|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 19:23
|
Autor |
Wiadomość |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: RPG 5003 Odyseja Bolesna
a) Cytryfikat po większym namyśle zgodził się na to. Nowe Siła: 9 Inteligencja: 8 Kondycja: 6 Zręczność: 5 Unik: 5
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 7 sie 2016, 15:23 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Siła: 2 Inteligencja: 7 Kondycja: 8 Zręczność: 5 Unik: 6
Uriel próbuję sobie śpiewać bawarsko-japoński hit o kurach chińskich, który niedawno poznał. Czeka zresztą na dalszy rozwój wydarzeń.
|
Pn, 8 sie 2016, 14:35 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
Mówię, że ja jestem służbowo turystą i pytam się im czego chcą. Jeśli będą chcieli mi coś zrobić, obejmę ich swoimi mackami oraz unieszkodliwię.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pn, 8 sie 2016, 19:26 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
|
"I urlop szlag trafił", pomyślał Zoarris. -Mamy poważny problem - zwrócił się do Koguta. - Długo by tłumaczyć, ale wszystko wskazuje na to, że coś się, coś się zepsuło w linii czasu. Postaram się to naprawić, ale... Nie dokończył, użył umiejętności dalekowidzenia i sprawdził, jak wyglądała sytuacja w ostatnim czasie i czy pojawiły się jakiekolwiek anomalie.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Śr, 10 sie 2016, 13:11 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
b) Cytryfikat postanowił pójść do piętra kwaterniczego. Chciał sprawdzić, co się tam dzieje.
|
Cz, 11 sie 2016, 15:29 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
c)Na wschód, do lasu
|
Cz, 11 sie 2016, 18:59 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Zoarris chwycił swą wiertarkę i przeskanował anomalie. Chciał poznać ich ilość i słabe strony. Jeżeli wynik nie będzie korzystny, skoczy szybko do leja i odpali wehikuł.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Cz, 11 sie 2016, 19:20 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Johny usłyszawszy dziwne bzyczenie, postanowił chwilę pomyśleć. Wiedział, ze strzelanie z makaronu do zmutowanych chńskich pszczół, tylko je rozjuszy, wkurzy i w ogóle, więc zdecydował się na dokładniejsze wybadanie sytuacji. Wrócił się do robotników i powiedział, że muszą mu z czymś pomóc. Spojrzał na spracowanych roboli z politowaniem, gdyż wiedział, że na pewno mają jakieś uzależnienia. Poprosił jednego z nich o zapalniczkę, a drugiego o udostępnienie jakiegoś kanistra z benzyną. W przypadku, gdyby było to niemożliwe, postanowił pożyczyć sobie benzynę z zupełnie przypadkowego wozu, powołując się na swój zawód, pozycję i konieczność ratowania świata. Następnie skierował się w stronę kanałów i w miarę bezpiecznym miejscu, rozsypał wystarczającą ilość makaronu, a po chwili oblał go benzyną. Kiedy to zrobił, bezpiecznie ominął swoją pułapkę i zaczął strzelać na oślep w stronę miejsca z którego rozchodziło się bzyczenie. Oczekiwał roju indorskich pszczół. Kiedy się ich doczekał, przeskoczył przez makaron i szybkim, jakże zręcznym i zupełnie niepasującym do siebie ruchem, podpalił go zapalniczką. - No... przecież uratowałem świat... Jeden wybuch, dwa, czy podpalenie świata... Czymże ono niby jest wobec wieczności... - pomyślał sobie, a po chwili odszedł triumfując.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Cz, 11 sie 2016, 19:28 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
"O kurde..." - pomyślał Cytryfikat i zaczął uciekać, by nie umrzeć od toksyn. Postanowił iść na górę!
|
N, 14 sie 2016, 17:02 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
b)Nad granicę Wielkiej Rusi Kierunek - wschód! Tam musi być jakaś cywilizacja.
|
N, 14 sie 2016, 19:21 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Re: RPG 5003 Odyseja Bolesna (Zapisy zakończone!)
Wybiegam z pociągu i jak najdłużej biegnę. Próbuję opuścić tą niegościnną okolicę.
|
Wt, 16 sie 2016, 07:13 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Zoarris rozpoczął walkę od strumienia chronoelektrycznego wycelowanego w oko. Następnie podniósł kilka kamieni, zakrzywił je wiertarką w ten sposób, by jak najbardziej zaostrzyć ich krawędzie, po czym zaczął rzucać nimi w Paradoks. Pozbywszy się wszystkich, przeteleportował się za plecy przeciwnika i oddał dwa strzały 3 poziomu z fazera, po czym chwycił pierwszy lepszy w miarę twardy i ostry przedmiot i zaczął okładać nim wroga.
|
Wt, 16 sie 2016, 14:34 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
To jeziorko nie jest zwyczajne. Wskakuję w nie. Próbuję coś w nim znaleźć. Jestem pewien, że coś tam się kryje!
|
Wt, 16 sie 2016, 16:27 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Ciężko poparzony, ale poza tym sprawny Zoarris z pewnym trudem ruszył w kierunku leja, odpalił wehikuł i skierował się do Chronomiasta, gdzie zamierzał zdać raport ze swojej misji.
Statystyki: Siła: 9 Inteligencja: 9 Kondycja: 8 Zręczność: 9 Unik: 7
|
Wt, 16 sie 2016, 16:31 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Johny uśmiechnął się. Może i poszedł spać, obudził się, ale wciąż czuł się jak pod wpływem, a cała sytuacja była dla niego zbyt groteskowa. Zaczął się szczypać po twarzy, ale nie pomagało. W końcu uznał, że nie może zachowywać się jak masochista, więc postanowił "trzeźwo" spojrzeć na sytuację, w której się znalazł. - Pomyślmy... - mruknął pod nosem. - Cztery wejścia, zero pewności, zero bezpieczeństwa, cóż, sytuacja rysuje się jasno. Robimy to co zwykle - dodał chwilę później. Na'Vallony postanowił wcielić w życie swój jakże praktyczny lifehack. Zrobił to samo, co robił zwykle pod wpływem alkoholu, kiedy to jego wzrok nie działał już jak należy, a wirujący i trzęsący się dookoła świat, zdawał mu się przysłaniać jego horyzonty. Postanowił zamknąć oczy i wybełkotać jakąś beznadziejną wyliczankę, a z czasem skierować się w drzwi, które wskaże finalizujące grę słów słowo "baks". Jego wyliczanka kazała mu wybrać opcję b, tak więc udał się do małych wrót.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Wt, 30 sie 2016, 22:15 |
|
|