|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 07:32
|
Autor |
Wiadomość |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: Plan ataku na Lechistan.
A socjaliści nadal siedzą w więzieniach w Lechistanie i czekają na wyrok... Brakuje Wam jeszcze 5 000 sztuk złota na informatora.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 11 cze 2016, 18:53 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Kretesie, co Art - 15'000 ja - 15'000 Czarny - 10'000 Aw - 10'000
Razem w sumie 50'000. Daj nam jeszcze lepszego informatora zatem albo oddaj wszystkim po 1250, albo dwóm najwpłatowszym po 2500.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 11 cze 2016, 19:02 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
No to płacę, ale plz nie mówcie o moim udziale w tym w waszych mediach. My faszyści, socjalistom nie pomagamy. Czerwonym śmierć i takie tam. Wgl to tak jakby wkrótce mogę wprowadzić w życie ostateczne rozwiązanie kwestii lechistańskiej na moich ziemiach. Taka ciekawostka. Oj, bo chcieli mieć przedstawicieli w parlamencie. Co tam, że to może skutkować wojną.
|
So, 11 cze 2016, 20:38 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Uwaga, zmiana planów. Lechistan dowiedział się o planowanym ostatecznym rozwiązaniu kwestii lechistańskiej i zaproponował wymianę mniejszości narodowej za uwięzionych socjalistów. Wstępnie się zgodziłem, bo w sumie czmu nie.
|
N, 12 cze 2016, 05:07 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Jeśli tak, żądam wypłacenia przez Lechistan odszkodowań dla socjalistów i ich rodzin za straty moralne i materialne.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
N, 12 cze 2016, 11:22 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
|
Zgadzam się. Ale propagandę i tak należy przygotować. Może odpowie tym samym, ale zawsze możemy zwrócić uwagę, że pierwszy nas sprowokował. No i... w sekrecie powiem wam o pewnych korzystnych dla nas odkryciach archeologicznych w Guuk, które też należy wykorzystać w celach propagandowych. Wkrótce dowiecie się więcej.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 12 cze 2016, 11:48 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
No, mam dwie ważne informacje. Dobrą i złą. Zacznę raczej od tej złej: Lechistan zdobył Ser i Herz. Zasłonił się historią, że niby kiedyś państwo te należało do Wielkiego Lechistanu. Także od dzisiaj Ser i Herz to nazewnictwo wyspy. Oczywiście wypowiedzcie się na ten temat, bo to ważna sprawa.
A tej przejdę do tej dobrej: Lechistan próbował zamknąć mniejszość xuańską i automatycznie rozstrzelać. Na szczęście, w tym kraju takiej mniejszości nie było, nie ma i nie będzie. Przywódca państwa lechickiego po prostu nie zna się na narodowościach swoich obywateli. Tak to już jest... heh. Jednak to też jest poważna informacja, bo Lechistan nie ugnie się i będzie próbował dalej niszczyć mniejszości w swoim państwie.
A, co z tym informatorem? Korzystacie z niego czy temat nieaktualny?
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 12 cze 2016, 16:00 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
No, Lechistan nie wyraża zgody na odszkodowanie.
|
N, 12 cze 2016, 17:37 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Trzeba wywołać jakiś incydent, który sprawi, że wybuchnie wojna. Jacyś przebierańcy, czy coś takiego. Drobny kamyczek, który stanie się powodem lawiny. Ja jeszcze dziś nie mogę nic zrobić, ale proponuję albo dziś kupić tego informatora, albo jutro opłacić hajsem specjalnego sabotażystę, który spowoduje jakiś karygodny czyn wykonany przez władze Lechistanu. A my tą karą będziemy. Zapraszam do narady.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
N, 12 cze 2016, 18:12 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Wiecie... miałem drobny sojusz z Ser-Herz. Aneksja to świetny powód do wojny.
Poza tym... jest jeszcze odkrycie archeologiczne, o którym pisałem w temacie państwa. Odpowiednio je wykorzystując, możemy sprowokować Lechistan do pierwszego ruchu.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 12 cze 2016, 18:16 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
Wojna! Lechistan chce zająć Kartony Hanki i wypowiedział wojnę Kartonom oraz Doni i Kaczowi. Koniec pokoju! Szybka decyzja!
|
N, 12 cze 2016, 18:39 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Jako senior protektor opiekun Kartonów Hanki, jestem zobowiązany udzielić im wsparcia militarnego. Lechistan zerwał pakt o nieagresji, nie mam sobie nic do zarzucenia. Jako sojusz, do którego przynależę, pewnie chcielibyście mi pomóc xD Proponuję hajsu nie wydawać, a najlepiej ulokować na jakimś wspólnym sojuzowym koncie. Kupimy za nie jakieś materiały wybuchowe.
|
N, 12 cze 2016, 18:43 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Podstawowa kwestia: jak wygląda nasza armia? Oto i moja.
Piechota Lądowa - 20 000 Wojska Lądowe Zmotoryzowane - 5000 Kawaleria Pancerna - 5000 Marynarka Wojenna - 5000 Piechota Morska - 5000 Siły Powietrzne - 5000 Wojska Specjalne - 2770
Sprzęt: karabiny - 40 001 czołgi - 30 samochody - 30 statki powietrzne - 20 okręty wojenne - 30 torpedy - 30 rakiety - 30 haubice - 30 armaty - 20 moździerze - 30 odrzutowce - 20 bombowce - 30 myśliwce - 20
Zakładam, że o tym pamiętacie, ale przypominam, że każde 20 punktów prestiżu to bonus do sprzętu. Pamiętajcie o tym i trochę polepszcie swoje armie.
Jeśli chodzi o materiały - zrzutka po 75 (zrzucimy wodorówkę na Warkówice) albo po 150 (zrzucimy dwie).
Oczywiście ważna też propaganda. Czy doszło do tej wymiany więźniów? Jeśli nie, trzeba nam jednak tego informatora i uwolnić chociaż część socjalistów.
|
N, 12 cze 2016, 18:51 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
Doszło do wymiany. Socjaliści płyną już do Rapii, a lechici do Lechistanu.
|
N, 12 cze 2016, 18:59 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Perfekcyjnie. Art, jak tylko socjaliści dopłyną do Rapii, stawiasz ich przed kamerą i wypytujesz o to, co spotkało ich w Lechistanie. Następnie ogłosimy na cały świat, jak Lechistan traktuje swych własnych obywateli. Po tym ciosie już się nie pozbierają, a i powód do wojny będzie dobry.
|
N, 12 cze 2016, 19:01 |
|
|