|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 13:50
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Wasze osiągnięcia na FPR
Kochani, na forum obecnie panuje cisza i można byłoby nazwać to lekkim kryzysem. W związku z tym postanowiłem was czymś zainteresować i sięgnąć do naszych początków na forum. Wiadomo, że każdy z nas zaczynał inaczej, ale to jednak nie o tym temat. Prawie każdy użytkownik tego forum ma na swoim koncie więcej lub mniej osiągnięć, które przyczyniły się w jakimś stopniu do rozruszania forum chociaż na mały okres czasu. W niektórych przypadkach sukcesy te przyczyniały się do dołączenia któregoś z was do moderatorium, ale różnie to było sięgając do początków forum i nie tylko. Ten temat powstał z myślą możliwości pochwalenia się co zrobiło się dobrego na forum. Potem wszystkie osiągnięcia policzymy i zobaczymy kto ma ich najwięcej! Oto moje: - Stworzyłem reksiowe emotikony
- Przez dłuższy okres czasu tworzyłem gazetkę w Gwardii Reksia
- Wpadłem na pomysł stworzenia reksiowej gry
- Utworzyłem konkurs pt. ,,Forumowy Tydzień Kreatywności'', który przyczynił się do dość dużej reksiowej twórczości
- Utworzyłem parę obrazków do działów
- Należałem do I oraz III oddziału Gwardii Reksia.
- Wygrałem MMS1
- Jako jedyny najdłużej przetrwałem w ZIN 2
- Wymyśliłem Wielką Galę na forum, która już wkrótce się odbędzie (przypominam, że cieszyła się ona dużym zainteresowaniem przez was
- Stworzyłem kilka fajnych komiksów z czego jeden, który najbardziej wam się podobał ''Reksio, Kretes i Powró Spielmaustera'' zgarnął masę dobrych opinii.
- Mam 10 naklejek
- Wymyśliłem Czerwony Młynek
- Wiele razy uczestniczyłem w akcjach, atrakcjach, konkursach na tym forum
- Utworzyłem zabawę w kanalizacji pt. ,,Niekończoną się zabawa'', która na chwilę obecną ma 46 stron, 682 postów oraz 17717 wyświetleń
- Zdemaskowałem niejakiego Lobona, który splagiatował opowiadanie i dzięki temu dostał się do III oddziału
- Świetnie bawiłem się podczas konkurs ZOEF oraz utworzyłem kilka ciekawych czy śmiesznych prac, wierszy, opowiadań
- Zająłem dwa 4 miejsca w ZIN1 oraz ZIN2, a przez to, że zrezygnowałem z ZIN3 zająłem tam 3 miejsce
- Podsunąłem wiele fajnych pomysłów moderatorium
- Na forum jestem prawie 4 lata
- Utworzyłem userą kilka fajny avatarów, zapoczątkowałem w 2013 modę na tak zwane ''cienie''
- Utworzyłem kanał na YT gdzie wstawiałem w bardzo dobrej jakości fragmenty z serii PR czy soundtracki
Więcej osiągnięć nie pamiętam, za wszystkie serdecznie całuję, a was kochani proszę o post i listę waszych sukcesów. Amen.
|
N, 9 paź 2016, 14:24 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
|
Re: Wasze osiągnięcia na FPR
tera ja - zapoczątkowałem 'modę' na używanie emotikonki
- wspólnie z Dokiem wymyśliłem bolesne czipsy
- na forum jestem ponad 5 lat
- wygrałem Potworny Mundial 3 i DoP
- zdobyłem 5 miejsce w MMS2
- stworzyłem ciekawy oraz fascynujący komiks pt. "Reksio i czaruw"
- prowadzę pełen merytoryki, wypełniony ciętymi dowcipami i zawadiackimi anegdotami kanał na youtubie częściowo poświęcony uniwersum reksiowo-forumowym
- mam 3 naklejki ło ale dużo
- zostałem tylko raz zbanowany
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
N, 9 paź 2016, 18:36 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
- udało mi się zirytować Czarnego
dziękuję za uwagę
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
N, 9 paź 2016, 18:55 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
- na forum jestem ponad 3 lata
- mam 7 naklejek
- zajmowałem wiele miejsc w różnych konkursach
- swego czasu prowadziłem taką śmieszną tajną organizację z innymi osobami na forum, w 2013 jeszcze
- byłem, a nie, wciąż jestem, w gwardii Reksia
- napisałem wybitne opowiadania, takie jak OUD (wciąż nie wiem czemu swego czasu wszyscy się nim zachwycali) czy Aenigma mundi
- prowadzę od 3 lat cieszące się nadzwyczajną popularnością (3 graczy : O) RPG Tajemnica świata
- aktywnie brałem udział w wielu wydarzeniach forumowych, takich jak np. mania achievementów, Skype
- prowadziłem z Kretesem102 konkurs, którego nazwy zapomniałem. Ale było takie coś!
- jestem znanym komikiem, a tak naprawdę to nikt mnie nie lubi, bo mam wręcz przykre poczucie "humoru"
- byłem ofiarą bana, który pochłonął najwięcej zbanowanych w historii forum, bodajże wtedy był jakiś proces Mątka i go zabiliśmy. czy coś.
- w latach 2011-2015 aktywnie edytowałem Reksiopedię, chyba nawet rekord tam edycji pobiłem... łatwiej byłoby sprawdzić gdybym znał swoje stare IP
- wysyłam bardzo dużo pw różnym osobom. Kretes102 coś o tym wie.
- prowadzę śmieszny kanał na yt, gdzie jest dużo filmów o Kretesie102 i forum. Z tym, że prywatnych
|
N, 9 paź 2016, 19:09 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Dzięki mnie to forum dalej istnieje
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 19 lis 2016, 18:26 |
|
|
Kurator Dadis
I Kanalarz Forum
Dołączył(a): Wt, 1 lip 2008, 20:29 Posty: 10 Lokalizacja: Kryjówka Kuratora Dadisa
Naklejki: 7
|
Moje osiągnięcia: - Sporządziłem Verdikt - Kuratorium to ja
_________________ Witam, tutaj Kurator Dadis. Oto mój kolor do szerzenia Verdiktu i moderacji
|
Śr, 21 lut 2018, 15:44 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|