|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 21:02
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Aaron Fajnsztyk
Imię: Aaron Nazwisko: Fajnsztyk Zawód: Sprzedawca ozdób ogrodowych (w tym atomowych krasnali) Wiek: 58 Zainteresowania: żywopłoty, pinionc, badania nuklearne
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pn, 12 paź 2015, 15:56 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Asortyment
Bałkańskie ustrojstwo nawigacyjne - 80,25
Chleb "Największe Dzieło Miszcza" - 16,99 SPRZEDANE
Gwiazdopatrzałka - edycja wschodnia - 89,99 SPRZEDANE
Gwiazdopatrzałka - edycja legendarna - 100,99
Poradnik Jakuba Wędrowycza - 29,99
Tabletki na stres "Marihuanehehehehenex" - 14,99
"Patrzcie, foka płacze, Boże, jaki żal [patrzeć na jej serce]" - niesamowite dzieło uznanego twórcy - 49,99
Chleb "Żryj to jełopie" - 9,99
Witamina Z, bardzo rzadka i w ogóle - 13,99
Masło z MLP - 10
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Ostatnio edytowano N, 13 gru 2015, 20:43 przez Z. Art, łącznie edytowano 1 raz
|
Śr, 11 lis 2015, 19:58 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Re: Aaron Fajnsztyk
Sprzedałem Haffenowi Alowi gwiazdopatrzałkę w edycji wschodniej. Kupiłem od niego "Lalkę" Bolesława Prusa z gratisową zakładką i zakładnikiem (Dawidem) Kupiłem od Ezechiela Potockiego zegar "AKAPek". Sprzedałem mu Chleb "Największe Dzieło Miszcza". Kupiłem od tamtego bolesnego śmieszka "Grudkę ziemi". Zyski i straty — +13,44 i jeden gołomp
Mistrz i Małgorzata <3
|
So, 28 lis 2015, 17:36 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Bilans po I-szym etapie: +13,44 i jeden gołomp.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Cz, 31 gru 2015, 16:30 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Kleszczołapsko do grieł - chciałeś złapać kleszcza i grieć? To coś dla ciebie! "I Tak Nie Zrozumiesz Tego Słownika" - jak w nazwie. - kupił Vudix za 20 i został w domu Świetna Płyta Znanego Zespołu z Ciekawymi Piosenkami - prawdziwy miód dla uszu. Oh wait Najlepszy możliwy kompakt - produkcja azjatycka, godny polecenia! Parasol "Parapluj" - idealny do schronienia przed deszczem, wytwór bardzo znanej firmy - kupił Potocki i poszedł z nim na otwarcie Platynowe karty do gry - James Bond by się skusił, a ty? - kupił Vudix za 150 i poszedł do kasyna Telefońsko dzwońsko - Urabiaj dzwońsko tym telefońsko!® - kupił Potocki i poszedł z nim na zawody
poza czymśtam od Autora, co zapisał sobie kretes... ...od Zenona Vudixa nabyłem silnik do telewizora za 450 szekli oraz terrarium po wonszu za 45 szekli.
Mistrz i Małgorzata <3
|
Wt, 22 mar 2016, 18:58 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Bilans po II-gim etapie: -480. Bilans ogólny: -466,56.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Wt, 3 maja 2016, 14:43 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|