|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 17:17
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
3, Neko no Koch VS Szczur
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
3, Neko no Koch VS Szczur
RUNDA 1 Drużyna: Neko no Kochi: 6/6 HP, 19/19 MP
Wrogowie: Szczur: ? HP
Pierwszy ruch należy do Neko no Kochi.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 19 lis 2017, 13:50 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: 3, Neko no Koch VS Szczur
Neko spojrzał na dosyć sporego i zdecydowanie agresywnego szczura, po czym ruszył do przodu z zamiarem złapania gryzonia i złamania mu kręgosłupa. [Neko no Kochi atakuje wręcz]
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 19 lis 2017, 14:24 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Re: 3, Neko no Koch VS Szczur
RUNDA 1 Drużyna: Neko no Kochi: 6/6 HP, 19/19 MP
Wrogowie: Szczur: ? HP
Neko no Kochi od niechcenia machnął łapą.
[Neko no Kochi zadaje 7 pkt obrażeń Szczurowi!] [Szczur ginie!] [Neko no Kochi zwycięża!]
Neko no Kochi: +1 EXP
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Cz, 23 lis 2017, 13:34 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|