|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 13:49
|
Centrum Pomocy: Jak przejść RIKwA?
Autor |
Wiadomość |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 659 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Re: Centrum Pomocy: Jak przejść RIKwA?
Odkop Wczoraj przechodziłem poziomy Picusa (oraz 2 poziomy Artura) i w niektórych poziomach natrafiłem na błąd, w wyniku którego tablica po złożeniu nie powodowała zakończenia poziomu. Spotkałem się z tym już wcześniej, dlatego próbowałem edytować jeden z tych poziomów, przestawiając tablice jedną kratkę w jedną lub drugą stronę, ale niestety nie przyniosło to żadnych rezultatów. Po przejściu wszystkich (czasem po prostu wychodząc z poziomu po złożeniu tablicy) chciałem z powrotem załadować swoje poziomy do RiKwA, ale z jakiegoś powodu w szufladzie 15 pozostał poziom Picusa, a gdy go usunąłem w grze, nie mogłem już załadować niczyjego poziomu poprzez przeniesienie pliku do save_bd. Kiedy odinstalowałem i zainstalowałem ponownie RiKwA okazało się, że nie tylko nic się z tymi poziomami się nie zmieniło, ale również przetrwał save normalnych poziomów. Czy pliki zapisu są zapisywane również gdzieś indziej?
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Cz, 9 lip 2020, 08:32 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Miałem ten sam błąd z tablicami, ale nie wiem jak go naprawić, bo mam tak tylko w szufladach 16-20
|
Wt, 14 lip 2020, 16:54 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 659 Lokalizacja: Międzysieć
|
@Newt Salamander U mnie też dotyczył właśnie tych poziomów Picusia, ale pamiętam, że natrafiałem na niego już wcześniej, kiedy sam projektowałem poziomy. A oto odpowiedź na problem z zapisem: Zadziałało w moim przypadku. Jeszcze raz dzięki, Roostar!
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Wt, 14 lip 2020, 17:08 |
|
|
mysliwy112
Roz-krecony
|
Prubowałeś wyłonczyć i włonczyc?
_________________Jejku zapraszam https://github.com/mysliwy112
|
Pt, 22 sty 2021, 18:28 |
|
|
Szlafrok Holmes
Roz-kreca się
|
PROSZE O POMOC
Jak użyć kodów do gry Reksio i Kretes w akcji? Czytałem że można dodać nieśmiertelność. Proszę o pomoc!
13 lut 2022 20:06 Już mam, wystarczyło grając (na ekranie) wpisać kod ja wpisałem coins i bombs
// złączone i przeniesione - Dawid6
_________________ Hej
Ostatnio edytowano Pn, 14 lut 2022, 15:34 przez Dawid6, łącznie edytowano 2 razy
złączenie 2 postów
|
N, 13 lut 2022, 18:58 |
|
|