|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 12:52
|
Autor |
Wiadomość |
Pan Potwór
I'm Monster And I Know it!
Dołączył(a): Śr, 31 paź 2012, 17:40 Posty: 341 Lokalizacja: Nora Pana Potwora.
Naklejki: 0
|
Show must go on.
Brawo, wreszcie udało wam się otworzyć portal. Jako, że byliście pierwsi, to z wami będę trzymał się do końca. Druga grupa będzie musiała się obejść ze smakiem. Przez cały cyrk będzie musiała przejść bez przewodnika.
- Czy widzicie ten kolor? Ten oślepiający kolor? Dlaczego niebo jest czerwono-różowe? Widzę że już na samym początku nieźle z tym wszystkim pocisnęli.
Wiecie co? Rozejrzę się po okolicy. Jest was wystarczająco dużo i myślę, że nie będzie problemem, gdy pierwszy poznam tą planszę. Gdy znajdę przejście, albo coś niepokojącego, dam wam znać poprzez swój hologram. - powiedziałem i oddaliłem się.
Pozostało pytanie - kto pierwszy coś znajdzie? I kto pierwszy będzie potrzebował pomocy? O tym dowiecie się już wkrótce...
Albo i... za chwilę. Ujrzeliście całkiem nietypową kreaturę.
Co by tu zrobić? * Jest to pytanie grupowe, tak więc najlepiej niech wszyscy wypowiedzą się na temat tego, co chcą w tym momencie zrobić. Aby podjąć decyzję wystarczą wprawdzie zdania trojga osób, co da głos większości w tym zespole.
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
Pn, 22 wrz 2014, 17:14 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: Show must go on.
Kim jesteś i co tu robisz? Jak jesteś do nas nastawiony? Czy wiesz, co czeka nas dalej? To jest moja wersja tego, co powinniśmy zrobić.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 22 wrz 2014, 17:30 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
|
Tak, Czarny ma dobre. Ja stoję za tym, co powiedział.
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
Pn, 22 wrz 2014, 17:49 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Zgodziłbym się z Czarnym...
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pn, 22 wrz 2014, 18:02 |
|
|
Pan Potwór
|
- To pytanie, które równie dobrze mógłbym zadać tobie na początek. Wiesz, to z reguły goście się przedstawiają, jak przychodzą gdzieś w gościnę. Wybacz moją upartość, ale muszę się upewnić, że nie jesteś skarpetowym magiem. Ty i twoi towarzysze nie wyglądają na tutejszych, więc będziesz musiał się nieźle wysilić, aby powiedzieć coś w co uwierzę.
W tym momencie pojawił mój hologram.Co by tu zrobić? * Jest to pytanie grupowe, tak więc najlepiej niech wszyscy wypowiedzą się na temat tego, co chcą w tym momencie zrobić. Aby podjąć decyzję wystarczą wprawdzie zdania trojga osób, co da głos większości w tym zespole.
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
Pn, 22 wrz 2014, 18:09 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Przybywamy tu, by pokonać Nestardiela. Porwał on kilku naszych... hmmmm... towarzyszy. Ten tu - - posiada pewien potężny artefakt, który namw tym pomoże. Mam nadzieję, że to ci wystarczy za dowód... pomożesz nam?
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 22 wrz 2014, 18:30 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Oj, uznam, że nasz przywódca, Czarnoksiężnik, dobrze prawi.
|
Pn, 22 wrz 2014, 18:32 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
|
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
Pn, 22 wrz 2014, 18:40 |
|
|
Pan Potwór
|
Nestardiela.. tak... Ciekawe. To jakiś wasz znajomy? Kolejny z elitarnych członków sekty skarpetowych magów? Nie, oj nie. To nie będzie takie łatwe. Myślisz, że hologram Potwora to wystarczający dowód? Skarpetowi Magowie potrafią przywoływać dużo potężniejsze monstra.
Mój hologram: - Hmm... Chyba znalazłem coś niepokojącego. Kraina wydaje się mieć dwie części. Jedna różowo-czerwona, druga zielona. Jestem obecnie przy granicy między tymi dwiema. Myślicie, czy warto ryzykować i iść dalej? A może lepiej poczekać na was?
Co by tu zrobić?
|
Pn, 22 wrz 2014, 18:46 |
|
|
Czarnoksieznik
|
To będzie trudniejsze, niż myślałem... Panie Potworze, proszę na nas zaczekać! Nie mamy zbyt wiele czasu na pogawędki. Jakiego chcesz dowodu?
|
Pn, 22 wrz 2014, 18:52 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Zgadzam się z Czarnym.
|
Pn, 22 wrz 2014, 18:54 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
|
Czarny ma rację. Powiedz, co chciałbyś takiego zobaczyć, żeby uwierzyć.
|
Pn, 22 wrz 2014, 18:55 |
|
|
Pan Potwór
|
- Zielona przestrzeń należy do skarpetowych magów. Tak, lećcie do nich! Lećcie do swoich przyjaciół. Powiedzcie im, że i tak przegrają. Uda nam się ubłagać Cichego Bogdana, a wtedy zniszczymy to całe wasze śmieszne stowarzyszenie!
Mój hologram: - Brrr. Radziłbym uważać panowie. Na mapie wciąż tkwimy w tym samym miejscu. Podobieństwo kolorów jest na pewno przypadkiem.
|
Pn, 22 wrz 2014, 19:01 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Po prostu nam powiedz, jak dostać się do centrum... tego miejsca, a my sobie pójdziemy. Nic więcej nie wymagamy.
|
Pn, 22 wrz 2014, 19:18 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Oj, Autor znów się zgadza.
|
Pn, 22 wrz 2014, 19:21 |