|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 18:38
|
Autor |
Wiadomość |
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
no bo troszkę go zmienili.
_________________ wróciłem
|
Śr, 24 lis 2010, 08:22 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
dosłownie troszkę!
_________________ wróciłem
|
Śr, 24 lis 2010, 16:11 |
|
|
Przesuń
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 3 lip 2010, 11:04 Posty: 138 Lokalizacja: Koszalin
|
Re: Zauważyliście że...
W UFO zauważyłem,że Kretes ma inny akcent.
_________________ Nie chowaj nienawisci po wieczne czasy,ty,ktory sam nie jestes wieczny-Arystoteles Milczący głupiec nic nie różni się od nic niemówiącego mędrca-Molier Nie ma dobrej wojny,ani złego pokoju-Benjamin Franklin Nie ma ciekawości bez przyczyny-Albert Einstein
Znalazłes swietną parodię w Reksio i Wehikuł czasu? Dobrze jakbys podzielił się tym w dziale tej gry w wątku ,,Parodie".
|
Śr, 12 paź 2011, 15:40 |
|
|
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
|
Ja nic nie zauważyłam O.O
|
N, 4 gru 2011, 20:19 |
|
|
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
|
Dla mnie narrator ma fajny głos ale Kretes ma taki głos
|
Wt, 31 gru 2013, 10:25 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Bardzo bym prosił pana moderatora o dłuższe zdania...
topic@: To że narrator i Kretes mają podobny głos może wynikać z tego, że np.dubbingowała ich ta sama osoba...
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Śr, 2 kwi 2014, 14:02 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
@odkop
Tak, zauważyłem to. Według mnie, dobrze, że zmieniono głos Kretesowi. Tamten jakoś do niego nie pasował. Za to głos narratora... oj, bym się kłócił. Zarówno w RiSP jak i w reszcie serii "Przygody Reksia" narrator brzmi dobrze. Nie mogę się zdecydować, który lepiej.
|
N, 14 wrz 2014, 09:02 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Również jak Autor8 to zauważyłem. Mi się wydaje, że na samym początku Aidem Media nie miała pomysłu na Kretesa, gdyż z pewnością nie sądzili, że taki kret później będzie robił wielką furorę w PR, stąd chcieli pokazać takiego marudnego, młodego kreta. Mi osobiście też ten głos nie pasuje. Nie jest taki fajny jak w dalszych częściach. Głos narratora... hmm... jakoś nie czułem tego klimatu, gdy pierwszym narratorem był Rafał Kowal. Ale od RiU, kiedy to pałeczkę przejął Grzegorz Wolf, już atmosfera była dużo lepsza. Widać, że nie do każdego każdy głos pasuje. A skoro w kolejnych częściach zmieniono głos Kretesowi i Narratorowi, to musiało być spowodowane tym, że te głosy bardziej pasowały do nich aniżeli w RiSP.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 14 wrz 2014, 14:33 |
|
|