|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 17:26
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Okish
Się Odezwał
|
Problem z crashowaniem
Witam forumowiczów! Mam pewien problem związany z crashem. Na samym początku gry, gdy nalezy zbudować żuraw nad jeziorem dochodząc do 4 etapu (tj. Włożenie anteny lub chomika Diesela) wyskakuje mi crash i wyłącza gra Wiecie może jak temu zapobiec?
|
Pt, 29 wrz 2017, 22:11 |
|
|
mysliwy112
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
Re: Problem z crashowaniem
Nie będę tu dużą pomocą, ale wspomnę trzy podstawowe rzeczy: Instalowałeś łatkę? Spróbuj przeinstalować grę. Znając silnik AM jest możliwe, że gra będzie miała problemy na niektórych komputerach i nowszych systemach operacyjnych (spróbuj odpalić na innej maszynie).
Z łatką jest też możliwość pominięcia rozdziału (tu trzeba zmienić liczbę w pliku .ini) jak Cię to nie będzie specjalnie bolało. To chyba tyle co mogłem zrobić. PS: Takich pytań się przypadkiem nie pisze w temacie "Centrum Pomocy"?
_________________Jejku zapraszam https://github.com/mysliwy112
|
Pt, 29 wrz 2017, 22:52 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Można też zaznaczyć opcję uruchamiania programu w trybie zgodności, zwykle pomaga w tego typu sytuacjach. I owszem, trzeba było spytać w Centrum Pomocy. Wszak nie jest trudno znaleźć tamten temat, Okish.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 30 wrz 2017, 17:36 |
|
|
kacrudy
Roz-kreca się
Dołączył(a): So, 3 sty 2015, 14:59 Posty: 20 Lokalizacja: Wioska Masajajów
Naklejki: 0
|
Jeżeli grasz z płytą i wybrałeś typ instalacji oszczędny, możesz spróbować wyciągnąć płytę przed zamontowaniem części, włożyć z powrotem, a gdy zacznie się kręcić, zamontować część. Musiałbym mieć dostęp do gry, żeby ci pomóc, tymczasem mam ją na innym komputerze, a instalować od nowa mi się nie chce.
_________________ Lubię Reksia. I tyle.
|
So, 30 wrz 2017, 18:05 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|