|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 20:27
|
Zone Of Terror - Rozgrywka.
Autor |
Wiadomość |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: Zone Of Terror - Rozgrywka.
Tak, jesteśmy nieczuli, takim nas siła wyższa stworzyła i nic na to nie poradzimy. Niestety, nie teraz, nie przytulam się do obcych. Żegnam, może spotkamy się za rok.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pt, 26 gru 2014, 15:14 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
Dołączył(a): Wt, 7 maja 2013, 21:25 Posty: 225 Lokalizacja: Pałac Cesarski, Archipelag Kreacji
Naklejki: 0
|
I wtedy nastąpił potężny złoty rozbłysk. - No to idealnie kompania. Tym zachowaniem zmazaliście swoje poprzednie grzechy. - usłyszeliście kobiecy głosik. Naraz przed waszymi oczyma pojawiła się Rose. - Tak, to kolejna próba, której nie przewidzieliście. Taak, wiem. Kobiety bywają nieobliczalne, a jako że ja jestem jedną ze śliczniejszych w tych okolicach, noo to automatycznie muszę być jeszcze bardziej nieobliczalna. Heheheh. Chyba nie myśleliście, że pozwolę wam się pogrążyć w podziemnej plątaninie podziemnych korytarzy Createlotu? - zadała retoryczne pytanie. - No właśnie. Podziemia są tutaj bardziej skomplikowane niż sam szwajcarski ser. W okolicy można znaleźć i legiony niezniszczalnych cyborgów. Wbrew pozorom nie chciałabym, aby Lorefictim był smutny.. On jest taki... - tu przerwała. - No mniejsza. Mam nadzieję, że będziecie mieć nic przeciwko, jeśli teleportuję was tam, gdzie powinniście się udać? - zapytała słodkim głosikiem. Kiedy na waszych twarzach zobaczyła uśmiech i chęć przytaknięcia, sprawiła znowu, że pojawiło się złote światełko...
Kilka chwil później.
- Ciekawe, Święty Mikołaj. Wybaczy wasza czerwoność mój ton wypowiedzi, ale śmiem twierdzić, że powinien być Pan tutaj delikatnie wcześniej. Jak mniemam komin się zapchał?
_________________ Cesarzuję pogrubionym złotym. Bo niby czym innym?
|
Pt, 26 gru 2014, 18:24 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
Dołączył(a): Wt, 7 maja 2013, 21:25 Posty: 225 Lokalizacja: Pałac Cesarski, Archipelag Kreacji
|
- Panienka nie zrozumiała ironii. Nie zamierzam z panienką rozmawiać. - zaczął. - Obawiam się, że z panienki kolegami również nie znajdziemy tematu do dyskusji. - wymamrotał. Naraz w pomieszczeniu zmaterializował się czarno-biały kret w czapce. - Jak widzę, macie jeszcze jednego kolegę. Żeby nie było.. z nim też nie chcę rozmawiać.
Izzy:
Wkraczasz do Cyrku Chaosu. Zostaje Ci przydzielona rola komika. Masz 7 żyć. Możesz je łatwo stracić, podejmując złe decyzje.
Api:
Tracisz rolę Komika.
|
Pt, 26 gru 2014, 20:45 |
|
|
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
Otworzył oczy i rozejrzał się po otoczeniu, jakby wszystko było normalne. Jakby to był codzienny świat, który widział. - Mahna mahna - zanucił sobie pod nosem, starając się odstresować. - Tyrytytyty...
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
|
Pt, 26 gru 2014, 21:10 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
Proszę pana, koleżanka trochę nie zrozumiała. <ironia> Święty Mikołaj i spółka, miło mi. </ironia> Przyszliśmy uratować kanclerza. Nie wie pan, jak możemy się dostać tam, gdzie więziony jest Onevatho? Prosimy o odpowiedź i nie chcemy by pan się dąsał na nas, gdyż szukamy pomocy, aby wyrwać z rąk niegodziwców cesarskiego kanclerza.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pt, 26 gru 2014, 21:14 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
|
- Kolega najprawdopodobniej nie rozumie z kim ma do czynienia. To na mnie zwykle mówią Onevatho. Pragnąłbym również zauważyć, że... obecnie to wszyscy jesteśmy tu więzieni. - powiedział z jak zawsze spokojnym tonem i dał wam sygnał do rozejrzenia się po okolicy. I rzeczywiście... wszyscy znajdowaliście się obecnie za kratami. - Rozumiem, to może boleć. Naprawdę nie chciałem, żeby tak to wyglądało. Byłem przekonania, że sami zrozumiecie, że ktoś was oszukał, albo źle teleportował.
|
Pt, 26 gru 2014, 21:23 |
|
|
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
Rozejrzał się po otoczeniu. - Zawsze musi być jakieś wyjście ewakuacyjne, choćby czerwony guzik z napisem "OTWIERANIE WYJŚCIA". Przynajmniej takie rzeczy widziałem w filmach - uśmiechnął się lekko. - A, Wy co myślicie? - spojrzał na towarzyszy.
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
|
Pt, 26 gru 2014, 21:40 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
|
- Więc jestem pytany o śmietankę towarzyską? A proszę bardzo.. - wymamrotał.
- Jak mniemam widzicie tą panią. Myślę, że darzy mnie uczuciem, ale niestety.. Ja nie zwykłem przepadać za istotami z gazowni. Ma na imię Helga. Myślę, że jest jakiegoś rodzaju łączniczką między mną, a pozostałymi gazowcami. Niestety, nie było mi nigdy dane ich zobaczyć. Niby nie lubię dopytywać, ale ciekawość zżera moją osobę... - zaczął. - Dobrze usłyszałem, Rose? To przypadkiem nie ta czempionka? Dane mi było słyszeć, że podczas jednej z wojen została pojmana przez niejakiego Wiecznego Mroka. Nie lubię osądzać, ale czy jesteście pewni, że ją widzieliście?
|
Pt, 26 gru 2014, 22:11 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Tak, jesteśmy pewni.
To może użyjesz jakichś swoich wdzięków i miłych słówek, by tę gazowniczkę uprosić o... jakąś pomoc? Tak tylko sugeruję, bo dotąd milczałem.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 27 gru 2014, 08:55 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
|
- Pan w czarnym fraku wybaczy, ale nie zwykłem jeszcze mówić w języku androidów. Nijak nie mogę powiedzieć jej niczego miłego. Mam też delikatne wrażenie, że rozbieranie się i promowanie zachowań podobnych do striptizu, również nie mogłoby się okazać najlepszym rozwiązaniem. Jeśli nawet miałoby, cóż... myślę, że nie jestem do tego zobowiązany. - powiedział ze spokojem. - Trochę dziwi mnie ta cała sytuacja z Rose. Śmiem twierdzić, że jej nieobliczalność jest cechą dominującą w jej charakterze. Cóż mogę więcej rzec.. nie chcę was urazić, ale mam wrażenie, że jeśli rzeczywiście dane było wam ją widzieć, to z pewnością musiała mieć jakieś plan. Nie dała wam przypadkiem jakiegoś przedmiotu?
|
So, 27 gru 2014, 16:13 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
No właśnie, bagietka...
Api, wyjmij ją ze spodni i podaj panu...
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pn, 29 gru 2014, 15:50 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
|
Rzeczywiście, w bagietce znajdował się łom. Ale przed wami rozpościerało się pasmo żelaznych krat. - Nie żeby coś, ale mam delikatne przeczucie, ze nie przyda się on w tym momencie - wymamrotał Onevatho.
|
Wt, 30 gru 2014, 17:41 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
A gdyby tak.. wygiąć te kraty? Wiem, że to może zbyt słaby pomysł, wszak liczą się chęci, jak to się mówi, a ja nie mam zamiaru siedzieć tu do us.. ekhm... do śmierci. A ty, Api, masz jakiś koncept?
|
Wt, 30 gru 2014, 18:05 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
|
Izzy nie namyślając się długo, zaczął kopać tunel. Nie wiedział właściwie czemu, ale stwierdził że tak należy i tego właśnie chce od niego los. - Nie chcę być nieuprzejmy, ale mogę się zdenerwować, kiedy jednak wam się nie uda, a moje łóżko zapadnie się pod ziemię. Ja mało kiedy się denerwuję i bardzo, ale to bardzo nie chciałbym zdenerwować się teraz. - wymamrotał Onevatho. Kiedy tunel już był gotowy, a wewnątrz celi trwały zacięte agitacje polityczne: co zrobić, kto idzie pierwszy jako mięso armatnie i.. inne tego typu, Helga zauważyła wyrwę w ziemi. Los jednak chciał, że pomimo faktu bycia androidem z gazowni, była jeszcze blondynką. Nie zastanawiając się długo, zrobiła krok przed siebie.. ii.. wpadła w podziemną otchłań. Onevatho jedynie przełknął ślinę. - TERAZ ONA TU PRZYJDZIE! A JA NAPRAWDĘ BARDZO NIE CHCĘ, ŻEBY COŚ ZE MNĄ ROBIŁA! - wykrzyczał. Niezwykle spokojny i kulturalny pegazorożec tym razem nie wytrzymał. Miał już chyba tego wszystkiego dość.
|
Wt, 30 gru 2014, 18:54 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
Tak, dobry pomysł. Kompania, uciekamy. Ale cichutko, tak aby nikt nas nie zauważył.
|
Wt, 30 gru 2014, 19:11 |
|
|