pn, 31 gru 2012, 21:31 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Witaj w klubie AdamMag @topic Znalazłem(nie kupiłem) i zagrałem ostatnio w ,,Różową Pantere". Gra była fajna i fajnie było sobie przypomnieć te stare czsy, kiedy codziennie oglądałem ją Jeden minus... Był duży problem z instalacją, ale było warto
|
Pn, 31 gru 2012, 21:43 |
|
|
Guard
Roz-krecony
|
Wrócił mi komp z naprawy Ostatnio kupiłem "tiefa kolekszyn", ale nawet tego nie ruszyłem "Brzydki stealth". Instalłem Assassin's Creeda 2 To nie było nie dawno, ale kupiłem SW TFU II. Wielkie gów*o. Pozatym 1 dzień po tym miałem ospę :/
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
Śr, 20 mar 2013, 16:13 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Jeśli chodzi o nowe gry to kupiłem SimCity, które pomimo wielu problemów o których było głośno podczas premiery, nie sprawiło mi kłopotów. Oczywiście minusy są, ale wypierają je liczne plusy. Jak wiadomo gra potrzebuje połączenia sieciowego, co jest największym problemem. Dodatkowo porażką jest to, że miasta zapisywane są na oddzielnych serwerach i gdy ten na którym trzymasz miasto jest pełny nie możesz grać. No ale zdecydowanym plusem jest grafika, jest po prostu świetna. Gdy ma się dobry komputer i chwilę po manipuluje się ustawieniami zobaczy się nieziemski wygląd gry, której nie widziało się w żadnym innym trójwymiarowym tytule. Gra uczy podstaw ekonomi, czy czegoś tam podobnego. Całkiem nie złe, fajnie się gra ze znajomymi. Myślę, że to wszystko co najważniejsze. Odrzucę tę część ułamkową i powiem, że gra jest na 9/10, chodź gdyby twórcy dali większe przestrzenie dla miast i poprawili parę innych błędów gra miała by 10/10 bez zaokrąglania. PS. Wszelkie próby cheatowania i ingerowania w kod mogą się skończyć banem na Origin co oznacza stratę wszystkich kupionych gier
So, 13 kwi 2013, 18:30 |
|
|
Guard
Roz-krecony
|
Kupiłem se Brotherhooda i Patapony, dobre giery.
|
N, 14 kwi 2013, 12:35 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Ostatnio kupiłem The Sims 3
|
Pt, 3 maja 2013, 15:33 |
|
|
Bizon
Stawia Opór
|
Luigi's Mansion 2
_________________ Nie przejmujcie się osobą wyżej. Właśnie ją zjadłem. - TU BYŁEM - PAN POTWÓR
|
So, 4 maja 2013, 11:43 |
|
|
Guard
Roz-krecony
|
LittleBigPlanet w niedzielę, Aragorn's Quest 30 kwietnia, obie na PSP.
|
Cz, 9 maja 2013, 18:11 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Niedlugo kupuje sobie BILPKWxd Kto wie o co chodzi to szacunxd
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
So, 11 maja 2013, 09:44 |
|
|
Paki
Starszy Norman
|
Ja ostatnio kupiłem simsy i need for speed underground 2.
Śr, 29 maja 2013, 19:46 |
|
|
Guard
Roz-krecony
|
LEGO The Hobbit na PS3. A niedługo Watch_Dogs.
|
Cz, 22 maja 2014, 07:27 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
@Odkop Ja ostatnio kupiłem sobie "Lego: Batman The Videogame" na PC. Chciałem w końcu pograć w jakąś grę z klockowego świata, bo jedynie w co grałem to w demo gry "Lego: Indiana Jones", ale to w 2009 roku, więc dosyć dawno. Tak myślę też, aby sobie kupić jakąś grę z serii NFS (Run lub Rivals), albo coś w ten deseń.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Śr, 23 lip 2014, 19:28 |
|
|