|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 03:18
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Zabba Harkokokonem
Baron Kurakis
Naklejki: 0
|
Zapisy.
...Jak mniemam, państwo przybywają, aby zapisać się do turnieju, czyż nie? Dobrze, wyjaśnijmy zasady. Zostajecie wpuszczeni na tor, przejeżdżacie kilka okrążeń, wygrywa osoba, która pierwsza przekroczy linię mety. Wasze pojazdy, jak również zespoły, musicie dostarczyć sami. Pojazd powinien w miarę możliwości mieć części zamienne, zaś w skład drużyny wchodzi:
- Kierowca;
- Nawigator;
- Czterech mechaników.
Zapisy tutaj, o. Podpisujecie tu... i tu... i tu, że nie ponoszę odpowiedzialności za wszelakie uszkodzenia ciała, duszy, umysłu, esencji ani niczego innego... i potem już tylko musicie donieść zdjęcia i nazwiska członków waszych zespołów oraz waszych pojazdów. Wspomniałem już, że pojazdy z oczywistych powodów powinny być minimum dwuosobowe? Zapisy do 24 lipca.
|
Pt, 14 lip 2017, 20:15 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Re: Zapisy.
To może być ciekawe... Zapis.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 14 lip 2017, 20:20 |
|
|
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2016, 20:15 Posty: 743 Lokalizacja: Świat Rur
Naklejki: 5
|
Zapis
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
|
Pt, 14 lip 2017, 20:49 |
|
|
Super Reksiu
Demon (nie do końca) zapomnianej przeszłości
|
Wy sobie chyba jaja robicie, jełopy. Mogę wybłagać u Żabby, żeby dał wam czas do 5 sierpnia, godzina 20:00, na dokończenie pojazdów i drużyn, a także dla reszty chętnych na zapisanie się. Jeżeli nie zdążycie, to trudno - walkower.
|
So, 29 lip 2017, 11:24 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|