|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 21:36
|
Autor |
Wiadomość |
medina1
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pn, 30 lip 2012, 16:29 Posty: 31 Lokalizacja: nora kretesa
Naklejki: 0
|
Re: Wasze znienawidzone gry
Najbardziej znienawidzone gry? Bezapelacyjnie cała seria z BARBIE. Są po prostu zbyt łatwe ,a najtrudniejsza z nich zajmuje około 1 godzinę. Poza tym grafika jest koszmarna ( są sytuację w których postać patrzy się w kamerę, nie mruga tylko porusza szczęką w górę i w dół.) Najgorsza chyba była "Barbie syrenka" bo nie dość że miała wszystkie wymienione wady dodatkowo ciągle chodził za tobą konik morski który opowiadał tak nieśmieszne żarty że głowa mała.
_________________ polecam ,,dynastie Miziołków,,, Kaszydło- homo nie bardzo sapiens. Mamiszon- ekolog,kucharka,psycholog,wróżka,pisarka,feministka etc.,etc,(wszystko jeden tydzień) Miziołek- to idiotyczne przezwisko przylgnęło do mnie kiedy miałem 2 lata.Zarecytowałem przy całej rodzinie ,,aniołek MIZIOŁEK róża balia wściekły pies,,(...) rodzice musieliby sprawdzić metryczkę by zobaczyć jak mi dali na imię! Papiszon- łakomczuch, maniak techniki komputerowej. Mały Potwór - samiczka trojga imion:Anna Klementyna Natalia , udaje że jest głupia by mieć w rodzinie stopień ukochanego bobasa.
|
Wt, 24 gru 2013, 13:11 |
|
|
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
Naklejki: 0
|
Do znienawidzonych gier doszły "fri-tu-pleje", bo bardzo często trzeba płacić.
Nie ogarniam jak można nie lubić bijatyk
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
Cz, 22 maja 2014, 10:54 |
|
|
Cron34
Się Odezwał
|
Zobaczyłem ten wątek i postanowiłem odpowiedzieć. Grałem w różnego rodzaju gry, choć były to flashówki. Jednak niektóre są tak niedopracowane, że nie warto zawracać sobie nimi głowy. Lubie grać w te gry bo jak widzę kolejną bijatykę lub rpg, które wyglądają na takie, jakby boahterowie suwali się po ekranie, a gra kończy się w 5 minut to dostaję białej gorączki. Szukam ładniejszych i sensowniejszych gier logicznych jak w linku, takich żeby można bylo długo pograć i odnieść ciekawe wrażenia z gry. Kurnik pod tym względem jest ok.
|
Wt, 6 sie 2019, 10:50 |
|
|