Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 19:02

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Witam was gorąco, obywatele! - Ewa Kopacz 
Autor Wiadomość
Pod-ziemniak

Naklejki: 10
Post Witam was gorąco, obywatele! - Ewa Kopacz
Witam was gorąco, obywatele!
Nazywam się Ewa Kopacz i od września 2014 jestem prezesem rady ministrów. W ciągu swojego życia, bardzo dużo osiągnęłam i zapewne jeszcze wiele osiągnę. Jestem lekarką pediatrą, działaczką samorządową. Posłanką na Sejm IV, V, VI, VII kadencji. W latach 2007-2011 byłam minister zdrowia, od 2010 do 2014 wiceprzewodnicząca PO, w latach 2011-2014 marszałek Sejmu VII kadencji. Tak jak już wcześniej mówiłam, mimo mojego dość trudnego życia w dzieciństwie ukończyłam studia na Wydziale Lekarskim Akademii Muzycznej w Lublinie. Uzyskałam specjalizację drugiego stopnia w zakresie medycyny rodzinnej i pierwszego stopnia w zakresie pediatrii oraz medycyny sądowej. Pracowałam w pogotowiu i przychodniach w Orońsku i Chlewiskach, a następnie w Szydłowcu, gdzie od 2001 kierowałam miejscowym zakładem opieki zdrowotnej.

Obrazek

*(Nadmierne używanie przecinków jest specjalne, ponieważ Ewa Kopacz czasem mówi z dość długimi przerwami między wyrazami)

So, 18 lip 2015, 10:51
Zgłoś post
Pod-ziemniak

Naklejki: 10
Post Re: Witam was gorąco, obywatele! - Ewa Kopacz
Oto zapowiedź wywiadu ze mną w popularnym dwutygodniku ''Viva!'':
Obrazek

So, 18 lip 2015, 19:39
Zgłoś post
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2 ]