|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 10:49
|
Zone Of Terror - Rozgrywka.
Autor |
Wiadomość |
Cesarz Fiction
Norman
Dołączył(a): Wt, 7 maja 2013, 21:25 Posty: 225 Lokalizacja: Pałac Cesarski, Archipelag Kreacji
Naklejki: 0
|
Zone Of Terror - Rozgrywka.
- A więc Ave. Oto i Archipelag Kreacji - zacząłem. - Tutaj fikcja staje się rzeczywistością. Jest to arena rządów bezkresnej wyobraźni, niepodporządkowanej żadnym konturom, kształtom ani proporcjom. O czymkolwiek pomyślę, staje się tworem realnym... Ale tę wersję już znacie.
_________________ Cesarzuję pogrubionym złotym. Bo niby czym innym?
|
Wt, 2 gru 2014, 14:35 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Re: Zone Of Terror - Rozgrywka.
O czym tylko pomyślisz? O kurde... (//wyobraża sobie Archipelag Kreacji, gdyby to on był jego cesarzem) Dokąd mamy się udać?
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Śr, 3 gru 2014, 06:27 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
No więc, ave. Dołączę się do pytania Dawida...
Ostatnio edytowano Śr, 3 gru 2014, 16:43 przez Matek, łącznie edytowano 1 raz
|
Śr, 3 gru 2014, 15:25 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
Dołączył(a): Wt, 7 maja 2013, 21:25 Posty: 225 Lokalizacja: Pałac Cesarski, Archipelag Kreacji
|
Sprawy się znacznie skomplikowały. Destructor w zasadzie przegrał wojnę, ale naraził cały Archipelag na potężne straty. Niedobitki jego armii wciąż spiskują na tych terytoriach i nimi będziecie musieli się zająć. Ja osobiście mam do wykonania bardziej wymagające zadanie, stąd też potrzebuję waszej pomocy. Nie, nie powiem wam jakie to zadanie. I tak nie zrozumiecie. A nawet jeśli, to zajęłoby wam to przynajmniej połowę przeżytych do tej pory lat. Z tego też powodu musicie mi wybaczyć. Nie będę towarzyszył wam podczas całej odysei. Będę jedynie swoistym naprowadzaczem, kimś, kto będzie wam mówił co macie robić, ale nie będzie w to zbytnio ingerował. Dobiła mnie śmierć Pana Potwora. W ramach refleksji muszę odpowiedzieć sobie na kilka bardzo ważnych pytań. Muszę wydedukować, co rzeczywiście jest obecnie największym zagrożeniem. Muszę walczyć. Pan Potwór był w zasadzie takim śmiertelnym nieśmiertelnikiem. Kiedy posiadł oko iluzji, mógł podążać za wami w myślach, kształtować waszą potencjalnie przyszłą drogę. Ja na całe szczęście nie potrzebuje tych zbędnych bzdetów. Jestem przecież Cesarzem, czyż nie? Mogę kierować wami bez użycia jakiegokolwiek z pierwszych narzędzi. Ale przejdźmy do konkretów: Waszym pierwszym zadaniem będzie uwolnienie kanclerza Onevatho.
|
Pt, 5 gru 2014, 16:04 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Onevatho? Ten kanclerz? Kurcze, trzeba było tak od razu. Oczywiście, że go uwolnimy. W końcu poznamy cesarskiego kanclerza (chociaż raz mieliśmy szansę go poznać, tylko okazało się, że to Destructor i szansa przepadła). Ale jest jedno "ale" Cesarzu. Musisz nam powiedzieć jak mamy go uwolnić? I co najważniejsze (powielam pytanie Api), kto i w jaki sposób go więzi?
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pt, 5 gru 2014, 22:01 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
To ja się dołączę do pytania.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 6 gru 2014, 11:06 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
|
Niezwykle ohydne i przebrzydłe kreatury, potężnej postury i wzrostu.. albo i.. o nieciekawym zapachu. Wiecie, ciężko stwierdzić. Mogą być różni, mogą wyglądać bardziej bądź mniej potwornie. To zależy od tego jakimi się urodzili. Są to w każdym razie Destrukcjanie. Onevatho jest więziony w tajnej bazie fanatyków, w kanałach Createlotu. Jak możecie go uwolnić? Myślę, że jesteście na tyle kompetentni, że dacie sobie radę. Kiedy traficie już do podziemi, waszym zadaniem będzie znalezienie Rose. Jest to moja stara znajoma. Myślę, że mogłaby wam zdradzić kilka sekretów dotyczących życia w siedzibie Destrukcjan. Musicie być bowiem bardzo ostrożni. Nikt nie może się dowiedzieć o waszym przybyciu. Nikt. Ani fanatycy, ani Archanioły, ani sam Destructor.
|
So, 6 gru 2014, 22:09 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
Nie mam nic do dodania, zgadzam się z Api.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 7 gru 2014, 14:57 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
|
Zgadzam się z Kretesem.
|
N, 7 gru 2014, 15:01 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Zgadzam się z Matkiem, który zgadza się z Kretesem, który zgadza się z Api.
|
N, 7 gru 2014, 16:28 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
|
Nim zdążyliście zrobić cokolwiek, oślepiło was żółte światło. Po tym, kiedy już odzyskaliście wzrok, znajdowaliście się w jakimś.. tunelu. Z kolei ten jegomość nie wyglądał zbyt przyjaźnie.
|
Pn, 8 gru 2014, 20:02 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Może tak pójdziemy w prawo? W końcu nie na lewo, nie?
|
Pn, 8 gru 2014, 20:44 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
Ten gość nie wygląda na miłego osobnika (widać to już po jego wzroku i kapeluszu), więc ja radziłbym udać się w prawo, bo nie chcę by ktoś znowu przez głupotę zginął. Tak więc, drużyno, robimy mu na złość i idziemy na prawo.
|
Pn, 8 gru 2014, 20:47 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
|
Drugi kierunek okazał się drogą do jeszcze gorszego piekła.
Ci sami panowie, z tą samą zieloną poświatą. Tym razem była ich czwórka. - Witajcie. Przyszliśmy po wasze dusze. - zagadał jeden z nich. Czyżby mieli to być jacyś nowocześni przedstawiciele gatunku Mrocznych Panów z Gazowni?
|
Pn, 8 gru 2014, 21:35 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
|
Ano dzień dobry.
|
Śr, 10 gru 2014, 16:56 |