|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:03
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Re: Co to ma być?
Już obalone na czacie: albo ktoś zeskrinował rozmowę moją i Czarnego z innego konta (czy to możliwe?), albo to fejk. Polecam to nagranie: http://cytaty-z-forum.hol.es/pro/nope673.html
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 6 maja 2016, 10:45 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Ja uważam, że jest to niesamowicie przygotowana prowokacja. Ten zrzut, moim zdaniem, jest sfabrykowany, gdyż zawiera on pełno błędów. Spójrzcie na to: To ten skrin: Skrin z moich wiadomości: Widzicie różnice? Nie? To już wam mówię, o co mi chodzi: - Otrzymane i Wysłane są w odwrotnej kolejności (albo zostało to przewinięte), - Przy "Otrzymanych" nie ma opcji "Odpowiedz" Trochę to dziwne, nie? Dlatego moim zdaniem ktoś bawił się w gimpie lub photoshopie i to przerobił. Chociaż nadal mnie to niepokoi. Komu zależy na tym, abyśmy się poróżnili? Mimo wszystko czekam na ustosunkowanie się Czarnego do zaistniałej sytuacji, jeśli tylko się pojawi.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pt, 6 maja 2016, 16:39 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
Nawet Photoshop nie jest potrzebny. Wystarczy posiadać jakąkolwiek konwersację w podobnym stylu, a następnie zamienić tekst, edytując kod źródłowy w przeglądarce. Gorzej z treścią - wygląda dosyć prawdziwie. Ale Czarny się jeszcze nie pojawił, nie należy rzucać podejrzeniami. Jest możliwe, że ktoś po prostu próbuje zasiać w nas wzajemne podejrzenia i zniszczyć od środka. Nic nie jest takie, na jakie wygląda. Obudźcie się.
Plus Kretes: kolejność jest dobrze, gorzej z "Odpowiedź".
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 6 maja 2016, 16:55 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
Uważam, że ktoś musi czerpać niesamowitą radość z obserwowania tego co się teraz dzieje na forum. Na podstawie niesprawdzonych obrazków dyskredytujemy jednego z moderatorów, panikujemy i przewidujemy zamach stanu! To przecież komiczne! W sumie nie ważne kto to robi i jaki ma cel. Jeżeli przestaniemy okazywać zainteresowanie, problem prawdopodobnie sam się rozwiąże. Moim zdaniem to nieprawdopodobne, aby Czarny mógł spiskować przeciwko Dizlowi. To nie w jego stylu. Im szybciej się tu pojawi, tym szybciej zbliżymy się do rozwiązania tej sprawy. Mam do Was zaufanie i wierzę, że ten troll jest na nas skierowany z zewnątrz. Zachowajmy spokój i czekajmy na dalszy rozwój wydarzeń.
Pt, 6 maja 2016, 18:06 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Cieszę się, że wszyscy wierzą w moją niewinność. Potwierdzam, że to fotomontaż. Albo lunatykowałem, ale raczej fotomontaż. Prawdopodobnie sprawka Mateckiego. Ale to mało ważne. Tym sposobem wiele nie zdziała. Miejmy nadzieję.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pt, 6 maja 2016, 19:42 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|