|
|
Teraz jest Pt, 20 cze 2025, 16:17
|
Autor |
Wiadomość |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
 Re: Eliminacje
Google Youtube Facebook Adblock Nonsensopedia Wikipedia Poczta
Usuwam wiedzę bezużyteczną, bo ostatnio bardzo dużo u niej zboczonej, a nie bezużytecznej wiedzy.
|
N, 4 sty 2015, 18:04 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Google Youtube Facebook Adblock Wikipedia Poczta
Usuwam Nonsensopedię, bo niektóre rzeczy są tam tak denne, że to nonsens.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 4 sty 2015, 18:08 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Google Youtube Facebook Wikipedia Poczta
Usuwam Adblock, bo nie lubię.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
N, 4 sty 2015, 18:09 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
Google Youtube Wikipedia Poczta
Usuwam Facebooka, bo przeraża mnie, co on robi z dzisiejszą młodzieżą.
|
N, 4 sty 2015, 18:09 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
Google Youtube Usuwam pocztę, bo jest dużo poczt elektronicznych, a YouTube i Google jest tylko jedno 
|
N, 4 sty 2015, 18:13 |
|
 |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
|
Youtube
Google usuwam, bo wszędzie się miesza.
Były postaci z opowiadań, to teraz same opowiadania: Ostatni Rejs i Demony Przeszłości Atak Krzeseł Vanitas Vanitatum Podłość Ludzka Tajemnicza Istota i Aenigma Mundi OuD i Zemsta Leviathana Tajemnicza Mapa Skarb Umuritu Kosmiczna Przygoda Atak Ptaków Nieznana Trylogia Szpony Przygody Pokopane: Próba Wiary Ostatnia Opowieść CI: MCS Zgoda i Niezgoda Poskromienie Kretesa Cień Dzielnego Psa Opowiadanie Świąteczne by Api
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 4 sty 2015, 18:19 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
Atak Krzeseł Vanitas Vanitatum Podłość Ludzka Tajemnicza Istota i Aenigma Mundi OuD i Zemsta Leviathana Tajemnicza Mapa Skarb Umuritu Kosmiczna Przygoda Atak Ptaków Nieznana Trylogia Szpony Przygody Pokopane: Próba Wiary Ostatnia Opowieść CI: MCS Zgoda i Niezgoda Poskromienie Kretesa Cień Dzielnego Psa Opowiadanie Świąteczne by Api To ja będą bardziej chamski. Usuwam Ostatni Rejs i Demony Przeszłości.
|
N, 4 sty 2015, 18:22 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
|
Vanitas Vanitatum Podłość Ludzka Tajemnicza Istota i Aenigma Mundi OuD i Zemsta Leviathana Tajemnicza Mapa Skarb Umuritu Kosmiczna Przygoda Atak Ptaków Nieznana Trylogia Szpony Przygody Pokopane: Próba Wiary Ostatnia Opowieść CI: MCS Zgoda i Niezgoda Poskromienie Kretesa Cień Dzielnego Psa Opowiadanie Świąteczne by Api
Usuwam Atak Krzeseł, bo mogę.
|
N, 4 sty 2015, 18:24 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Vanitas Vanitatum Podłość Ludzka Tajemnicza Istota i Aenigma Mundi OuD i Zemsta Leviathana Tajemnicza Mapa Skarb Umuritu Kosmiczna Przygoda Atak Ptaków Szpony Przygody Pokopane: Próba Wiary Ostatnia Opowieść CI: MCS Zgoda i Niezgoda Cień Dzielnego Psa Opowiadanie Świąteczne by Api Usuwam Poskromnienie Kretesa, bo nie czytałem całego. 
|
N, 4 sty 2015, 18:28 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
Vanitas Vanitatum Podłość Ludzka Tajemnicza Istota i Aenigma Mundi OuD i Zemsta Leviathana Tajemnicza Mapa Skarb Umuritu Kosmiczna Przygoda Atak Ptaków Szpony Przygody Pokopane: Próba Wiary CI: MCS Zgoda i Niezgoda Cień Dzielnego Psa Opowiadanie Świąteczne by Api
Usuwam Ostatnią Opowieść, bo jest ostatnią opowieścią reksiową Nieznanego.
|
N, 4 sty 2015, 18:29 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
Vanitas Vanitatum Podłość Ludzka Tajemnicza Istota i Aenigma Mundi OUD i Zemsta Leviathana Tajemnicza Mapa Skarb Umuritu Kosmiczna Przygoda Atak Ptaków Szpony Przygody Pokopane: Próba Wiary Zgoda i Niezgoda Cień Dzielnego Psa Opowiadanie Świąteczne by Api
Usuwam Skarb Umirutu, bo to komiks, a nie opowiadanie.
|
N, 4 sty 2015, 18:31 |
|
 |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1642 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Vanitas Vanitatum Podłość Ludzka Tajemnicza Istota i Aenigma Mundi OUD i Zemsta Leviathana Tajemnicza Mapa Kosmiczna Przygoda Atak Ptaków Pokopane: Próba Wiary Cień Dzielnego Psa Opowiadanie Świąteczne by Api
Usuwam ZiN, bo Kacper od dawna nie napisał rozdziału.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
N, 4 sty 2015, 19:37 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
Usuwam "Pokopane: Próba wiary", ponieważ jeszcze tego nie przeczytałem.
Vanitas Vanitatum Podłość Ludzka OUD i Zemsta Leviathana Tajemnicza Mapa Kosmiczna Przygoda Atak Ptaków Cień Dzielnego Psa Opowiadanie Świąteczne by Api
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 4 sty 2015, 20:02 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
Vanitas Vanitatum Podłość Ludzka OUD i Zemsta Leviathana Tajemnicza Mapa Kosmiczna Przygoda Atak Ptaków Opowiadanie Świąteczne by Api Usuwam Cień Dzielnego Psa, bo nie przeczytałem tego 
|
N, 4 sty 2015, 20:04 |
|
 |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1642 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Vanitas Vanitatum Podłość Ludzka OUD i Zemsta Leviathana Tajemnicza Mapa Kosmiczna Przygoda Opowiadanie Świąteczne by Api
Usuwam Atak Ptaków, bo, eee... jest zbyt genialne... tak, oczywiście...
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
N, 4 sty 2015, 20:08 |
|
|