|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 17:49
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Dawid6 w Przygodach Reksia cz.1
Autor |
Wiadomość |
ManiacComics3445
Norman
|
Dawid6 w Przygodach Reksia cz.1
Gościnnie występuje: Dawid6
Narrator: Dawno, dawno temu był sobie użytkwnik o nazwie "Dawid6".W swoim domu ma gry i dodatki z starej serii, gry z nowej serii oraz mase innych rzeczy.Pewnego dnia odpalał gre "Reksio i Skarp Piratów" powiedział|: Dawid6: Dziś sobie odpale Reksio i Skarb Piratów. Narrator: Jednak...Piorun nadle uderzył i przeniósł do gry. Dawid6: Łoo matku, gdzie ja jestem?? Narrator: Pewnego dnia.Reksio powstanowił polecieć w kosmos.Nie raz.Nie to nie tak.Pewnego pięknego dnia, Reksio powstanowił popływać na desce surfingowej.Pewnego pochmurnego dnia, pewnego bardzo burzliwego dnia.Właściwie oceam był istnym piekłem gdy Reksio powstanowił popływać na desce... [Burza i grzmoty] Narrator: Oj, wolałem by już poleciał w kosmos. Narrator: Ech plątałeś w niezłe tarapaty.Co zamierzasz zrobić? Dawid6: Reksio, to ty?Istniejesz bo jaaa... Reksio: Hau, hau. Dawid6: Spokojnie jakość sie stąd wyciągne.Tylko jak?Aaa Krab przetnie liny.Wystarczy że tylko przesuuune.Ooo [Przesuwa elementy statku] Dawid6: A sio mewo. Dawid6: I prosze.Uwolniony. Narrator: No, skoro sie wyplątałeś to jakoś trzeba sie wydostać. Ośmiorniczka: Podrzucisz mnie na wyspe.Czekam na ważny telefon z Rzeszofa. Reszta później...
_________________ Lubie wszytskich na forum
|
Cz, 7 lis 2019, 18:12 |
|
|
Slendermole
Kret bez Twarzy
Naklejki: 0
|
Re: Dawid6 w Przygodach Reksia cz.1
Bardzo dobre, podoba mi się. Cieszy mnie, że Dawid6 się uwolnił.
|
Pn, 6 sty 2020, 21:14 |
|
|
Pan Potwór
I'm Monster And I Know it!
Dołączył(a): Śr, 31 paź 2012, 17:40 Posty: 341 Lokalizacja: Nora Pana Potwora.
|
Bardzo ładne opowiadanie, polecam!
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
Pn, 6 sty 2020, 21:16 |
|
|
Mroczny Mikolaj z Gazowni
Przepotworna Bestia
|
fajne
|
Pn, 6 sty 2020, 21:30 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
|
Czekam na crossover przygód Dawida z "Reksio i Czaruw". Mam nadzieję, że poznam też kiedyś odpowiedź na pytanie czy w tym uniwersum Dawid6 jest gruby i ma 6 lat.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
N, 3 kwi 2022, 16:23 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|