|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:03
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Instrumenty pomocy!
Witam. Jak wiadomo Pragad składa się z paru części. Ostatnią są instrumenty, których nie wiem jak przejść podpowiedź (bo chodzi tu o wersję CoS) mówi, że instrumenty mają skończyć grać w tym samym czasie. Skończyły grać razem parę razy i dalej nic. pomocy!
|
Wt, 29 wrz 2020, 06:46 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
|
Re: Instrumenty pomocy!
Dwa razy tak miałem w CoS i to samo z RiMS. Łatka by się przydała
|
Wt, 29 wrz 2020, 19:31 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
|
O! Udało mi się dzisiaj okazało się że nierozumiałem za bardzo Dzisiaj pierwszy raz w życiu przeszedłem RiMS (w LE). Minus jest taki, że grałem se po angielsku, i od zapisu z pragadem muszę grać jeszcze raz-po polsku
|
N, 1 lis 2020, 12:29 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Pewnie instrumenty fałszowały. Kiszki muszą zagrać marsza prawidłowo
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
N, 1 lis 2020, 12:42 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
|
Drogi Chrumburaku Oczywiście że tak. Dzisiaj poprostu zrozumiałem mechanizm tej minigierki.
|
N, 1 lis 2020, 14:52 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Pamiętam, że jak byłem młodszy też miałem z tym problemy (dlatego jak ostatnio przechodziłem RiMS, obejrzałem jak to wyglądało u KKR na wszelki wypadek). Dlatego tak łatwo dałem się przekonać, że to mogło być sprawą błędu. Usuwam z to-do listy. Pytanie czy problem ze spłuczką w ruchu oporu jest realny czy też wynika z niezbadania sprawy?
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
N, 1 lis 2020, 15:18 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
|
O! Widzę, że też masz podobne problemy, spłuczkę trzeba pociągnąć w dół, i myślę że to działa tak samo jak pragad- myślałem że z pragadem jest coś nie tak, a okazało się że robię to źle (klikałem instrumenty przypadkowo), choć błędy mogą się zdarzyć, na przykład jeżeli w wersji CoS zapiszesz piwnicę (zdobyć haczyk) bez ruszania rzeczami, to po odpaleniu save'a konstrukcja jest gotowa, ale nie działa bo rzeczy do jej stworzenia wciąż są na pierwotnym miejscu, zduplikowały się po prostu
|
N, 1 lis 2020, 17:07 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
Chodzi o to, że czasami trudno wejść w interakcję z tą spłuczką. Ale z niektórymi innymi punktami w ruchu oporu też tak się zdarza. Myślę że to niepotrzebne utrudnienie. Dzięki za raport błędu. Dopiszę do "jednego RiMS" coś na ten temat.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
N, 1 lis 2020, 17:23 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
|
fakt, że spłuczka była nieintuicyjna, bo czegoś takiego nie było przez całą serie. Plus jest błąd, że przed spotkaniem z Ruchem Opory można podnieść kamień aktywujący scenkę, w której takowy jest aresztowany i potem gdy idziesz do niego winda działa ale nie można użyć kącika, a komputer na którym powinno się wpisać krokodyla w budyniu jest wyłączony
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
N, 1 lis 2020, 17:27 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
Czy mógłbyś opisać to dokładniej? Bo nie do końca się orientuje o jaki kamień chodzi. W każdym razie nie powinno tak być, że członkowie ruchu oporu są aresztowani przed ustawieniem krokodyla w budyniu i przed odczytaniem zdjęć. Przecież w wyniku aresztowania powinno dojść do demolki, która uniemożliwiłaby wykonanie tych dwóch zadań.
|
N, 1 lis 2020, 17:41 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
|
kamień pod więzieniem, którym ma się sprawdzić, gdzie jest Reksio
|
N, 1 lis 2020, 19:08 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
Myślałem, że rzucanie nie jest obowiązkowe i że jest możliwe dopiero po wykonaniu tamtych dwóch zadań i aresztowaniu.
|
N, 1 lis 2020, 19:48 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|