|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 17:01
|
Autor |
Wiadomość |
ManiacComics3445
Norman
|
Re: Turniej postaci
Barandalf Biały Serpentus Snake Alfredo Kapitan Nemo
_________________ Lubie wszytskich na forum
|
Pn, 25 sty 2021, 10:40 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
XD No co mam być zły, gdy mamy do czynienia z subiektywnymi rankingami jakiś postaci z gier. Zresztą tym razem akurat (jeśli nikt nowy nie zagłosuje), postać z RiMS odpadnie. Niemniej szkoda, że tak mało lubicie Barandalfa.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pn, 25 sty 2021, 14:31 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
A, tak mi się zebrało na komentowanie, a Ty coś ostatnio napisałeś w stylu "szkoda, że znowu przechodzą postacie z RiMS", to miałem do czego się odnieść. Ja tam generalnie średnio przepadam za czarodziejami, z jednej strony mają swoje charaktery i jakieś szczególne cechy, ale jednak te identyczne głosy i bycie zdrajcą Schrodingera (jednoczesne zdradzanie i nie, co tworzy w efekcie taki nieokreślony charakter), utrudniały mi nabranie do nich sympatii. Ale trzeba przyznać, że fajna jest możliwość rozpatrywania każdego z nich jako tak naprawdę dwóch postaci - TKTPM i prawego czarodzieja.
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Pn, 25 sty 2021, 17:41 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
No napisałem tak na chacie, bo faktycznie nie przepadam za postaciami z RiMS. Nie są tak charakterystyczne jak te z innych części, może dlatego, że to głównie krety. Chciałbym, żeby w dalszych częściach Nowej Serii poza kretami i szczurami rozwinięto też kury i całą resztę.
A co do czarodziejów to tak jak powiedziałeś - 2 charaktery w jednym (albo i więcej, jeśli wziąć teorie o współmąceniu i/lub o podszywaniu się), a warto też dodać, że różnią się oni głosem od siebie (chociaż aktor był ten sam, to nie zapominajmy o tym jak modulował głos), z wyjątkiem kwestii o TKTPM, na komisji śledczej i jako TKTPM.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pn, 25 sty 2021, 18:00 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
W moim CoS3 Krety i Pocopane będą i tak bardzo małą częścią historii więc ... A co do tego: Faktycznie, jest to chyba 4 najmocniejsza grupa. Grupa H będzie dość wyrównana, W grupie G są mocne charaktery, Ale grupa E to zdecydowanie będzie najtrudniejsza z nich (Nie chcę zdradzić za dużo, ale powiem tylko że w facebookowych turniejach doszli bardzo daleko)
Ostatnio edytowano Pn, 1 lut 2021, 14:09 przez Newt Salamander, łącznie edytowano 2 razy
|
Pn, 25 sty 2021, 18:25 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
|
Dzisiaj wyjątkowo bez postaci z RiMS : 1. Kapitan Nemo (24)2. Serpentus Snake (15)3. Alfredo (13) 4. Barandalf Biały (9) Grupa D: Wódz MasajajówKapitan Maldurf von KrettofDr. MłottsonGulguldryk Gryfindyk
|
Wt, 26 sty 2021, 07:32 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
Świetnie, ale proszę zadbać jeszcze o poprawną pisownię. 4. Dr. Młotson3. Wódz Masajajów2. Gulguldryk Gryfindyk1. Kapitan Maldurf von Kretoff
|
Wt, 26 sty 2021, 08:05 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
|
No w sumie masz rację, ja trochę nie umiem w poprawną pisownię, czasem mi się język plącze 4. Dr. Młotson3. Wódz Masajajów2. Kapitan Maldurf von Kretoff1. Gulguldryk Gryfindyk
|
Wt, 26 sty 2021, 08:10 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
4. Wódz Masajajów 3. Gulguldryk Grifyndryk 2. Doktor Młotson 1. Kapitan Maldurf Von Kretoff
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Wt, 26 sty 2021, 08:18 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Oj trudne, trudne. Mam nadzieję, że się SK za bardzo nie obrazi jak tu kiedyś wejdzie czyli nigdy, choć w sumie przedłożyłem ponad jego alter-ego inną graną przez niego postać, so... 4. Gulguldryk Grifyndryk 3. Doktor Młotson 2. Kapitan Maldurf Von Kretoff 1. Wódz Masajajów
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Wt, 26 sty 2021, 13:30 |
|
|
ManiacComics3445
Norman
|
Dr. Młottson Gulguldryk Gryfindyk Wódz Masajajów Kapitan Maldurf von Krettof
_________________ Lubie wszytskich na forum
|
Wt, 26 sty 2021, 16:51 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
|
Dzisiaj był wyjątkowo remis między 3 i 2. W takiej sytuacji jednak przeszedł dalej Gulguldryk (ponieważ był postawiony wyżej aż 3 razy, a wódz Masajajów tylko 2 razy był wyżej) Mam nadzieję że Kaczor się nie gniewa 1. Kapitan Maldurf von Krettof (18)2. Gulguldryk Gryfindyk (12)3. Wódz Masajajów (12) 4. Dr Młottson (8) Grupa E jest bardzo....wesoła: Szalony Kapelusznik Arcytechnolog KrettofNostradamusJanek Rodak
Ostatnio edytowano Śr, 27 sty 2021, 08:33 przez Newt Salamander, łącznie edytowano 2 razy
|
Śr, 27 sty 2021, 07:24 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
4. Arcytechnolog Kretoff 3. Nostradamus 2. Janek Rodak 1. Szalony Kapelusznik
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Śr, 27 sty 2021, 08:13 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
|
4. Janek Rodak 3. Arcytechnolog Krettof 2. Szalony Kapelusznik 1. Nostradamus
|
Śr, 27 sty 2021, 08:16 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
Chyba coś źle policzyłeś, bo suma punktów dla wszystkich powinna wynosić 50. Poza tym wychodzi mi, że żadnego remisu nie było. Grunt, że kolejność ta sama. 4. Janek Rodak3. Arcytechnolog Kretoff2. Nostradamus1. Szalony Kapelusznik
Ostatnio edytowano Śr, 27 sty 2021, 20:21 przez kretonpodziemny, łącznie edytowano 1 raz
|
Śr, 27 sty 2021, 08:26 |
|
|