To zadanie polega na zrobieniu sobie zdjęć z jak największą ilością przerażających istot, stworów, dziwadeł, nagich niemek, transwestytów. Strach obrazka jest kwestią interpretacji. Jeśli będziecie na tyle oryginalni, że pomyślicie o selfie z którymś z nas, konieczne będzie poproszenie o to poprzez prywatną wiadomość. Oczywiście, musimy być wtedy dostępni na forum. Termin zadania mija w niedzielę o godzinie 20.00
Oto moje selfie z dwoma potworami (mam nadzieję, że o to chodziło): Z Destem:
Spoiler:
Z Koziołkiem:
Spoiler:
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Możecie zrobić je z kimkolwiek.. Nawet z Kim Kolwiek, prezydentem Rosji, Krwawym Kretonem, Reksiem który zrobił WTF i się zabił, albo nawet z Kogutem Wynalazcą który zabił swojego brata. Na zdjęciu tym macie być wy i postać z którą robiliście to zdjęcie. Im więcej selfie, tym większa ocena. Pamiętajcie tylko o jakości zdjęć i o tym, że mają być rzeczywiście "kripi".
Jeśli chcecie zrobić sobie selfie z forumowym Potworem, jesteście zmuszeni poinformować go o tym na pw.
Dla ścisłości: Nie żądam od was własnych zdjęć. Postacie reprezentujące was mają być tymi z avatarów.
Selfie z TKTPM, chyba nawet nie trzeba było dodawać krwi:
Selfie z Teodorem, który mnie ugryzł:
Selfie z jakimś tam kotem, którego spotkałem na ulicy:
Selfie z Reksiem, który pomyślał se WTF i się zabił, ale jeszcze żyje:
Selfie z Kretesem, zrobiłem se z nim zdjęcie z zaskoczenia, bo pewno by się nie zgodził na selfie:
Selfie z Lisem Chytrusem, spotkałem go na ulicy handlował właśnie jakimiś majtkami:
Selfie z Kornelkiem, który grubo wyszedł na zdjęciu:
Selfie z Autorem8 bez makijażu jakimś tam krwawym kretem:
No i selfie z Kogutem Wynalazcą:
Pn, 10 lis 2014, 08:04
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Re: #4. Creepyselfies
Oto i moje cudowne selfie!
Pierwsza selfia jest zrobiona z niejakim Doktorem Heinzem Dundersztycem. Oby was nie poraziła strachem... he he he
Spoiler:
Druga selfia to selfia zaprawdę grupowa. Zmieściłem się na niej ja, Stachu z Rancza, Teufel z Krainy Grzybów, Gracjan Roztocki i Tupolew, który właśnie leciał by uderzyć w brzozę (ach te podróże w czasie). Robiliśmy selfię w Krainie Grzybów:
Spoiler:
A trzecia to jest najstraszniejsza... Nawet nie będę jej opisywał... po prostu zobaczcie:
No dobrze, to pierwsze było totalną porażką. Tak to jest jak robisz trzy rzeczy na raz... teraz będzie prawidłowo. Oto moje selfie:
Spoiler:
Z Robertem Biedroniem. No cóż, spotkałem go na spacerze, nie mogłem się powstrzymać.
Spoiler:
Tutaj z Kaczyńskim. Ładna pogoda była, to selfie musi być .
Spoiler:
Selfie z Ibiszem i Grabowskim, czyli Gra w Ciemno i Kiepski. Tak, byłem tam.
Spoiler:
Tu w Nautilusie. Z Kapitanem Nemo. Może nie wiecie, ale tam byłem.
Spoiler:
Tutaj z prawdziwą gwiazdą. Ania była wniebowzięta, hehe.
Spoiler:
To zdjęcie było tak dziwne, acz postanowiłem je wstawić. Z Panem L. Emurem.
Spoiler:
Tu z Promyczkiem Słonecznym, czyli Władkiem. Miał patrzeć do kamery, a patrzył na mnie. Boję się..
Spoiler:
Najlepszy żartowniś III RP, czyli Karol Żartburger... emm.. Strasburger. W sobotę wystąpię w Familiadzie .
Spoiler:
Z Antosiem Szprychą i Szwagrem Mietasem w lesie. Tak, spotkałem ich, gdy nagrywali serial.
Spoiler:
Z królową internetu, czyli Baśką Kwarc! Z nią selfie zawsze spoko.
Spoiler:
Byłem gościem w Radiu Zet. Tutaj z Donaldem Tuskiem (jak jeszcze był premierem), Moniką Olejnik i z kimś tam jeszcze.
Spoiler:
Dzięki niemu świat jest lepszy, czyli selfie z Kim Dzong Unem. O dziwo, wpuszczono mnie do Korei Północnej.
Spoiler:
Z pierwszym człowiekiem III RP, czyli Prezydentem Bronisławem Komorowskim na impreze. Oj, szalało się, szalało...
Spoiler:
Tutaj z Krulem Polski, czyli z Januszem Korwin-Mikke! No cóż, nie przepadam za nim, ale selfie mogę robić z kim chcę.
Spoiler:
Z Barackiem Obamą. Tak, zgodził się.
Spoiler:
Z Marianem Paździochem. No cóż, jak widać, lepiej z nim nie robić selfie.
Spoiler:
A tutaj z naszą ferajną. Reksio i Kretes. Komandor nie był świadomy tego, że robimy sobie zdjęcie, bo akurat coś do nas mówił. Ale efekt wyszedł bosko.
Spoiler:
Z Sercem i Rozumem. Oni to jednak są the best. Zaproponowali mi udział w reklamie. Powiedzieli, że oddzwonią. Ciekawe tylko kiedy...
Spoiler:
Selfie ze Shrekiem. Jego mina wyraża więcej niż tysiąc słów .
Spoiler:
Emm... a tutaj selfie z niejakim Patrykiem Urbankiem. Słyszałem niby, że śpiewa, nawet słuchałem trochę jego piosenek. No cóż, musiałem sobie zrobić z nim zdjęcie, może go ktoś kiedyś odkryje, co?
Jak czas pozwoli, to wstawię tutaj kolejne zdjęcia.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Bombowe selfie z Osamą Bin Ladenem. Robione zanim to było modne.
Spoiler:
Ze Stalinem. Wehikuł Czasu czasami się przydaje .
Spoiler:
To jest straszne. Z Buką.
Spoiler:
Zdjęcie z Grażyną Żarko
Pn, 10 lis 2014, 18:08
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Re: #4. Creepyselfies
Czas na kolejne wspaniałe selfie!
Spoiler:
Z takim tam Palikotem... Pozdrawia on was.
Spoiler:
Mikołaj Kopernik też was pozdrawia.
Spoiler:
Taaaak. Znam samego wodza rewolucji
Spoiler:
A to z Żyrianowskim... Trochu niespodziewanie, bo Władek przemawiał. Ale zgodził się.
Selfie ze mnom i Regsiem ktury zropił WTF i siem łibaz!!!!!!!!1111
Po raz kolejny mam nadzieję, że udasz się na leczenie psychiatryczne. To ani śmieszne, ani straszne... TO CHORE. Chatka z piernikami nafaszerowanymi trotylem/10
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości