|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 08:37
|
Ulubiona postać z gier z Reksiem
Autor |
Wiadomość |
Kornelek
Roz-krecony
Dołączył(a): Cz, 22 kwi 2010, 11:46 Posty: 112 Lokalizacja: ten ląd?
|
Pierwszoplanowa: Kretes
Drugoplanowa: Dizel
Trzecioplanowa: Chrumburak
_________________ Co jest? Wróciłem?
|
Pt, 28 maja 2010, 14:56 |
|
|
Funciek
Starszy Norman
|
Najbardziej lubię:
Gulguldryka Gryfindyka
Barandafla Białego
Kapitana Nemo
A najbardziej nie lubię Kretesa. Wkurza mnie ;d
Nie lubię też Burektora, i kogoś tam jeszcze.
Pt, 16 lip 2010, 21:51 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Re: Ulubiona postać z gier z Reksiem
Właśnie Kretes słynnie, z tego że przeszkadza, i to jest w nim nalepsze i najśmieszniejsze !
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Wt, 28 gru 2010, 08:12 |
|
|
Funcio
Roz-kreca się
|
Kapitan Nemo, Gulguldryk i ktoś tam jeszcze ;d
So, 1 sty 2011, 14:18 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
|
Stare tematy mają urok Mam słabość do Spielmaustera (jakby ktoś jeszcze nie zauważył) i kiedyś wprost uwielbiałam Molly Pewnie mogłabym wymieniać wszystkich pozostałych godzinami, więc na tym poprzestanę. Wszyscy w sumie są ekstra.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
Pn, 18 lut 2019, 07:29 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Ehh kocham odkopywać takie stare tematy. Powiem tak. Na pewno najbardziej lubię Narratora, Reksia, Kretesa, Koguta i Kornelka, czyli właściwie główną 5. Jeśli chodzi o te epizodyczne/drugoplanowe: Z RiSP najbardziej lubię 3 postacie: Robinsona, Piptaszka i Widzą Kurczakę. Z UFO chyba najlepsi są Kretoni (chociaż bardzo też lubię Molly i Fermenta Kotta). W Czarodziejach najlepsi są wg mnie ta trójka czarodziei: Serpentus Snejk, Gulguldryk Gryfindyk i Barandalf Biały. Choć lubię też kapelusznika Z RiWC to będzie Nostradamus i Rykus. Jeśli chodzi o Kapitana Nemo, to oczywiście Kapitan Nemo, Dr Rollingstone, Shlafrock Holmes i paru innych. Z RiMS to chyba będzie Fernando Gomez i Burmistrz. Trudno tak wybrać najlepszą postać, cytując Kretonów: "Wszystkie są świetne".
|
Śr, 10 lut 2021, 07:31 |
|
|
Hurricane
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 13 lis 2020, 13:05 Posty: 148 Lokalizacja: Kryjówka Kapłona Hurricane'a.
|
RiSP: Kapłon RiU: Postacie z La Resistance RiC: Gadający Kamień, Który Mówi RiWC: Koń Robert i Lech, Czech i Rus RiKN: Kari-Mata Hari RiKwA!: Diaboliczny Kapłon
_________________"Łaska Boga Twaroga jest... naprawdę olbrzymia."
|
Cz, 25 lut 2021, 22:42 |
|
|