|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 20:27
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Kretsik
Cesarski Kreacjonista
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 08:46 Posty: 7 Lokalizacja: Z piłkarskiego świata
Naklejki: 0
|
Kreteß102
Cześć. Witam Was po latach (dokładnie trzech). Chciałbym spytać się, kim jest Kreteß102, który podszywa się pode mnie? Widzę, że to administrator forum, ale widzę, że jego profil ma tą samą stronę do mojego youtuba, którego założyłem kilka lat temu, jednak z niego nie korzystałem (wstawiłem Kreskę i Czy ten pan i pani. Dziwię się, że tam jest tyle filmów. Nie mam hasła do niczego. Co się stało? Czy padłem ofiarą hakera?
_________________ Avek zrobiony przeze mnie! Zająłem 2. miejsce w Zone of Emperor Fiction! Jestem Hassling-Ketling of Elgin, według przydzielenia na czacie.
|
Wt, 11 paź 2016, 17:36 |
|
|
Kretsik
Cesarski Kreacjonista
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 08:46 Posty: 7 Lokalizacja: Z piłkarskiego świata
Naklejki: 0
|
Re: Kreteß102
Ten Kreteß102 jest mną? Ja lubię język niemiecki? Co to za brednie? To niedorzeczne. Nie wiem w co gracie, ale nie jest mi do śmiechu. Mam poczucie, że ktoś wykradł moją tożsamość i trzeba to zwalczyć. Ostatni raz byłem na forum w październiku 2013 roku. Jakimś dziwnym sposobem, jednego dnia nie mogłem się zalogować, gdyż niby podawałem złą nazwę użytkownika. Widziałem, że jakiś inny użytkownik ma mój nick. Pisałem maile, próbowałem się rejestrować, ale bez skutku. Toteż postanowiłem sobie odpuścić. Jednak pewnego dnia (wczoraj konkretnie) postanowiłem spróbować. Udało się Jednak zauważyłem, że zniknęły moje posty... z ZoEF, MMS oraz innych tematów. Naprawdę jest mi smutno.
_________________ Avek zrobiony przeze mnie! Zająłem 2. miejsce w Zone of Emperor Fiction! Jestem Hassling-Ketling of Elgin, według przydzielenia na czacie.
|
Śr, 12 paź 2016, 17:31 |
|
|
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2016, 20:15 Posty: 743 Lokalizacja: Świat Rur
Naklejki: 5
|
Re: Kreteß102
Kretesie, mnie nie znasz ale jestem Jełopem. Według mojej teorii w 2013 został utworzony Twój klon przez niemieckich szwabów. Prawdziwe konto zostało usunięte a IP zablokowane. Nie wykluczone że jest w to zamieszany również chinstwo. Kreteß102 niemiecki haker musiał wykraść informacje o Tobie i włamać się na YT.
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
|
Śr, 12 paź 2016, 17:40 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|