|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 06:30
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
#5. Kącik kamiennych serc.
Autor |
Wiadomość |
Lilyness
Córka Gwiazd
Naklejki: 0
|
#5. Kącik kamiennych serc.
Kącik kamiennych serc również ogłosił mały konkurs. Organizacja ta nie przepada za miłością. Uważa ją za totalnie zbędne uczucie, niepotrzebne nikomu do życia. Z tego też powodu mieszkają na najwyższym drzewie w okolicy i tam wymieniają się swoją poezją. Waszym zadaniem będzie stworzenie wiersza, który shejtuje miłość jak najbardziej się da. Pamiętajcie tylko, żeby miał w sobie prehistoryczne klimaty.
Maksymalne wynagrodzenie: 1600 prapiesos.
|
So, 6 gru 2014, 12:01 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: #5. Kącik kamiennych serc.
Miłość - co to być? To być zły sposób, by żyć. Miłość serca łamać, w żołądku przewracać zawartość, Myślenie całkiem wyłączać - to być miłości "wartość".
Miłość niedobra być, Bo to w cierpieniu żyć, O przetrwanie tylko chodzić, Więc po co o miłość zachodzić?
Kobieta serce mieć twarde, Które być nieczułe i harde, Więc po co o miłość zabiegać, Dla cierpień, co głowa nie przebiegać?
Miłości cierpienia być złe, Uczucie to być be. Dinozaur miłości nie czuć, Więc i więcej od człowiek móc.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
So, 6 gru 2014, 19:12 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Ja nazwać to: "Miłość hetero być zła"
Miłość to zła być. Jej trzeba się pozbyć. Ona truć, przeszkadzać. Ją trzeba powysadzać.
Samica z samcem? Anita z Adamcem? Głupi pomysł! Niepotrzebny wymysł!
Mówić wam, przyjaciele, Lepiej palić ziele Niż zakochać się. Nie kochać Stasię!
Nie patrzeć na dziewki, Bo sprowadzić bogi gniewki. Bogi nie lubić miłość. Bogi nie lubić wszechmiłość.
Po co to uczucie marne? To niemoralne! Koszmarne! Nienawiść - to piękno. Brak miłości - za tym tęskno.
|
So, 6 gru 2014, 19:30 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
|
Miłości nienawidzić ja Bo niepotrzebna ona być Bo miłość być potwornie zła A bez miłości trzeba żyć.
Nienawidzieć się nawzajem! Kochać ty kogoś - wynocha! Kto kocha dostać w buzię jajem. Bo niepotrzebny być kto kocha.
Nienawiść być bardzo dobra Lepsza od tej miłości całej! Bo serce z jadem niczym kobra Mocniejsze być niż zakochane.
Który z was kochać być skór. W głowę walnąć się kamieniem! Miłość być beznadziejny twór Przy nienawiści nie być cieniem.
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
So, 6 gru 2014, 19:54 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Nie móc przypomnieć sobie jej twarz
Stanąć obok mnie całować długo mówić "kochać"
Z jej przyczyny Ja zostać ojcem Pięciorga ślicznych kreciki (ona też kretem być)
Ona przynieść kamienna obrączka i powiedzieć: ślub
Ona wysłać mnie na polowanie to być deinonych on odgryźć mi ręka i zabić moje dzieci ona nie płakać
ona się śmiać
ja sobie przyszyć maczuga zatłuc psia samica na śmierć.
Miłość czy to być coś dobrego? Ja być skłonny że nie Miłość rany przynosić lub przyprawiać skrzydła albo rogi Miłość być zła
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 6 gru 2014, 20:01 |
|
|
Lilyness
Córka Gwiazd
|
| | | | Czarnoksieznik napisał(a): Miłość - co to być? To być zły sposób, by żyć. Miłość serca łamać, w żołądku przewracać zawartość, Myślenie całkiem wyłączać - to być miłości "wartość".
Miłość niedobra być, Bo to w cierpieniu żyć, O przetrwanie tylko chodzić, Więc po co o miłość zachodzić?
Kobieta serce mieć twarde, Które być nieczułe i harde, Więc po co o miłość zabiegać, Dla cierpień, co głowa nie przebiegać?
Miłości cierpienia być złe, Uczucie to być be. Dinozaur miłości nie czuć, Więc i więcej od człowiek móc. | | | | |
Otrzymujesz 1120 prapiesos.
|
So, 6 gru 2014, 20:02 |
|
|
Lilyness
Córka Gwiazd
|
Otrzymujesz 640 prapiesos.
|
So, 6 gru 2014, 20:02 |
|
|
Lilyness
Córka Gwiazd
|
Otrzymujesz 800 prapiesos.
|
So, 6 gru 2014, 20:04 |
|
|
Lilyness
Córka Gwiazd
|
Otrzymujesz 640 prapiesos.
|
So, 6 gru 2014, 20:07 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Ja jakiś tam wierszyk napisać, pewnie być słaby, bo jakoś nie za bardzo lubić "hejtować" miłość.
Miłość - zakochania zły stan to być, W którym my bezmyślnie żyć. Nasze głupie serce być gotowe, By nasze życie mieć kijowe.
Każdy z nas, gdy się zakochać, Będzie przez dziewczyna wielce szlochać. Bo gdy ona cię odrzucić, Ty być zły i się smucić.
Ty jej kamień chcesz przynosić, By ona móc sobie go miętosić. A dziewczyna mieć cie gdzieś, I ostać tobie tylko pies.
Zgnije twój żołądek, serce, mózg - To miłości tysiąc rózg. Ono będzie kłuć w twoja lico, Bo tyś myślał, że ona być anielicą.
Miłość - to być uczucie złe i niepojęte, To tak jak by mieć drzwi niedomknięte. Luba wejść i wyjść - ty być sam. I tu się zamykać furta do szczęścia bram.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 6 gru 2014, 20:52 |
|
|
Lilyness
Córka Gwiazd
|
| | | | Kretes102 napisał(a): Ja jakiś tam wierszyk napisać, pewnie być słaby, bo jakoś nie za bardzo lubić "hejtować" miłość.
Miłość - zakochania zły stan to być, W którym my bezmyślnie żyć. Nasze głupie serce być gotowe, By nasze życie mieć kijowe.
Każdy z nas, gdy się zakochać, Będzie przez dziewczyna wielce szlochać. Bo gdy ona cię odrzucić, Ty być zły i się smucić.
Ty jej kamień chcesz przynosić, By ona móc sobie go miętosić. A dziewczyna mieć cie gdzieś, I ostać tobie tylko pies.
Zgnije twój żołądek, serce, mózg - To miłości tysiąc rózg. Ono będzie kłuć w twoja lico, Bo tyś myślał, że ona być anielicą.
Miłość - to być uczucie złe i niepojęte, To tak jak by mieć drzwi niedomknięte. Luba wejść i wyjść - ty być sam. I tu się zamykać furta do szczęścia bram. | | | | |
Otrzymujesz 1600 prapiesos.
|
So, 6 gru 2014, 21:06 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|