|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 18:15
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
2, Neko no Kochi VS Pahjong
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
2, Neko no Kochi VS Pahjong
RUNDA 1 Drużyna: Neko no Kochi: 6/6 HP, 19/19 MP
Wrogowie: Pahjong: ? HP
Pierwszy ruch należy do Neko no Kochi.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 11 lis 2017, 17:09 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: 2, Neko no Kochi VS Pahjong
Kochi ruszył powoli w stronę wschodnich drzwi, nie spuszczając przeciwnika z oka. Zamierzał zatrzasnąć mu drzwi przed nosem, gdy ten się na niego rzuci, z nadzieją ogłuszenia go. Był jednak przygotowany na niepowodzenie - w tym wypadku planował wycofać się do narożnego tunelu i kierować na wschód.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
So, 11 lis 2017, 21:26 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
RUNDA 1 Drużyna: Neko no Kochi: 6/6 HP, 19/19 MP
Wrogowie: Pahjong: ? HP
Neko no Kochi ruszył w stronę drzwi, ale ledwo się poruszył, przerośnięty pajęczak już rzucił się w jego kierunku, o wiele szybciej, niż kitsune mógł biec. Na szczęście Kochi miał dość czasu by uskoczyć w bok, sprawiając, że żywy pocisk poturlał się zamiast tego po posadzce. Niemalże mogłeś widzieć nad jego głową gwiazdki.
RUNDA 2 Drużyna: Neko no Kochi: 6/6 HP, 19/19 MP
Wrogowie: Pahjong: ? HP, zdezorientowany - brak ruchu w tej rundzie
Pierwszy ruch należy do Neko no Kochi.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 11 lis 2017, 21:38 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Wykorzystując okazję, Kochi rzucił się na Pahjonga, wdrapał na jego grzbiet i chwycił za łeb, ciągnąc go w górę i do tyłu z całej siły. [Atak wręcz]
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 12 lis 2017, 12:08 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
RUNDA 2 Drużyna: Neko no Kochi: 6/6 HP, 19/19 MP
Wrogowie: Pahjong: ? HP, zdezorientowany - brak ruchu w tej rundzie
Neko no Kochi jednym susem wylądował na grzbiecie Pahjonga i, jeśli można tak to ująć, chwycił byka za rogi... w sumie cała ta sytuacja wcale nie różniła się tak bardzo od rodeo - potwór był niemalże idealny dla jeźdźca o dość małych rozmiarach. Pahjong był troszkę za mały i nie dość wytrzymały - nieprzyjemne trzaśnięcie pancerzyka szybko to potwierdziło.
[Neko no Kochi zadaje 9 pkt obrażeń Pahjongowi!] [Pahjong ginie!] [Neko no Kochi zwycięża!]
Neko no Kochi: +3 EXP +Zestaw do mahjonga
|
N, 12 lis 2017, 13:11 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|