|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 13:44
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Wyrazy cenzurowane dawniej i dzisiaj.
Autor |
Wiadomość |
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
Witam. Proponuję stworzyć listę wyrazów cenzurowanych. Najlepiej podkleić ją w jakimś widocznym miejscu (regulamin?) Pomoże to użytkownikom przy pisaniu postów Prosze o zabranie głosu. Mozemy zmienic forum na lepsze
|
So, 2 maja 2020, 15:09 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Re: Wyrazy cenzurowane dawniej i dzisiaj.
Nie ma takiej potrzeby. Jeżeli ktoś użyje wyrazu cenzurowanego to i tak przekona się, że jest cenzurowany.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 2 maja 2020, 15:12 |
|
|
Kogucjusz
Roz-kreca się
Dołączył(a): N, 13 sty 2019, 18:44 Posty: 47 Lokalizacja: Przy komputerze, a co?
Naklejki: 0
|
Ja tam nie widzę powodu.
_________________ "A to nam po co?!" - Kret Kretes o sygnaturach
|
N, 3 maja 2020, 18:32 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Lista wyrazów cenzurowanych jest do wglądu tylko dla administracji, więc nie ma potrzeby by takową tworzyć. Nie chcę tutaj by nagle ktoś zaczął "dla zabawy" nadużywać wulgaryzmów, jest to niewskazane. Jest dużo innych słów w języku polskim, które mogą zastąpić przekleństwa, także zachęcam do używania normalnego słownictwa. Pozdrawiam.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 3 maja 2020, 23:34 |
|
|
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
Pozdrawiam również
|
Pn, 4 maja 2020, 09:51 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|