Ach... nawet nie wiem, co powiedzieć, zatem poczekam na dalszy rozwój sytuacji. Ma ktoś trochę popcornu?
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Naklejki: 0
Re: The Celestial War
Nestardiel zniknął. Jego berło leżało sobie na ziemi, jakby nigdy nic. Podniosłem je. Statek najzwyczajniej w świecie płynął. Niczym torpeda, taranował fale na swojej drodze. Był dzień, żaden z marynarzy nie był już pijany. Przy sterze statku, stał wreszcie sternik. Oprócz niego, na dziobie znajdowali się również kapitan i Krzysztof Kogut. Wejście do ładowni było otwarte.
Kurcze... normalnie jak Matrix. Tak wiem, zeżarło mi składnię.
Pt, 14 sie 2015, 20:03
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
SKĄD TY TU CO ZROBIŁEŚ NESTOWI Daj potrzymać berłooooo
Co robimy ogólnie. A może jesteśmy teraz rzeczywiście jakby w Matrixie? Może ten dziad wymarły pozbawił nas świadomości i myślimy, że se płyniemy normalnie, a tam Nest musi z nim walczyć ;-;
A w ogóle co robimy.
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Pt, 14 sie 2015, 20:14
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Dawid6 napisał(a):
A może jesteśmy teraz rzeczywiście jakby w Matrixie? Może ten dziad wymarły pozbawił nas świadomości i myślimy, że se płyniemy normalnie, a tam Nest musi z nim walczyć ;-;
A olać to. I tak nie uciekniemy bez pomocy z zewnątrz, więc...
Narrator napisał(a):
Nietoperz spokojnie siadł pod bezanmasztem, założył skrzydła za głowę i wyciągnął okulary przeciwsłoneczne, po czym uświadomił sobie, że może zniszczyć kontinuum i szybko je schował. Chwilowo nie miał żadnych pomysłów, miał wszystko w nosie.
Pt, 14 sie 2015, 20:50
Sir Ser
Pogromca Smoków
Pojęcia nie mam co stało się z Nestem, ale nareszcie coś tu wygląda normalnie... w swojej nienormalności. Proponowałbym olać Kolumba i Kapitana i pozbyć się... dwóch najbardziej znanych konkwistadorów. Amerykę i tak by odkryli, a z drugiej strony i tak mieliśmy zacząć od Corteza i Pizzaro. - Jesteście podróżnikami w czasie? - zaczął Krzysztof Kogut. - Miejcie się na baczności, na europejskich dworach za takie fantazje, można zostać spalonym żywcem.
So, 15 sie 2015, 16:35
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
a'k, to już spadamy. Ufff, dobrze, że nie jesteśmy na europejskim dworze. thx za radę, bierej placka za to.
//wyciąga skądśtam placka //daje Kogutowi
AHMED SER, ODPALAJ
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
So, 15 sie 2015, 17:03
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Dobra... no to przenosimy się teraz nieco w przyszłość... tak? Myślę, że lepiej uważać na tego Koguta... nie wiem, po prostu tak czuję, pewnie znowu błędnie... Dobra. Po prostu przenosimy się. Ser, proszę cię, postaraj się, żeby poszło bezwypadkowo...
... Czyli twoim zdaniem zaniesienie kultury europejskiej do ludów Mezoameryki jest błędem. Niech se żyją, składają se ofiary z ludziów, a państwo Meksyk niech nie istnieje Po co komu mariachi, sombrera i marakasy :')
Ja tam bym zostawił konkwistadorów i wziął się za prawdziwych zbrodniarzy. Stalin, Hitler, Pol-pot, Mao Zedong.
Wiem, to było słabe, beznadziejne i ciężko w sumie określić jakie jeszcze. Ale i tak... uważam, ze jak na amatora, to poszło mi całkiem nieźle. Zdecydowanie dużo brakowało mi do tego rudowłosego dziwaka, który rozpoczął ten cały cyrk. Berło zaczęło się trząść, wraz z nim cały statek, cała jego załoga.... W sumie to wszystko się trzęsło. Potem było jakieś jasne światło, aż w końcu... Zaraz... Gdzie my jesteśmy?! Znajdowaliśmy się znowu na jakimś statku, ale... jakimś innym statku... i w dodatku... nie byliśmy w pełnym składzie. Zniknęli gdzieś Mątek, Kretes, Art, Talia, Autor, Delaya i Lovelas. - Co za kretyn... - wkurzyła się na mnie Abigail. - Racja... udało Ci się przenieść nas do czasów konkwistadorów... Rozumiesz? Czasów konkwistadorów! Powiedziałeś to zbyt ogólnie i sprawiłeś, że nasi przyjaciele prawdopodobnie już nigdy nie wrócą do domu. Zostaną na zawsze w przeszłości... i nie będziemy mieć żadnych szans na uratowanie tego świata! - I skąd niby miałem o tym wiedzieć? - starałem się jakoś wybrnąć z niezręcznej sytuacji. - Witajcie. Nie wiem kim jesteście, ale liczę na bardzo szybkie odpowiedzi... - zabrzmiał w tym momencie donośny, męski głos. Jak się chwilę później okazało, należał do kapitana statku. - Kapitanie Cortez, możemy rozpocząć ostrzał?! - Jeszcze nie czas. - stwierdził. Konkwistador momentalnie doskoczył do Api i przystawił jej strzelbę do głowy. - Kim jesteście i czego chcecie? Proponowałbym odpowiadać w miarę szybko.
---
Mątek, Kretes, Art, Talia, Autor, Delaya i Lovelas znajdowali się prawdopodobnie na jakiejś wyspie. Mogły o tym świadczyć warunki klimatyczne, temperatura, a także to, że w okolicy było tylko morze i... wielka, dziewicza dżungla, niezniszczona jeszcze przez żadne demony cywilizacji. Siódemka bohaterów nie zdążyła się dokładnie rozejrzeć po okolicy, gdyż ich uwagę przykuł czarnoskóry kogut, który z przyjacielskim wyrazem twarzy, jak gdyby nigdy nic, wyszedł z lesistego obszaru. - Przybysze z przyszlości! To naprawdę wy! Wreszcie nadszedł czas odkupienia... Biały kret... Biały Kret z wąsem i jego przyjaciele!
Nie mam wąsa. CFELUCHÓ I GUPI GUPKU MINECRAFT MA DOBRĄ GRAFIKĘ.
Kim jesteś?
Cytuj:
Obdżekszyn co do Dizla. Cortez był bodajże admirałem. I kogo mieli ostrzelać? Indian? Oni nie podpływali w swoich dłubankach do wielkich statków, CFELUCHÓ I GUPI GUPKU.
To jest Cyrk jełopie, a poza tym robiąc szopkę na statku Kolumba, pozmienialiście trochę rzeczy. Teoria chaosu, skrzydła motyla, tornado na innym kontynencie i taka sytuacja. Wyjaśnij to jełopie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość