|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 19:40
|
Decyzje moderatorium / zarządzenia administratora
Autor |
Wiadomość |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Re: Decyzje moderatorium / zarządzenia administratora
No cóż... nie spodziewałem się tego. Szkoda trochę, że nieznany odchodzi z tej funkcji - był naprawdę dobrym programistą administratorem. Jednakże gratuluję Izzy'emu
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pt, 27 lut 2015, 14:58 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
No, a to wszystko przez maturę! Matura to bzdura, mam nadzieję że po maturze, przynajmniej w wakacje Nieznany będzie się na forum pojawiał. Pozostaje pogratulować Izziemu zostania administratorem. Ps. Ciekawe, co stanie się z postaciami Nieznanego?
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
So, 28 lut 2015, 20:37 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Dzień Dobry. Biały dym na forum. Niee, spokojnie, nic się nie pali, tylko udało nam się wybrać papieża moderatora. Większość osób zdecydowała, że najlepszym wyborem będzie Kretes102. I... w sumie ta większość miała rację. Kretes otrzymał również i mój głos. Patrykowi gratuluję nowego stanowiska, życzę wielu sukcesów, oraz miłego stania na straży naszej forumowej społeczności. Mam nadzieję Kretesie, że bycie moderatorem nie będzie jednoznaczne z zakończeniem zabawy z konkursami, w których w sumie byłeś niezastąpiony.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
N, 3 maja 2015, 14:39 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Gratulację, Kretesie... eee... życzę powodzeniaaa... Mam nadzieję, że będziesz dobrym modem... no i inne takie...
|
N, 3 maja 2015, 14:57 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
No gratuluję Kretesowi, gdyż od początku był dobrym człekiem i miłym gościem.
|
N, 3 maja 2015, 15:16 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
No, Kretes, moje gratulacje
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
N, 3 maja 2015, 15:17 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Gratulacje, gratki, kongratulacje i tak dalej... no myślę, że sobie poradzisz.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 3 maja 2015, 15:23 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
Dziękuję wszystkim za te miłe i ciepłe słowa. Naprawdę, nie spodziewałem się tego. Byłem przekonany, że ktoś inny zostanie wybrany, a tu proszę jaka niespodzianka. Przyznam, że nadal nie mogę w to uwierzyć, jest to dla mnie wielki szok i niedowierzanie. Mam jednak nadzieję, że nie oszaleję przez ten fakt zostania moderatorem. Mimo wszystko, postaram się was nie zawieść, aby forum dla was było miejscem przyjemnym i miłym. Postaram się również być jak najlepszym moderatorem. Jeszcze raz, dziękuję Wam wszystkim i pozdrawiam!!!
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 3 maja 2015, 15:58 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Nie nazwałbym tego decyzją moderatorium, ani zarządzeniem administratora, więc uznajmy że chodzi o coś pomiędzy. Izzy zostaje odesłany do Rady Mędrców, Dizlokrację uważam za zakończoną, a nowym administratorem zostaje AdamMag. 3 zaskakujące informacje? Szok, niespodzianka, zamach, w 13 sekundzie słychać strzały, KTO DOKOŃCZY CYRK DHS LOI I W OGÓLE ZIN?! Keep Calm, ja wcale się nigdzie nie wybieram. Po prostu, na uczeni pojawił się nowy, jakże piękny plan zajęć i zmuszony jestem ograniczyć swoją obecność na forum. W konsekwencji zmuszony jestem również oddać zwykłą, dzienną pełnię władzy, innej osobie, która z pewnością mnie i was nie zawiedzie. Poszedł spać król, niech żyje król!
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pt, 9 paź 2015, 16:58 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Dzień Dobry Wieczór. Heheheh, coś w sumie jest na rzeczy, kiedy wchodzicie do działu " o stronie Reksia" i tutaj widzicie nowy post w decyzjach moderatorium. Każdy z was pewnie pomyśli sobie "oho ale się porobiło", albo coś w tym stylu... Tak. I faktycznie - jest coś na rzeczy. Moderatorium postanowiło powołać nowego moderatora. Wybory były tajne, tak średnio jawne i w pewnym sensie niesprawiedliwe i oligarchiczne... ba... nawet dizlokratyczne! Wszak... Wspólnymi siłami udało nam się wybrać nowego członka ekipy remontowej, który będzie pomagał nam sprzątać śmieci, zwane dalej spamem, a z czasem - może i stanie się kierownikiem budowy Panie i panowie, z przyjemnością ogłaszam wybór nowego członka moderatorium. - Czarnoksiężnika. Gratuluję, Przemysławie - mam nadzieję, że sprawdzisz się dobrze na nowym stanowisku, nie zbanujesz od razu żadnego Arta, ani przypadkiem nie zniszczysz świata za pomocą panelu moderatora. Klask klap klask klap.
|
Wt, 2 lut 2016, 21:34 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Ej, tyle było dni do... napisania posta, a tu nic xDDD Chyba nie lubicie Czarniutkiego albo lenie jesteście bolesne No to zacznę wysyp gratulacji - gratuluję, Czarnoksiężniku (a. k. a. super reksiu) i życzę miłej pracy na nowym stanowisku i powodzenia ogólnie. P.S. wnioskuję o utworzenie referendum ankiety dyskusji nt. możliwości używania przez modów/adminów kolorków nicka innych niż zielony/czerwony. Jako zasłużeni użytkownicy powinni chyba mieć na to pozwolenie, czyż nie? Informację o stanowisku można by natomiast umieścić w randze/podpisie/polu takim pod avkiem, gdzie lokacja, itp.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 9 lut 2016, 17:40 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Oczywiście gratuluję pełnienia nowej funkcji Czarnemu. Co do kolorków to wydaje mi się, że wprowadziłoby to zbyt dużo zamieszania, ale co ja tam wiem, w końcu rzadko tu wpadam w innym celu niż oznaczenia wątków jako przeczytane. Ale skoro już jesteśmy przy modach i adminach, to przydałoby się zaktualizować, kto obecnie pełni funkcję admina/moda, a kto nie reszta, poza Twórcami Reksia chyba powinna się znaleźć w Radzie Mędrców. I jeszcze jedno: dlaczego Nieznany i chyba ktoś inny jeszcze z Rady Mędrców ma zwykłą rangę?
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pt, 12 lut 2016, 21:03 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Jako, że studiuję polonistykę, zbliża się sesja i nie mam na nic czasu, zdecydowałem zrobić sobie przerwę. Wracam za miesiąc, w tym czasie funkcję administratora będzie pełnić nie kto inny, jak nasz znamienity wokalista, Kretes102. Kiedy wrócę, zacznie się najpewniej The RPG Adama. Ps: Do tego czasu, nie odejdźcie przypadkiem z forum, bo będzie mi smutno.
|
Śr, 18 maja 2016, 16:36 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
Dzień Dobry, drodzy użytkownicy. Dzisiejsze zarządzenie CAŁEGO SKŁADU Moderatorium będzie pierwszym w historii Forum Przygód Reksia (jak nie to mnie poprawcie) dotyczących usunięcia z Rady Mędrców i przywrócenia kogoś na zwykłego użytkownika. Tak, moi drodzy. W związku z biernym przyzwalaniem na spamowanie i obrażanie, cieszeniem się z upadku forum, kiedy strona była niedostępna (pierwszy weekend grudnia), namawianiem innych użytkowników do pogodzenia się z losem i mówieniem, że nie warto je przywracać oraz spamowaniem, Kacper98 został zdegradowany z Rady Mędrców i odebrano mu uprawnienia moderatora. W związku z tym, przywracamy Kacpra do stanu sprzed zostania moderatorem, czyli do stanu sprzed 19 kwietnia 2014 roku. Ponadto przywracamy mu kolor i rangę ze względu na to, że wygrał jak najbardziej zasłużenie w 2013 roku konkurs Nieznanego - Zone of Empire Fiction. Bardzo dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 10 gru 2016, 19:23 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Sokaris ostatecznie sam zrezygnował po nieudanym zamachu stanu
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Cz, 22 gru 2016, 23:22 |
|
|