|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 00:54
|
Autor |
Wiadomość |
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
Re: Gofry , z czym??
Ja lubię gofry z bitą śmietaną i owocami, wolę z cukrem pudrem Najpyszniejszy temat na forum
|
Cz, 27 gru 2012, 15:06 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
@odkop dwuletni Gofry według mnie są bardzo smaczne. Najbardziej lubię jeść je z bitą śmietaną, truskawkami i borówkami amerykańskimi. Lubię też jeść je z cukrem pudrem. Dobre są też z polewą czekoladową/Nuttelą Osobiście jem co najmniej 10 gofrów w ciągu roku, głównie wtedy kiedy jestem nad morzem.
|
So, 13 wrz 2014, 07:36 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Ja bardzo lubię gofry. Najlepsze są z bitą śmietaną oraz z różnej maści dżemami lub Nutellą, ale za to nie przepadam za samym gofrem z cukrem pudrem. Nie wiem dlaczego, ale wtedy gofr wydaje mi się taki suchy i niesmaczny. Ja dosyć rzadko je jem, bo jakoś nie mam czasu (ostatni raz jadłem je w lipcu), ale muszę to zmienić i sobie zaznać tej odrobiny przyjemności .
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 13 wrz 2014, 11:22 |
|
|
Eprzyprawa
Roz-kreca się
Dołączył(a): So, 6 wrz 2014, 20:36 Posty: 16 Lokalizacja: Ty dobre, dobre, nazwe tak swoją najnowszą kanapkę.
Naklejki: 0
|
A ja z bitą śmietaną i jakimiś dodatkami.
|
So, 13 wrz 2014, 16:04 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
|
Ja jem gofry z bito śmietano, czasem też z jakimiś owocami. Są dobre, ale zazwyczaj nie daję rady zjeść więcej niż połowy . Ostatni raz gofra jadłem w lipcu, bo byłem na koloni to sobie kupiłem.
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
So, 13 wrz 2014, 16:06 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Gofry? Raczej z bitą śmietaną i posypkami- ewentualnie świeżymi owocami. I tylko w domu, bądź kawiarni- po gofrach kupionych w tzw. budkach można dostać zatrucia pokarmowego (szczególnie jak jest ciepło) Xp
N, 14 wrz 2014, 12:46 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Cukier puder, rzadziej bita śmietana, z niczym innym nie jadam. Jak już jem to na mieście, domowe niezbyt mi smakują.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
N, 14 wrz 2014, 16:17 |
|
|