Teraz jest N, 12 sty 2025, 20:34

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Mam na imię Ania 
Autor Wiadomość
Forumowy Artysta

Naklejki: 6
Post Mam na imię Ania
Dzień Dobry.
Nazywam się Anna Grodzka, z zawodu jestem przedsiębiorcą i politykiem. Jestem również działaczką społeczną. Wiem, że moja historia i życie jest dla wielu osób dosyć kontrowersyjne, mimo wszystko niczego nie żałuję. Jestem szczęśliwą kobietą i chociaż wiele osób mnie nie szanuje, nie przejmuję się tym. Pamiętajcie, to nie wy macie kierować moim życiem. Macie swoje. Moja rada? Bądźcie sobą i nie narzucajcie się nikomu. Żyjmy w zgodzie. Owszem, zaobserwowałam konflikty userami, ale czy naprawdę nie warto się pogodzić? Zaobserwowałam też tutaj naskakiwanie na mnie, ale przez co? Przez to, że jestem sobą? Pamiętajcie... nie złamiecie mnie, jestem szczęśliwa. Cóż... Tak prawie na koniec - macie do mnie jakieś pytania? Tak? Chętnie pytajcie, ja odpowiem.
Pisałam, że chciałabym zaprezentować wam piosenkę... Tak, ja dotrzymuje obietnic. Bardzo ją lubię, mam nadzieję, że i wam się spodoba. Z góry przepraszam za wszystkie fałsze, ale pewnie słychać, że mam jakieś problemy z przeponą. Może nie brzmi to najlepiej, ale ukazuje mnie taką jaką jestem. Oto link: http://ising.pl/nagranie/17utmoqv9rg,Ed ... wicz-Jenny
Spoiler:

Cz, 24 lip 2014, 11:37
Zgłoś post
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1 ]