|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 00:14
|
Autor |
Wiadomość |
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
|
Re: NIEKOŃCZĄCA SIĘ OPOWIEŚĆ
Świat się stał dziwnego koloru takiego i okazało się że kogut to...
|
So, 1 lut 2014, 10:04 |
|
|
Dino102
Bywalec Nory
|
Krokodyl ze strzelbą z RIKN. Reksio i Kretes zaczęli uciekać do centrum handlowego, a tam szukali jakiejś broni...
|
So, 1 lut 2014, 12:10 |
|
|
Podwórkowiec 46
Roz-krecony
Dołączył(a): Śr, 15 maja 2013, 21:22 Posty: 129 Lokalizacja: Blisko i daleko w tym całym Wieloświecie
Naklejki: 1
|
...Nagle Kretes powiedział: "-To wszystko jakieś takie dziwne Reksiu, uszczypnijmy się na trzy." Zaczęło się odliczanie: "-RAZ -HAU -I O MATKU - TRZY" Niestety nic się nie stało, nawet gorzej krokodyl ze strzelbą zwołał jakiś swoich kumpli. Mieli po 11 metrów wzrostu i mieli mniej więcej taki kolor. Wtedy Kretes powiedział: "-Reksiu, o matku to już koniec! -Hau, hau hau! - Że co?" Wtedy właśnie...
_________________ Pozytywny forumowicz wita. Forum Przygód Reksia jest super! Płonna nadzieja na to, że Reksio i Kretes jeszcze powrócą.
|
So, 1 lut 2014, 13:46 |
|
|
Kogut.wynalazca
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 5 sie 2013, 12:43 Posty: 82 Lokalizacja: Planeta Gallifrey, TARDIS
|
... okazało się, że to nie są krokodyle tylko aligatory , co dało się poznać po nozdrzach. Aligatory otoczyły naszych bohaterów i wnet...
_________________ Allons-y Alonzo
|
So, 22 lut 2014, 12:23 |
|
|
Reksio Najlepszy
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 16 lis 2011, 15:58 Posty: 51 Lokalizacja: Dróżka papużka
|
...Pomyślały, że zdrowsze będą kartofle. Postanowiły pójść do sklepu i...
_________________Reksio rządzi, Reksio radzi, Reksio nigdy Cię nie zdradzi!Avek wykonany przeze mnie. Pozdrawiam fanów Fineasza i Ferba, oraz Reksia i Kretesa!
|
N, 9 mar 2014, 12:47 |
|
|
AdamZet27
Norman
|
Poszły zjeść obiad.A koło Reksia i Kretesa nagle zaczęły walczyć dwie osoby małak Magik i TKTPM...
|
Pn, 10 mar 2014, 18:57 |
|
|
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
|
Gdy nagle z nieba spadł Nyan Cat...
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
Cz, 22 maja 2014, 10:55 |
|
|
AdamZet27
Norman
|
A słońce zaczęło wyglądać jak serdelek. Mniam! -Pomyślał Reksio...
|
N, 25 maja 2014, 08:28 |
|
|
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
|
Więc wpatrując się w niebo aż słońce zaszło zauważył księżyc który wyglądał jak kiełbasa podwawelska.
|
So, 2 sie 2014, 17:38 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
@odkop Miasto Pokopane było niezwykle nowoczesne. Każdy budynek świecił się, był duży. Mimo wszystko nie można zarzucić tamtejszym ulicom wąskości. Raczej powinniśmy chwalić ich niewyobrażalną szerokość. Wszystko to było możliwe dzięki nowym technologiom.
Bardzo daleki krewny Kretesa znał widocznie wszystkich mieszkańców Pokopane. Wszyscy mieszkańcy Pokopane widocznie znali bardzo dalekiego krewnego Kretesa. Każdy mieszkaniec składał mu hołd. Reksio nie wiedział o co chodzi. Do tego co jakiś czas mógł zauważyć pomniki tego tajemniczego kreta...
|
Pt, 24 paź 2014, 16:39 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Wtedy Reksio se pomyślał WTF i się zabił. Przyszedł Slendermole i ogłosił, że będzie rozdawał autografy Doktora (z Forum).
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Wt, 11 lis 2014, 19:21 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Reksio nie wiedział co robić. Otóż uwięził go w tej pułapce Ten, Który Uwięził Reksia w Śnie we Śnie!!!!!
A był to bardzo mhroczny typ, wyglądał jak margines społeczny. No i śmiał się jak margines. A zamieszkiwał on w jakimś społeczeństwie.
Kretes zaś postanowił jakoś uwolnić Reksia...
|
Wt, 11 lis 2014, 21:19 |
|
|
AdamZet27
Norman
|
Wiem! -powiedział Kretes.-Wystraszę go muzyką Biebera ! -Po tych słowach Kretes wziął do ręki łapy telefon i poszedł uwolić Reksia...
|
So, 15 lis 2014, 20:18 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
I Kretes poszedł do mieszkania Tego, Który Uwięził Reksia w Śnie we Śnie. Puścił tam na całą głośność Babe. Jednakże TKWRwŚwŚ był sprytny. Zamknął szybko Kretesa w pomieszczeniu, gdzie na całą głośność puszczono piosenki Biebera i Kwiatkowskiego. Teraz bohaterów musiał uwolnić jakoś Kogut Wynalazca. Miał on już plan... Potrzebował jednakże pomocy Korneliusza, który poleciał na Kuran.
|
So, 22 lis 2014, 15:26 |
|
|
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
Sen, a może i niesen był straszny dla Reksia. Nie sądził, że niektóre rzeczy w ogóle mogą być możliwe. - Hau hau? - zadał sobie pytanie Reksio. Zastanawiał się, czy znajdzie jakikolwiek sposób, by się wydostać, czy będzie w stanie zostać uratowany przez swoich przyjaciół. Nie spodziewał się jednak, że na pomoc przybędzie mu nie kto inny, jak sama Alicja z Krainy Czarów.
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
|
Śr, 24 gru 2014, 01:30 |
|
|