|
|
Teraz jest Cz, 19 cze 2025, 23:02
|
Autor |
Wiadomość |
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2016, 20:15 Posty: 743 Lokalizacja: Świat Rur
Naklejki: 5
|
 Re: Eliminacje
-Republika Austrii -Republika Bułgarii -Republika Chorwacji -Czarnogóra -Republika Czeska -Królestwo Danii -Republika Estońska -Republika Finlandii -Republika Grecka -Królestwo Hiszpanii -Królestwo Niderlandów -Irlandia -Wielkie Księstwo Luksemburga -Republika Łotewska -Republika Malty -Republika Mołdawii -Księstwo Monako -Królestwo Norwegii -Republika Portugalska -Republika San Marino -Republika Serbii -Republika Słowacka -Republika Słowenii -Konfederacja Szwajcarska -Królestwo Szwecji -Węgry
Usuwam Francję bo mają trudny język.
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
|
Pn, 4 kwi 2016, 17:22 |
|
 |
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
|
-Republika Bułgarii -Republika Chorwacji -Czarnogóra -Republika Czeska -Królestwo Danii -Republika Estońska -Republika Finlandii -Królestwo Hiszpanii -Królestwo Niderlandów -Irlandia -Wielkie Księstwo Luksemburga -Republika Łotewska -Republika Malty -Republika Mołdawii -Księstwo Monako -Królestwo Norwegii -Republika Portugalska -Republika San Marino -Republika Serbii -Republika Słowacka -Republika Słowenii -Konfederacja Szwajcarska -Królestwo Szwecji -Węgry
Usuwam Grecję bo ma długi i kryzys.
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
|
Pn, 4 kwi 2016, 17:57 |
|
 |
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
|
-Republika Chorwacji -Czarnogóra -Republika Czeska -Królestwo Danii -Republika Estońska -Republika Finlandii -Królestwo Hiszpanii -Irlandia -Wielkie Księstwo Luksemburga -Republika Łotewska -Republika Malty -Republika Mołdawii -Księstwo Monako -Królestwo Norwegii -Republika Portugalska -Republika San Marino -Republika Serbii -Republika Słowacka -Republika Słowenii -Konfederacja Szwajcarska -Królestwo Szwecji -Węgry
Usuwam Niryldów bo nawet o tym nie słyszałem.
|
Pn, 4 kwi 2016, 20:23 |
|
 |
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
|
-Czarnogóra -Republika Czeska -Królestwo Danii -Republika Estońska -Republika Finlandii -Królestwo Hiszpanii -Wielkie Księstwo Luksemburga -Republika Łotewska -Republika Malty -Republika Mołdawii -Księstwo Monako -Królestwo Norwegii -Republika Portugalska -Republika San Marino -Republika Serbii -Republika Słowacka -Republika Słowenii -Konfederacja Szwajcarska -Królestwo Szwecji -Węgry
Usuwam Irlandię bo kiedyś była brytyjska.
|
Wt, 5 kwi 2016, 11:55 |
|
 |
Dolan
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 5 kwi 2016, 09:36 Posty: 16 Lokalizacja: Kanaly disneja,Jutub
Naklejki: 0
|
-Czarnogóra -Republika Czeska -Królestwo Danii -Republika Estońska -Republika Finlandii -Królestwo Hiszpanii -Wielkie Księstwo Luksemburga -Republika Łotewska -Republika Malty -Republika Mołdawii -Księstwo Monako -Królestwo Norwegii -Republika Portugalska -Republika San Marino -Republika Serbii -Republika Słowacka -Republika Słowenii -Konfederacja Szwajcarska -Węgry
Usuwam Szwecje bo tam uchodźców jest.
Śr, 6 kwi 2016, 10:10 |
|
 |
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
|
-Republika Czeska -Królestwo Danii -Republika Estońska -Republika Finlandii -Królestwo Hiszpanii -Wielkie Księstwo Luksemburga -Republika Łotewska -Republika Malty -Republika Mołdawii -Księstwo Monako -Królestwo Norwegii -Republika Portugalska -Republika San Marino -Republika Serbii -Republika Słowacka -Republika Słowenii -Konfederacja Szwajcarska -Węgry
Usuwam Czarnogórę bo tam powinna być Jugosławia.
|
Śr, 6 kwi 2016, 17:57 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
-Republika Czeska -Królestwo Danii -Republika Finlandii -Królestwo Hiszpanii -Wielkie Księstwo Luksemburga -Republika Łotewska -Republika Malty -Republika Mołdawii -Księstwo Monako -Królestwo Norwegii -Republika Portugalska -Republika San Marino -Republika Serbii -Republika Słowacka -Republika Słowenii -Konfederacja Szwajcarska -Węgry
Usuwam Estonię, bo jeśli dobrze pamiętam, to dostęp do internetu jest tam zapisany w konstytucji. No i dosyć wolnorynkowo tam jest.
|
Cz, 7 kwi 2016, 20:13 |
|
 |
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
|
-Republika Czeska -Królestwo Danii -Republika Finlandii -Królestwo Hiszpanii -Wielkie Księstwo Luksemburga -Republika Łotewska -Republika Malty -Republika Mołdawii -Księstwo Monako -Królestwo Norwegii -Republika Portugalska -Republika Serbii -Republika Słowacka -Republika Słowenii -Konfederacja Szwajcarska -Węgry
Usuwam San Marino bo małe.
|
Cz, 7 kwi 2016, 20:18 |
|
 |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 663 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
-Republika Czeska -Królestwo Danii -Republika Finlandii -Królestwo Hiszpanii -Wielkie Księstwo Luksemburga -Republika Łotewska -Republika Malty -Republika Mołdawii -Księstwo Monako -Królestwo Norwegii -Republika Portugalska -Republika Serbii -Republika Słowacka -Republika Słowenii -Konfederacja Szwajcarska
Usuwam Węgry, bo niestety na liście nie miały dodatku (np. republika), dzięki któremu nagle nazwa brzmi niesamowicie poważnie i oficjalnie.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Cz, 7 kwi 2016, 20:39 |
|
 |
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
|
-Republika Czeska -Królestwo Danii -Republika Finlandii -Królestwo Hiszpanii -Wielkie Księstwo Luksemburga -Republika Łotewska -Republika Malty -Republika Mołdawii -Księstwo Monako -Królestwo Norwegii -Republika Portugalska -Republika Serbii -Republika Słowacka -Republika Słowenii
Usuwam Szwajcarię bo Konfederacja to długa nazwa.
|
Cz, 7 kwi 2016, 20:44 |
|
 |
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
|
-Republika Czeska -Królestwo Danii -Republika Finlandii -Republika Łotewska -Republika Malty -Republika Mołdawii -Księstwo Monako -Królestwo Norwegii -Republika Portugalska -Republika Serbii -Republika Słowacka -Republika Słowenii
Usuwam Hiszpanię bo zabijali rdzennych mieszkańców Ameryki.
|
Pt, 8 kwi 2016, 14:13 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
-Republika Czeska -Królestwo Danii -Republika Finlandii -Republika Łotewska -Republika Malty -Królestwo Norwegii -Republika Portugalska -Republika Serbii -Republika Słowacka -Republika Słowenii
Usuwam Mołdawię, bo też to taki trochę smutny, biedniejszy kraj.
|
So, 9 kwi 2016, 05:11 |
|
 |
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
|
-Republika Czeska -Królestwo Danii -Republika Finlandii -Republika Łotewska -Republika Malty -Królestwo Norwegii -Republika Serbii -Republika Słowacka -Republika Słowenii
Portugalia też ich mordowała...
|
So, 9 kwi 2016, 07:14 |
|
 |
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
|
Usuwam Słowację bo mają część Cieszyna.
-Republika Czeska -Królestwo Danii -Republika Finlandii -Republika Łotewska -Republika Malty -Królestwo Norwegii -Republika Serbii
|
So, 9 kwi 2016, 09:14 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
-Królestwo Danii -Republika Finlandii -Republika Łotewska -Republika Malty -Królestwo Norwegii -Republika Serbii
Usuwam Czechy, bo graniczą z Polską.
|
So, 9 kwi 2016, 10:45 |
|
|