|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 03:34
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Kontynuacja Miasta Sekretów 2
Autor |
Wiadomość |
ManiacComics3445
Norman
|
Kontynuacja Miasta Sekretów 2
Jako że Miasto Sekretów 2 dostał tylko 1 epizod powstanowiłem zrobić konkurs z Miasten Sekretów 2.Oto co musicie zrobić: 1.Macie narysować komiks który by kontynuował epizod 2.2. Musicie zrobić to starannie ale nie musi.Najlepiej zrobić komisk w Paincie.Fabuła ma być powiązana z epizoden 1.Prosze nie dodawać własnych postaci to by psuło charakter CoS2.3 i ostatni.Jeśli mi z któryś was mi sie spodoba wasz komiks.Dostaniecie nagrode albo sercuszko.Zatem do dzieła.
_________________ Lubie wszytskich na forum
|
Wt, 22 paź 2019, 13:47 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Re: Kontynuacja Miasta Sekretów 2
To jest dział na oficjalne konkursy. Jeśli chcesz zrobić własny, uczyń to w Kanalizacji, gdzie temat ten tym samym przenoszę. Pozdrawiam
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pt, 25 paź 2019, 13:59 |
|
|
ManiacComics3445
Norman
|
Re: Kontynuacja Miasta Sekretów 2
Świetny komiks, choć bardziej nic nie m wspólnego że Kretes w wpadł do dziury.Powiniem być związany potym jak Kretes wpadł do dziury, dalej macie jakieś pomysły?!
_________________ Lubie wszytskich na forum
|
Cz, 9 sty 2020, 17:24 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|