|
|
Teraz jest Pt, 20 cze 2025, 15:02
|
Autor |
Wiadomość |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
 Re: Eliminacje
Vanitas Vanitatum OUD i Zemsta Leviathana Kosmiczna Przygoda Opowiadanie Świąteczne by Api
Usuwam Podłość Ludzką, bo jest podła.
|
N, 4 sty 2015, 20:18 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Vanitas Vanitatum Kosmiczna Przygoda Opowiadanie Świąteczne by Api
Usuwam "OUD i Zemsta Leviathana", bo mi się podobało.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 4 sty 2015, 20:19 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
Vanitas Vanitatum Kosmiczna Przygoda
Usuwam Opowiadanie świąteczne, bo jako jedyne z tej listy jest świąteczne.
|
N, 4 sty 2015, 20:21 |
|
 |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
|
Sokół Millenium TARDIS Wajchadłowiec Statek Kretonów X-Wing Gwiazda Śmierci Miedzynarodowa Stacja Kosmiczna Enterprise Vyoager Rakiety Wachadłowce Ufo Niszczyciel Gwiazd Sofa Czasu Kieszonkowy Wechikuł Czasu z Facetów w Czerni III Wechikuł Czasu z MU Deloerean z Powrotu Do Przyszłości
Usuwam Zmieniacz Czasu, gdyż jest przedmiotem, nie pojazdem, i jest dość ograniczony w działaniu (jedynie cofa w czasie, tylko o pełne godziny, tylko o niewielki okres).
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 4 sty 2015, 21:12 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
Sokół Millenium Wajchadłowiec Statek Kretonów X-Wing Gwiazda Śmierci Miedzynarodowa Stacja Kosmiczna Enterprise Vyoager Wachadłowce Ufo Niszczyciel Gwiazd Sofa Czasu Kieszonkowy Wechikuł Czasu z Facetów w Czerni III Wechikuł Czasu z MU Deloerean z Powrotu Do Przyszłości
TARDIS idzie, bo jest za duży w środku, a za mały na zewnątrz.
|
Pn, 5 sty 2015, 13:44 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
Sokół Millenium Wajchadłowiec Statek Kretonów X-Wing Gwiazda Śmierci Miedzynarodowa Stacja Kosmiczna Enterprise Vyoager Ufo Niszczyciel Gwiazd Sofa Czasu Kieszonkowy Wechikuł Czasu z Facetów w Czerni III Deloerean z Powrotu Do Przyszłości
"Wechikuł" Czasu z Mu wpada pod mój ortograficzny kombajn. Doc, zapamiętaj na przyszłość: "Wehikuł" pisze się przez samo "h"!
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 5 sty 2015, 13:49 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
Sokół Millenium Wajchadłowiec Statek Kretonów X-Wing Gwiazda Śmierci Enterprise Ufo Niszczyciel Gwiazd Sofa Czasu Kieszonkowy Wehikuł Czasu z Facetów w Czerni III Deloerean z Powrotu Do Przyszłości
MSK idzie, gdyż technicznie rzecz biorąc to satelita, nie pojazd. Nawet Gwiazda Śmierci mogła poruszać się w przestrzeni kosmicznej samodzielnie, natomiast MSK orbituje nad Ziemią.
|
Pn, 5 sty 2015, 14:08 |
|
 |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1642 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Sokół Millenium Wajchadłowiec Statek Kretonów X-Wing Gwiazda Śmierci Enterprise Sofa Czasu Kieszonkowy Wehikuł Czasu z Facetów w Czerni III Deloerean z Powrotu Do Przyszłości
Usuwam UFO, bo jest niezidentyfikowane.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pn, 5 sty 2015, 16:30 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
Sokół Millenium Wajchadłowiec Statek Kretonów X-Wing Gwiazda Śmierci Kieszonkowy Wehikuł Czasu z Facetów w Czerni III Deloerean z Powrotu Do Przyszłości Sofa Czasu idzie, bo zniszczył ją Pociąg 
|
Pn, 5 sty 2015, 18:54 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
Sokół Millenium Wajchadłowiec X-Wing Gwiazda Śmierci Deloerean z Powrotu Do Przyszłości
Usuwam Statek Kretonów, bo zabił dinozaury.
|
Pn, 5 sty 2015, 19:03 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
Sokół Millenium Wajchadłowiec Deloerean z Powrotu Do Przyszłości
Usuwam X-Winga/Gwiazdę Śmierci. Doktor niby usunął Gwiazdę Śmierci, ale z listy zniknął X-Wing. Więc jeżeli chciał usunąć Gwiazdę Śmierci, to usuwam X-Winga. Jeżeli chciał usunąć X-Winga, to usuwam Gwiazdę Śmierci.
|
Pn, 5 sty 2015, 19:45 |
|
 |
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
Usuwam Deloerean z Powrotu Do Przyszłości, bo lubię ten pojazd i film, a co. Został Wajhadłowiec, u.
Mango Jabłko Banan Kiwi Marchewka Brokuł Agrest Czereśnia Wiśnia Granat Curry Figa Mak Mlecz Czosnek Zioła prowansalskie
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
|
Wt, 6 sty 2015, 10:19 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
Mango Jabłko Banan Kiwi Marchewka Brokuł Agrest Czereśnia Wiśnia Curry Figa Mak Mlecz Czosnek Zioła prowansalskie
Usuwam granat, ponieważ... [odgłos eksplozji]
|
Wt, 6 sty 2015, 12:07 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
Mango Jabłko Banan Kiwi Marchewka Brokuł Agrest Czereśnia Wiśnia Figa Mak Mlecz Zioła prowansalskie
Jako, że czosnek odpędza nieczyste moce, a ja jestem zuy i chcę, żeby tą listę diabli wzieli, toteż usuwam czosnek.
|
Wt, 6 sty 2015, 15:19 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
Mango Jabłko Banan Kiwi Marchewka Brokuł Agrest Czereśnia Wiśnia Mak Mlecz
Usuwam figę, ponieważ figi nikt dostać nie chce.
|
Wt, 6 sty 2015, 15:23 |
|
|