|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 10:44
|
Autor |
Wiadomość |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: Show must go on.
Morska przygoda, której jako latające stworzenie powinienem panicznie się bać? Piraci? Potwory morskie? Potężna kobieta, posiadająca kilka spośród najpotężniejszych artefaktów, jakie kiedykolwiek powstały? Niebezpieczeństwo na każdym kroku?... WCHODZĘ W TO.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Cz, 16 paź 2014, 19:09 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
O! Zachariah! Au... Dobra, dobra. Witaj, Evangelagenie. A więc piraci, mówisz? Chlanie rumu, zabijanie bezbronnych kupców czy rozrywanie flaków kulą armatnią? Hura! No cóż, może być ciekawie. Przynajmniej nie będzie drzew...
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Cz, 16 paź 2014, 19:18 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
|
No, wreszcie wyszedłem z poczekalni. Tam w kółko leciała piosenka A ram zam zam. A to będą jakieś statki, czy cuś? Ano, ja jestem.
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
Cz, 16 paź 2014, 19:20 |
|
|