|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 18:31
|
Autor |
Wiadomość |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Re: #1
|
Pn, 16 mar 2015, 16:26 |
|
|
Mistrz Gry
Roz-kreca się
|
Żeby nie było, iż Dokha nie ma w tym świecie, bohaterowie usłyszeli głośne i dosyć bolesne chrapanie dobiegające z kąta klatki. Okazało się, że tam był ich zaginiony przyjaciel i druh w postaci... Elfa. Po pojawieniu się w owym, dziwnym i niezbadanym świecie został przez przypadek odseparowany od pozostałych. Jako pierwszy, podszedł Dawid, by obudzić swojego przyjaciela. W końcu nie mógł tak spać w nieskończoność... I chwila, dlaczego właściwie mu się przysnęło? Co się stało? Urban, przy pomocy silnych i umięśnionych rąk (prawie jak u Pudziana, zazdro, ziom) Matka został przepchnięty przez dziurę. Mógł spokojnie spenetrować pokój, aby znaleźć klucz, który leżał na stole. Miał też swobodny dostęp do artefaktów, które posiadali. Dzięki nim, w końcu, mieli szansę, by się bronić przed niezapowiedzianymi atakami. Gdy tylko uwolni swoich towarzyszy, mogą spokojnie wyjść na korytarz...
|
Pn, 16 mar 2015, 18:16 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
|
Pn, 16 mar 2015, 18:25 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
No, nie pozostało mi nic innego, jak was uwolnić. <otwiera klatkę> Tylko szybko, koledzy, gdyż w każdej chwili może się pojawić ktoś nieproszony.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pn, 16 mar 2015, 18:32 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
|
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 16 mar 2015, 18:57 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Tak żem se wymyślił, że może znajdźmy cóś, żeby sie w razie czego bronić. W końcu... tego... bróń nam zabraly.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pn, 16 mar 2015, 19:11 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Tak żem se wymyślił, że może znajdźmy cóś, żeby sie w razie czego bronić. W końcu... tego... bróń nam zabraly.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
|
Pn, 16 mar 2015, 19:11 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
//bierze czapkę i wyczarowuje sobie czasopismo o por... celanie
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pn, 16 mar 2015, 19:19 |
|
|
Mistrz Gry
Roz-kreca się
|
Doktor obudził się ze swojego snu o Śródziemiu. Uwielbiał widocznie marzyć o byciu istotą z innego świata, a w końcu stanie się Elfem przez jakiegoś karła umożliwiło mu to. Jego rodzice nigdy nie zwracali na niego większej uwagi, szczególnie ojciec. Był zajęty badaniami, które prowadził nad kosmosem. Życie astronoma nie należało do najłatwiejszych. Barbarzyńca nie mógł przewidzieć, że owy śmigłowiec będzie tylko atrapą, więc uderzył głową w ścianę. Musiało trochę poboleć, ale jak na prawdziwego twardziela przystało, nie miał zamiaru rozpaczać. Zresztą, po co. Nie było mleka rozlanego... Korytarz okazał się być jakąś większą opuszczoną fabryką. Z oddali można było słychać jedynie dudnienie jakiejś maszyny, w kierunku której poszli mężczyźni. Gdy znaleźli się nad mostkiem dowodzenia, zauważyli dziwną istotę z miną kota, który miał ochotę załatwić swoje potrzeby w kuwecie. - Do pracy, obiboki! - zawołała istota, uderzając biczem trzymanym w ręce o ziemię. Niebieskie skrzaty kręciły coraz szybciej kołowrotkiem. - Venger nie będzie tolerował waszego lenistwa, no dalej!Nie wahał się nawet uderzyć tych, co upadli ze zmęczenia prosto w twarz lub w plecy. Widać było, że to jakiś tyran, który znęca się nad słabszymi od siebie. Co ciekawsze, jeśli by się rozejrzeć po środku pomieszczenia można było dostrzec również kocioł z gorącą magmą, a w innym jakiś czarny wir. Oraz lustro, w którym odbijało się Wesołe Miasteczko. Czyżby to była droga powrotna do domu, o której wspominał Mistrz Lochów?
|
Pn, 16 mar 2015, 20:12 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Mistrz i Małgorzata <3
|
Pn, 16 mar 2015, 20:16 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Oloktor, widzisz tą rurę tam? Będziesz w stanie zjechać po niej na dół i sprawdzić sytuację? Masz pelerynę-niewidkę...
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 16 mar 2015, 20:16 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Boleśnie się czuję jaki taki trochę obrońca
|
Pn, 16 mar 2015, 20:19 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
xDDDD Av, rób osłonę, a ja ją spróbuję wzmocnić xD
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pn, 16 mar 2015, 20:21 |
|
|
Mistrz Gry
Roz-kreca się
|
Niestety, Barbarzyńca się pomylił i to była kobieta. Do tego złapała jego kop w połowię lotu i odrzuciła go w stronę Doktora, który zapierdział biednego Ezurka. Nikt raczej nie chciałby być na jego miejscu, bo musiało niesamowicie śmierdzieć. - Khaaren Karen tak łatwo się nie da! - zawołała i wyrzuciła bicz w stronę Avtora i Andrieja (przebijając się przez tarczę Avtora), związując ich i następnie rzucając w stronę kotła. - A Ty, mój ptysiu, pójdziesz ze mną - złapała w swoją ogromną rękę Dawida, zanim mógł rzucić zaklęcie. Przytuliła go mocno i usadziła na tronie. - Będziesz moim królem... Rozpoczniemy kontemplację naszego związku. Potrzeba mi potomstwa. I wtedy pojawił się magiczny piasek, związując Dawida. Zasłonił mu także usta, przez co mężczyzna nie mógł w żaden sposób się wypowiedzieć.
|
Pn, 16 mar 2015, 20:27 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Avtor, masz miecz. Możesz nas rozciąć.
|
Pn, 16 mar 2015, 20:31 |
|
|