|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 18:31
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Czy ktoś oglądał seriale z Bolkiem i Lolkiem
Autor |
Wiadomość |
ManiacComics3445
Norman
|
Czy ktoś oglądał seriale z Bolkiem i Lolkiem
Ja oglądałem seriale z Bolkiem i Lolkiem.Wszytskie oraz wszytkie filmy (poza jednym).Wiec kto oglądał?
_________________ Lubie wszytskich na forum
|
Pt, 1 lis 2019, 16:30 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Re: Czy ktoś oglądał seriale z Bolkiem i Lolkiem
o tak,seriale z Bolkiemi lolkiem to duza część moejgo dziecinstwa !! pamiętam szczególnie film z prodróżą dokoła świata ale niestety nie pamiętam dokladnie tytulu
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pt, 1 lis 2019, 23:47 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Re: Czy ktoś oglądał seriale z Bolkiem i Lolkiem
Ja głównie z bratem oglądałem serial na YT. Filmy zresztą też: Wielką Podróż i Dziki Zachód. BTW od niedawna (~rok) animacje SFR w Bielsku-Białej są dostępne legalnie na platformie YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCfXtDC ... FCBIQR46yw
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 2 lis 2019, 00:05 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|