|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:56
|
Jak zaczeła się wasza historia zbierania gier z Reksiem
Autor |
Wiadomość |
Don
Bywalec Nory
|
Ja tej gry wcale nie znałem,ale w dzień moich ósmych urodzin gdy wrócilem ze szkoły to rodzice mi taka niespodzianke zrobili,kupili 7 czesci.
|
Wt, 29 cze 2010, 18:11 |
|
|
MagicOfBudyn
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 21 cze 2010, 06:12 Posty: 190 Lokalizacja: Union Of Europe
|
Jak już pisałem, mama kupiła Ric. Następnie dostaliśmy pod choinkę riwc. Rok później dostałem na urodziny jednocześnie riu i risk. Gdy wydali rikn zamówiliśmy go już bez okazji.
Dodatki kupiła mama. Teraz czekamy na rims.
_________________ Pozdrawiam wszystkich, MagicOfBudyn.
|
Cz, 1 lip 2010, 10:45 |
|
|
czaduwak2
Roz-kreca się
|
ja dostałem kiedyś bolka i lolka zaginiona księga ortografii z demo RISP
ściągałem potem z przygodyreksia.pl inne dema(bez RITTW)
niedawno pojawiła się seria gier z reksiem(do RIKN)
kupiłem sobie RISP RIU RIC
czekam na RIWC RIKN
|
Wt, 6 lip 2010, 15:22 |
|
|
Funciek
Starszy Norman
|
Kiedyś w "Kaczorze Donaldzie" była płyta z demkami gier. Był tam RiSP. Zainstalowałem chyba żeby się pośmiać albo żeby sprawdzić coś, nie pamiętam.
No i tak zagrałem i się podnieciłem po jakimś czasie. Dalej nie pamiętam, ale pamiętam jak kupowałem pełną wersję.
Później RiU. Też demko nie pamiętam skąd (chyba z RiSP) też się podnieciłem i za wszelką cenę chciałem kupić pełną wersję. Coś tam się udało.
Potem nie wiedziałem, że jakaś kontynuacja jest. Jedna kolesiówa kupiła mi RiC. No, to pograłem i też się podnieciłem ale też denerwowałem bo było trudne i coś tam.
Później nie wiedziałem, że dalej coś będzie, to będąc w sklepie włączyłem aima na RiWC. Jako odruch bezwarunkowy kupiłem.
I na tym koniec.
Wt, 6 lip 2010, 15:31 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Mi wujek kupił RiU i zaczęło się szaleństwo
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Wt, 6 lip 2010, 16:15 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
U mnie było tak że tato zainstalował sobie grę.Nie wiem jaką.Tam było demo RIU.Zagrałem i mi się spodobało. Później pożyczyłem od kolegi pełną wersję i tak to się zaczęło.....
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Śr, 7 lip 2010, 10:04 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
Re: Jak zaczeła się wasza historia zbierania gier z Reksiem
A moja historia:
Ja gdy poszłem do kiosku to była tam gazeta ,,Przygody Reksia,,.W tej gazecie było RiU i Demo RiC.W nastepnej chyba wiadomo.A RiWC kupiłem na stronie Aidem Media.
|
Pn, 11 kwi 2011, 12:56 |
|
|
Mateo2233
Się Odezwał
|
Kiedyś mama kupiła mi taką grę karcianą, w której trzeba było układać różne słowa z sylab umieszczonych na kartach. W pudełku była jeszcze płyta z grą edukacyjną o nazwie "Alfabet" (chyba). Zainstalowałem to, a tam znalazłem demo gry o nazwie "Reksio i Ufo". Zresztą bardzo mi się owe demo spodobało. Wkrótce przez internet zamówiliśmy pełną wersję gry. I tak cały czas. Kolejność dostawanie gier z serii "Przygody Reksia" u mnie: 1. Reksio i Ufo 2. Reksio i Skarb Piratów 3. Reksio i Czarodzieje, Reksio i Kapitan Nemo 4. Reksio i Wehikuł Czasu (moja ulubiona część ) 5. Reksio i Miasto Sekretów 6. Reksio i Kretes Tajemnica Trzeciego Wymiaru
|
Cz, 18 lut 2016, 16:10 |
|
|
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2016, 20:15 Posty: 743 Lokalizacja: Świat Rur
Naklejki: 5
|
A u mnie było tak.Pewnego szarego dnia szedłem sobie obok kiosku i zobaczyłem gazetę RiC.I tak to się zaczęło.
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
|
So, 20 lut 2016, 09:50 |
|
|
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2016, 20:15 Posty: 743 Lokalizacja: Świat Rur
Naklejki: 5
|
Każdy nie ma i raczej mieć nie będzie.
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
|
So, 20 lut 2016, 10:13 |
|
|
Kreton Polski
Bywalec Nory
Dołączył(a): N, 28 lut 2016, 20:06 Posty: 81 Lokalizacja: Wiocha pod Warszawą
|
Mi tata na wakacjach ściągnął pirata RiKN i przeszedłem a potem poprosiłem go żeby kupił inne. Teraz mam wszystkie legalne
_________________ Niech ktoś kupi licencję i robi gry a nie tylko mówi że robi
|
Wt, 8 mar 2016, 16:40 |
|
|
Rex7
Roz-kreca się
|
Ja jak byłem mały zbierałem gazetki "Pluszaki Rozrabiaki", a w nich była reklama gier z Reksiem. Więc zacząłem zbieranie od RiSP. Później zdążyłem dopiero na RiKN Chciałem RiWC, nigdzie nie było Tata mi je sprezentował. Później na urodziny dostałem RiC. Na gwiazdkę RiMS LE. Potem zaczęli w biedrze Reksia i Bolka i Lolka sprzedawać, tam kupiłem RiU. Potem jeszcze były dodatki i już.
_________________ Omne ignotum pro magnifico
|
Pt, 5 sie 2016, 16:21 |
|
|
AaronFox
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 27 gru 2016, 11:29 Posty: 19 Lokalizacja: Z Polski
|
Kiedyś babcia kupiła mi w kiosku RIWC, bo myślała, że to bajka. Spodobała mi się gra, a potem zacząłem zbierać od początku.
_________________ Bo nadeszły takie czasy, science fiction, przyjacielu, emeryci lecą w kosmos, zamiast bujać się w fotelu.
|
Wt, 27 gru 2016, 12:44 |
|
|