|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 20:21
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
modyfikacja do Hearts of Iron IV z wątkiem Fandomu PR
Autor |
Wiadomość |
Kogucjusz
Roz-kreca się
Dołączył(a): N, 13 sty 2019, 18:44 Posty: 47 Lokalizacja: Przy komputerze, a co?
Naklejki: 0
|
Re: modyfikacja do Hearts of Iron IV z wątkiem Fandomu PR
Eeee... Obrazy Ci się popsuły.
_________________ "A to nam po co?!" - Kret Kretes o sygnaturach
|
Wt, 25 sie 2020, 09:40 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Niezwykle mnie ciekawią sąsiedzi Państwa Aidem Medii - Tęczowa Polanka i Bakusiowy Archipelag
Oczywiście sąsiestwo ich jest całkiem zrozumiałe, w końcu grałem w Papatkę i Bakusie w bliskim okresie co w co niektóre gry Aidem Medii
Jestem też ciekawy jak te państwa mogą u nich przeistoczyć się ustrojowo (np. Faszystowski rząd Gryziwąsa)
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
So, 17 paź 2020, 20:50 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Czy jest szansa na jakiś odpowiednik akapu czy państwa minimum w tej modyfikacji? Albo chociaż na porządne imperium Dawida?
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Wt, 12 sty 2021, 20:30 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Cieszę się że zostałem przywódcą Prusów (Tyle razy wychwalałem mazury, że aż zostałem przywódcą w Olsztynie )
|
N, 7 lut 2021, 14:33 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Wie ktoś może, czy zachowały się jakieś kopie tej modyfikacji? Może jej twórca przesyłał ją komuś albo publikował ją gdzieś w internecie?
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Cz, 22 kwi 2021, 07:19 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|