Zapraszam.
Ja: Dzień dobry, dzisiaj witam u siebie jednego z nowszych użytkowników naszego forum - Doktora. Jego historia na forum nieco różni się od innych, dlatego mam nadzieję, że uda nam się dowiedzieć kilku ciekawych informacji o samym użytkowniku jak i jego życiu. Doktorze, proszę, przedstaw się i powiedz nam tutaj kilka słów o sobie.
Doktor: Nazywam się Tomasz mam 12 lat,mieszkam w Dolnośląskim. Interesuję się najbardziej astronomią i dużo spędzam czasu przy komputerze. Bardzo lubię spędzać czas na tym forum tak jak i pewnie większość użytkowników.
Ja: Twoja historia z forum rozpoczęła się już dawno, mimo wszystko nie zapisała się w dziejach forum, ponieważ postanowiłeś odejść z forum. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że postanowiłeś pozbyć się również konta. Co zmusiło Cię do takiego działania?
Doktor: Ogólnie bardzo denerwowało mnie Potworium oraz miałem w głowie pełno myśli że będę wyzywany i będą mnie niektórzy użytkownicy ignorowali. Poza tym przestałem czuć się bezpieczny gdyż myślałem że na forum siedzą jacyś hakerzy i chciałem wyczyścić wszystko żeby nie mieli informacji o mnie.
Ja: Dlaczego Potworium Cię denerwowało?
Doktor: Akurat pamiętałem czasy jak zmieniało nicki,bawiło się nami. Po prostu tak dużo tego było że zakłócało według mnie spokój forum.
Ja: Trzeba przyznać, że nie było Cię spory okres czasu na forum. Mimo wszystko powróciłeś, jako stary dobry Doktor, co było tego przyczyną?
Doktor: W czasie kiedy mnie nie było bardzo nudziło mi się bez forum. Poza tym bardzo lubię dyskusje na różne tematy itp. więc wróciłem
Ja: Jakie zmiany zauważyłeś po powrocie na forum? Co się zmieniło?
Doktor: Według mnie polepszyło się Potworium. Według mnie nie jest już takie denerwujące jak kiedyś i jest ciekawą fikcyjną grupą. Dodano kilka stron na korytarzu. Także na forum przybył nowy moderator
Ja: Dobrze, że wróciłeś. Z tego co widać, często zastanawiasz się nad ''końcem forum''. Zwykle twoje historie spiskowe są dosyć niespotykane, jak to sobie wyobrażasz?
Doktor: Mam kilka teorii. Pozwól sobie że je tutaj przedstawię :
Teoria Pustki-Forum będzie coraz bardziej traciło na aktywności aż w końcu zostanie zapomniane.
Teoria Ataku-Forum zostanie zaatakowane przez kogoś kto nie lubi forum/jest hakerem i się bawi i forum zostanie od tak usunięte,lecz myślę że wtedy powstało by nowe.
Być może mam jeszcze kilka ale jak na razie mi się nie przypomniały
Ja: Czy istnieje alternatywa, że forum nigdy nie upadnie?
Doktor: Nie wierzę w takie coś. W tych czasach dzieci coraz mniej interesują się Reksiem a poza tym myślę że na pewno nie przetrwa do 22 wieku gdyż albo wojna albo w przyszłości będą gry na innym poziomie. Poza tym forum które by trwało sto lat by było dziwne,nieprawdaż? Wszystko ma swój koniec.
Ja: Czas na ostatnie pytania o forum... Jak podoba Ci się MMS2?
Doktor: MMS2 To według mnie ciekawa reaktywacja konkursu MMS. Zostały dodane nowe konkurencję i jak narazie jest jeszcze jedna ukryta w której widać po obrazku że będzie prowadził ją TrickSter. Mimo iż do wszystkich się nie zapisałem uważam MMS2 za ciekawe urozmaicenie forum jak jest nudno.
Ja: A nowe rpg?
Doktor: LoI mi się podoba fajne rpg dla rozrywki. Natomiast w rpg nieznanego nie wziąłem udziału gdyż...nie wiem po prostu mnie nie "ciągnie" do niego.
Ja: To tyle jeśli chodzi o forum, teraz czas na ogólne pytania. Mieszkasz w województwie Dolnośląskim, mówisz trochę w gwarze śląskiej?
Doktor: Raczej nie albo sam ogólnie nie wiem czy mówię. A jeśli chodzi o wymowę to za to wiem że mam wadę wymowy z literką ''r''
Ja: No to nie tylko ty.
Tajemnicą nie jest, że twoim ulubionym serialem jest Doctor Who. Opowiedz coś o tym, co w nim lubisz, co sprawia, że jest lepszy od innych seriali?
Doktor: Podoba mi się w nim ta cała zakręcona fabuła,humor,akcja oraz że są momenty w których można się pobać
Poza tym jestem fanem podróży w czasie oraz w kosmos.
Ja: Ulubiony odcinek? Dlaczego?
Doktor: Mam wiele ulubionych odcinków więc ciężko mi będzie wymienić. A tak ogólnie to najbardziej mi się podobała cała seria 7 oraz najnowszy ósmej czyli pierwszy. W tych seriach jest otóż jeszcze więcej akcji,humoru i ciekawych momentów.
Ja: Tajemnicą nie jest, że niedługo, niestety, zaczyna się szkoła. W tym roku czeka Cię troszkę większy wysiłek niż w poprzednich, albowiem masz test. Tak tylko wspomnę, Doktor ma nieco trudniejszą sytuację niż my kiedyś, bo pisze nowy test, z oddzielną matematyką, polskim i angielskim. Boisz się?
Doktor: Oczywiście że się boję mimo iż dobrze poradziłem sobie w próbnym i końcowej diagnozie z Polskiego. Najbardziej boję się matematyki która czasami sprawia mi problemy i której bardzo nienawidzę.
Ja: A angielski? Na jakim jest u Ciebie poziomie?
Doktor: Raczej dobrze mi idzie na nim gdyż miałem z niego piątkę a Pani mówiła że jak się postaram to mógłbym dostać szóstkę. Poza tym od rodziny słyszę że ogólnie mam talent do języków.
Ja: Masz jakieś skuteczne sposoby na naukę, którymi mógłbyś się z nami podzielić?
Doktor: Nie. Ani to ja ambitny ani lubię szkołę. Ogólnie trochę się zdziwiłem że w tym roku miałem średnią 4.8 gdyż aż tak wiele nie robiłem
Ja: Powiedziałeś kiedyś, że sensem istnienia jest liczba 42. Powiedz coś więcej o tym... Czy ta liczba można nas zniszczyć? Czy ta liczba rozwiązuje wszystkie nierozwiązane równania? Czy ta liczba jest odpowiedzią na wszystkie pytania?
Doktor: Nie, jest każdą liczbą takie jak inne albo może nie... Ogólnie wziąłem to z humorystycznego filmu science-fiction na podstawie książki ''Autostopem przez Galaktykę''
Ja: A jednak. Jeśli chodzi o muzykę, czego lubisz słuchać?
Doktor: Lubię słuchać muzykę typu Techno,dubstepów,remixów i takich tam. A moją ulubioną piosenką jest oczywiście Gangnam Style!
Ja: Lubisz rozmowy o kosmosie. Chciałbyś kiedyś tam polecieć?
Doktor: Lubię kosmos i chciałbym polecieć lecz boję się że wahadłowiec/rakieta by wybuchła więc wolał bym tam polecieć Statkiem Doctora Who
Ja: Wierzysz w kosmitów? Jeśli tak, to jak przewidujesz, jak wyglądają?
Doktor: Wierzę to nie możliwe żeby nie istnieli. Według mnie ci najbardziej zaawansowani będą mieli humanoidalną formę gdyż jest dosyć wygodna w poruszaniu. Być może będą mieli dodatkowo kilka par nóg,rąk lub gałek ocznych.
Ja: Kiedyś mówiłeś, że byłeś świadkiem ich wylądowania na Ziemi. Powiedz o tym coś więcej.
Doktor: Nie dokładnie. Otóż z kuzynem jakiś miesiąc temu widziałem krążące wokół okolicy mojego domu ufo/samolot mógł być to samolot ale czemu tak krążył poza tym dosyć dziwnie wyglądał. Resztę spotkań albo zmyśliłem albo nie pamiętam
Ja: Tak na koniec: Ulubiony smak pizzy?
Doktor: Ciężko mi wybrać. Lubię pizzy które mają dużo składników. Zawszę biorę taką z oliwkami,salami,papryką,kukurydzą gyrosem i czymś tam jeszcze.
Ja: Dobrze, to w sumie już wszystko. Teraz jest odpowiednia chwila, na wszelkie dopowiedzenia i pozdrowienia.
Doktor: Pozdrawiam wszystkich użytkowników i chciałem dodać że lubię pierogi ruskie
Ja: A ja dziękuję za udzielenie wywiadu.