Witam wszystkich. Zapewne wiecie, kim jestem. Tak, to ja, Janusz Korwin-Mikke. Wasz ulubiony liberał i przywódca KNP. Przed nami nic się nie ukryje. Jesteśmy pełni obaw przed ogromem lewackich mediów oraz ludzi, którzy niszczą Polskę i całą Europę. PRECZ Z NIMI! PRECZ! A teraz przedstawiam wam moją piosenkę, pt. My, Liberałowie. Zapraszam do posłuchania (musiałem użyć konta awaryjnego, gdyż na tamtym ma jedno ostrzeżenie i nie mogę dać na niepubliczny. LEWACKI YOUTUBE!)
Tekst:
Spoiler:
(Janusz Korwin-Mikke!) Ref:. My liberałowie, wiemy, jak zniszczyć lewaka, Wiemy, że będziesz korzystać z prawozmywaka To jest ta liberalna krew, zniszczyć lewaka to nasz cel! My liberałowie, wiemy jak wyrwać koryto, Żeby każdemu z Polaków zrobiło się syto. To jest liberalna krew, zniszczyć lewaka to nasz cel!
1. Mamy to, czego nie ma nikt inny, Cenimy tym liberalny kształt. Liberalizm jest wielce rodzinny Najlepsze u nas, cokolwiek byś chciał My na liberalnym łonie chowani Mężni, waleczni jak tur. Nie ma lepszych od naszych liberałów, Ten kto widział i głosował ten wie!
Ref:. My liberałowie, wiemy, jak zniszczyć lewaka, Wiemy, że będziesz korzystać z prawozmywaka To jest ta liberalna krew, zniszczyć lewaka to nasz cel! My liberałowie, wiemy jak wyrwać koryto, Żeby każdemu z Polaków zrobiło się syto. To jest liberalna krew, zniszczyć lewaka to nasz cel!
2. W genach mamy to, czego nie ma nikt inny, Zjeżdżają do nas z wielu świata stron. Tu dobry Mikke jest bardzo rodzinny Szukaj u nas na lewaka broń! A nasze partie nie mają kompleksów, Bo nie mają powodu ich mieć. A u Mikkego nie ma podtekstów, Jak nie wierzysz, to lepiej uciec!
Ref:. My liberałowie, wiemy, jak zniszczyć lewaka, Wiemy, że będziesz korzystać z prawozmywaka To jest ta liberalna krew, zniszczyć lewaka to nasz cel! My liberałowie, wiemy jak wyrwać koryto, Żeby każdemu z Polaków zrobiło się syto. To jest liberalna krew, zniszczyć lewaka to nasz cel!
My wiemy jak! Mmm, my wiemy jaaak, ooo! Ha, ha, ooo, my wiemy jak!
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość