|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:24
|
Śmieszne sytuacje z RiKwA
Śmieszne sytuacje z RiKwA
Autor |
Wiadomość |
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
Dzisiaj grałem w RIKWA w RIU w ostatni poziom. Miałem wszystkie osłony, działa itp. I nagle... BUM! Wszystko przepadło, bo straciłem osłony i życie. I rozwalił mnie Kurator.
_________________Powróciłem
|
So, 24 sty 2009, 19:54 |
|
|
Gość
|
mi się podoba jak w czasie pauzy reksio idzie a kretes mówi i spuść wode po sobie
|
Śr, 11 mar 2009, 11:12 |
|
|
kfilio
Roz-kreca się
|
Albo kurator:
Co tak stoicie jak słupy soli. O kurcze pauza. Nie zauważyłem.
_________________ Reksio i miasto sekretów.
Wciąż czekamy
|
N, 26 kwi 2009, 15:17 |
|
|
Przesuń
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 3 lip 2010, 11:04 Posty: 138 Lokalizacja: Koszalin
|
Re: Śmieszne sytuacje z RiKwA
Fajne było jak się wali bombą w Kretesa.Hej co ty robisz!Przecież to ja!
_________________ Nie chowaj nienawisci po wieczne czasy,ty,ktory sam nie jestes wieczny-Arystoteles Milczący głupiec nic nie różni się od nic niemówiącego mędrca-Molier Nie ma dobrej wojny,ani złego pokoju-Benjamin Franklin Nie ma ciekawości bez przyczyny-Albert Einstein
Znalazłes swietną parodię w Reksio i Wehikuł czasu? Dobrze jakbys podzielił się tym w dziale tej gry w wątku ,,Parodie".
|
Cz, 14 lip 2011, 14:22 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Ja na 12 w UFO pozmieniałem pliki gry i iałem same ufokury i Kuratora.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 15 lip 2011, 11:16 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Ja na 12 w UFO pozmieniałem pliki gry i miałem same ufokury i Kuratora.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 15 lip 2011, 11:19 |
|
|
Hopper
Bywalec Nory
|
Czasem mam taki błąd.
_________________Madness?This is Sparta!
|
Wt, 19 lip 2011, 14:42 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
Teraz za bardzo nie gram w RiKwA, bo nie mam czasu.
|
Pn, 12 wrz 2011, 07:28 |
|
|
Parnassus
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 31 sie 2011, 09:44 Posty: 56 Lokalizacja: Wrocław Pozdrufki
|
ja nic takiego nie miałem, a tak w ogóle - są kody do reksia?
_________________Zaraz wracam, makaron na gazie zostawiłem.
|
Pn, 12 wrz 2011, 13:46 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Nie... jedynie tylko żeby grać.
|
Pn, 12 wrz 2011, 17:51 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Są, ale tylko do RiKwA, w minigierkach RiSP, RiU, RiC oraz SHiKN. P.S. W RiU to trzeba trochę pokombinować z tymi kodami
|
Pt, 11 lis 2011, 11:12 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
@Odświeżam. Owszem, miałem pewną śmieszną sytuacje, którą sam przez przypadek zacząłem. Otóż, podczas przechodzenia drugiego poziomu w RIWC, kiedy mieliśmy wpuścić ten ogień do tunelu z wodą, przez przypadek wpuściłem go do tunelu z szablo-zębnym ptakiem. No i wyglądało to przede wszystkim komicznie, ponieważ kiedy ptak chciał przejść odbijał się od kuli ognia. Mam screena.
|
Pt, 25 lip 2014, 07:49 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Przyznam, że kiedyś miałem taką śmieszną sytuację w RiKwA. Mianowicie, w pierwszym poziomie w RiSP Reksio tak jakby się zawiesił i zaczął sam skakać, a nawet biegać. Chodził po lawie, nawet natrafiał na wrogów - nic, nawet go to nie ruszyło (grałem bez kodów). Naprawdę była to ciekawa sytuacja. Raz też miałem taką sytuację w jednym z poziomów w RiWC. Kula ognia, która jest bezpośrednim zagrożeniem naszych bohaterów, po prostu sobie przechodziła przez ściany oraz przenikała naszych bohaterów, nic im nie robiąc (tj. nie blokując ich). Po prostu było to troszeczkę dziwne.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pt, 25 lip 2014, 17:38 |
|
|
Kreton Polski
Bywalec Nory
Dołączył(a): N, 28 lut 2016, 20:06 Posty: 81 Lokalizacja: Wiocha pod Warszawą
|
Mi się podobały teksty kretesa w trakcie cutscenek
_________________ Niech ktoś kupi licencję i robi gry a nie tylko mówi że robi
|
Wt, 1 mar 2016, 21:27 |
|
|
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2016, 20:15 Posty: 743 Lokalizacja: Świat Rur
Naklejki: 5
|
A ja niestety nie mam tej części. ((((((((((((((((((((
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
|
So, 5 mar 2016, 12:49 |
|
|